Stefan's Steakhouse

Multa on useampaan otteeseen pyydetty ravintolavinkkejä, ja yleensä kyseessä on ollut kohtuuhintainen rennolla tunnelmalla ja hyvällä ruoalla varustettu paikka. Ne ovat todella kiven alla Helsingissä! Tässä lajissaan yksi omista suosikeistani on Stefan’s Steakhouse. Käymme siellä mieheni kanssa aina satunnaisesti, ja mun on jo monesti pitänyt postata kyseisestä paikasta. 

Paikka sijaitsee kivenheiton päässä Esplanadin puistosta, ja ravintolassa on asiakaspaikkoja riittämiin. Tila on kokonaisuudessaan iso, mutta tunnelmallinen sisustus tekee paikasta kotoisan ja lämpöisen. Ruokalistalta löytyy pihvejä todella joka lähtöön, eli jos haluat sulattaa miehesi sydämen, niin kannattaa harkita deittejä Stefanin luona. Paikan koon puolesta täällä voisi järkätä myös illanistujaiset isommankin porukan kanssa, täytyy pitää mielessä :) 

I get a lot of questions about restaurants in Helsinki, so that’s why I decided to share a tip with you guys! A casual restaurant with good food is rarely seen in my hometown, but one of my favorites is Stefan’s Steakhouse. They serve the best burgers in town and the place is really cozy and price worthy. 

The menu is full of mouth-wathering steaks and side orders, so if you want to melt your boyfriend’s heart, you know where you should bring him. 

L.A. Burger, nam! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 comments

 1. Maia December 29, 2013

  Kiitos vinkistä! Ehkä voisi uskaltautua, saanut muuten kyllä tosi huonoja arvioita…

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 29, 2013

   Aijaa! Mä oon vissiin säästyny niiltä arvioilta :D Mutta musta toi on tosi kiva sellanen rento paikka, ei liian fancy! Täytyy tietty tykätä pihvistä, muuten voi olla vähän vaikeuksia löytää menusta mieleistä :D xx

   Reply
 2. Antti December 29, 2013

  Tuonne on pakko päästä seuraavalla Helsingin reissulla. Pitkästä aikaa vilkaisin blogiasi, ja taas tuli kalliiksi. Täytyi tilata blenderi Helsingin tyylikkäimästä sisustusliikkeestä. Ruokavinkkisi olivat sen verran herkullisen kuuloisia ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 29, 2013

   Haha no mutta kiva kuulla!:) Kiitos! xx

   Reply
 3. Elisabeth December 29, 2013

  Kiva postaus, olen monesti miettinyt paikkaa mutta en ole kuullut siitä paljon mitään joten en ole tiennyt mitä ajatella paikasta. Nyt voisin uskaltautua paikalle, oma avomies kun arvostaa niin suuresti juuri pihvejä!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 29, 2013

   Haha noni sinne vaan:)! xx

   Reply
 4. Julia December 29, 2013

  En mä kyllä siitä kohtuuhintaisesta tiiä, riippuu tietty mitä on tottunu maksamaan! Mutta kun noita nettisivuja tutkin nii kyllä aika helposti saisi samanlaisen laskun aikseks kuin esim. Farangissa! Täytyy käydö vaikka tammikuussa kokeilemassa, on kyllä ollu mielessä pitkään!!:)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 29, 2013

   Niin toki riippuu siitä mitä syö! :) Me ei yleensä juoda viiniä ja pärjätään pääruoalla, niin lasku ei päätä huimaa. Mutta joo kaikki on suhteellista:) xx

   Reply
 5. Anonymous December 29, 2013

  Hyvä ruoka mutta aivan karsee palvelu tuolla. Ei ole sit toistamiseen huvittanut mennä.

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 29, 2013

   Mun mielestä palvelu on ollut ihan hyvää, ei ole jäänyt mitään negatiivista mieleen:) xx

   Reply
 6. Riikka January 4, 2014

  Onko tämä joku yhteistyöpostaus? :)

  Reply