Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Stefan's Steakhouse

december 29, 2013, Helsinki, restaurants, tips

Multa on useampaan otteeseen pyydetty ravintolavinkkejä, ja yleensä kyseessä on ollut kohtuuhintainen rennolla tunnelmalla ja hyvällä ruoalla varustettu paikka. Ne ovat todella kiven alla Helsingissä! Tässä lajissaan yksi omista suosikeistani on Stefan’s Steakhouse. Käymme siellä mieheni kanssa aina satunnaisesti, ja mun on jo monesti pitänyt postata kyseisestä paikasta. 

Paikka sijaitsee kivenheiton päässä Esplanadin puistosta, ja ravintolassa on asiakaspaikkoja riittämiin. Tila on kokonaisuudessaan iso, mutta tunnelmallinen sisustus tekee paikasta kotoisan ja lämpöisen. Ruokalistalta löytyy pihvejä todella joka lähtöön, eli jos haluat sulattaa miehesi sydämen, niin kannattaa harkita deittejä Stefanin luona. Paikan koon puolesta täällä voisi järkätä myös illanistujaiset isommankin porukan kanssa, täytyy pitää mielessä :) 

I get a lot of questions about restaurants in Helsinki, so that’s why I decided to share a tip with you guys! A casual restaurant with good food is rarely seen in my hometown, but one of my favorites is Stefan’s Steakhouse. They serve the best burgers in town and the place is really cozy and price worthy. 

The menu is full of mouth-wathering steaks and side orders, so if you want to melt your boyfriend’s heart, you know where you should bring him. 

L.A. Burger, nam! 

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *