Spring is coming… Isn't it?

Olen yrittänyt kaihtaa talvea eri keinoin, mutta ei näytä mikään auttavan! Onneksi helmikuu on vuoden lyhyin kuukausi ja maaliskuussa kevään voi jo haistaa. Sitä paitsi helmikuu ei ole hullumpi kuukausi ollenkaan, ylihuomenna on ystävänpäivä ja ensi viikolla me vietetään vuosipäivää! Askel askeleelta kohti kevättä, ihanaa päivää kaikille:)
//I’ve tried to escape winter in every possible way, but nothing seems to work… Thank God, February is the shortest month of them all and during March we can smell the spring coming. 
And actually, February isn’t that bad at all, Valentine’s Day is the day after tomorrow and we have our 3rd anniversary next week. Well, step by step towards spring… Have a great day everyone!:-)

P.S. “Official” outfit pictures tomorrow! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 comments

 1. Maria February 12, 2013

  Sori vähän hölmö kysymys.. :D Mutta etkö sä koskaan käytä talvitakkia? Miten tarkenee?

  Reply
  • Alexa Aavarinne February 12, 2013

   Hahah äh joudun vatsaamaan tähän kysymykseen suunnilleen joka päivä:D Kyllä, mulla on talvitakki ja käytän sitä päivittäin, mutta loppuis mielikuvitus asukuvia kohtaan jos mulla ois läpitalven aina sama takki kuvissa päällä. Ja siis ulkona otan asukuvat siksi, kun sisällä ei valo riitä:) xx

   Reply
 2. Anonymous February 12, 2013

  Meillä on perjantaina vuospäivä! Paljonko teillä tulee täyteen?:)

  Reply
  • Alexa Aavarinne February 12, 2013

   Hei, onpa mahtavaa! Kolme vuotta heh vaikka tuntuu että oltaisiin oltu aina yhdessä:) Paljon teillä tulee ja miten meinaatte juhlistaa? :)

   xx

   Reply
 3. Anonymous February 12, 2013

  Miten meinaatte vuosipäivää juhlistaa vai onko vielä suunnitelmat selvillä? :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne February 12, 2013

   Haha joo on tässä suunnitelmia vaikka muille jakaa, heh olen vähän innostunut! Mennään ensi viikon viikonloppuna Haikon Kartanoon, kun ei olla koskaan siellä käyty:) Ensi kuussakin luvassa pientä hemmottelua, kun J:n synttärit koittaa!

   xx

   Reply
 4. Celina February 12, 2013

  Kääk, toi sun laukku on vaan niin <3 Ihanaa vuosipäivää teille :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne February 12, 2013

   Haha:D! Kiitos! xx

   Reply
 5. mariiv February 12, 2013

  Ei liity postaukseen kyllä nyt mitenkään, mutta osaatko sanoa miten vaikea fazerin brunssille on lauantaisin saada pöytää?:) Oon tulossa Kuopiosta Helsinkiin ja haluaisin kovasti sinne! Laitoinkin jo pöytävaraus pyynnön, mutta vastausta ei ole tullut joten mietin, että onkohan ihan täynnä..

  Reply
  • Alexa Aavarinne February 12, 2013

   No sanotaanko että viikkoa ennen kannattaa yrittää ja nimenomaan puhelimitse:) Puolet paikoista on kuitenkin ns. vapaana eli saa paikanpäällä jonottamalla!

   xx

   Reply
 6. J February 12, 2013

  Kyllä, kevät on tulossa!! Pakko :D Ihanaa vuosipäivää teille!
  xx J

  Reply
  • Alexa Aavarinne February 12, 2013

   Jeps, toivotaan parasta;) Kiitos!

   Reply
 7. Anonymous February 13, 2013

  Vasta 3 vuotta yhdessä ja ostitte jo yhteisen asunnon. Vähän aikaista? Etenkin, kun ottaa huomioon ikäsi.

  Reply
  • Alexa Aavarinne February 13, 2013

   Iällä tai suhteen pituudella ei musta ole merkitystä jos kaikki vaan natsaa yhteen. Asuttiin yhdessä 30 neliössä 2,5 vuotta, niin toi suuremman asunnon ostaminen oli aika looginen askel. Sitä paitsi kantakaupungin vanhoihin taloihin on aina enemmän tulijoita kun tarjontaan, joten asunnon saa kyllä aina myytyä:) xx

   Reply
 8. annemi February 13, 2013

  Mä juuri vein poikaystävän syntymäpäivän kunniaksi Haikon kartanoon yhdeksi yöksi viime viikonloppuna :) rentouttavaa reissua!

  Reply
 9. Marsq February 13, 2013

  kiva karvaliivi ja oikeestaan koko asukokonaisuus!! ;)

  Reply