Steal Her Style: Olivia Palermo

Olivia Palermon tyylistä toivottiin “Steal Her Style” – postausta ja täytyy sanoa että inspiroiduin tästä itsekin kovasti. 
 
Olivia pukeutuu todella oivallisesti edelläkävijän elkein, mutta osaa välillä myös yllättää näyttämällä rennon puolensa. Tähän postaukseen valitsin yhden henkilökohtaisen suosikkini, joka sopiikin loistavasti kuluvaan vuodenaikaan. 
 
//Olivia Palermo doesn’t represent any specific genre, she is just a true fashionista! This outfit is definitely one of my favorites. :)
 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Katariina October 14, 2012

  Ihana yhdistelmä, voisin ehdottomasti itsekin kokeilla! :)

  Reply
 2. Anonymous October 14, 2012

  Hmmm.. En tiedä kumpi oli ensin, psilovefashion vai alexadagmar. Harmillisen smanlaisia postauksia ja samaan aikaan- toisaalta säästyy aikaa jos lukee vain yhden tästä lähin ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne October 14, 2012

   Haha Linda postas aikaisemmin, mutta mä olin taas tehnyt tämän kollaasin jo keskiviikkona. Meillä oli toisaalta postauksessa täysin eri idea takana (linda puhu yhdestä tuotteesta ja minä taas asusta ja tyylistä kokonaisuutena), mutta kollaasin idean inspiraationa oli vain sama ihminen.

   Muutoin meillä on kyllä aika erilaisia postauksia, vaikka hyviä ystäviä ollaankin :) xx

   Reply
 3. Essi October 14, 2012

  Oi ihana toi karvaliivi! Olin jo menossa tilaamaan, mutta kun näin hinnnan, niin jäipä tilaamatta:D Ois muuten kiva, jos tekisit joskus vastaavan postauksen ihan perus H&M:n tai Ginan vaatteista, sellasista edullisista:)

  Reply
  • Alexa Aavarinne October 14, 2012

   Se on ihana! Mä ostaisin myös, jos se olisi halvempi :) Mutta tosiaan nää löydöt riippuu ihan tuurista, onhan noi muut tuotteet tosi edullisia tossa! :) xx

   Reply
 4. Fianna B October 15, 2012

  olivia is always immaculately dressed! Never has a hair out of place!! Love her style!!

  Fianna
  http://fashionistafianna.blogspot.ie/

  Reply