Spring Fashion Inspiration

Sunnuntain kunniaksi toivepostausta kehiin, eli inspiraatiota kevätmuotiin liittyen. Tänä keväänä olen itse innoissani todella monesta eri asiasta muodin saralla. Bomber -takit eri väreissä edelleen ihastuttaa, samoin myös liehuvat housut ja kevyet trenssit. Väripalettini on hyvin samalainen vuoden ympäri, eli neutraaleilla mennään. Tosin viime aikoina olen koittanut välttää kokomustaa ja yrittänyt yhdistää esimerkiksi beigeä ja harmaata keskenään – toimii. Viime keväänä tykästyin army -vihreään ja se miellyttää silmääni kovasti edelleen. Army toimii mielestäni parhaiten juurikin takeissa, se näyttää aina ihanan raikkaalta etenkin valkoiseen tai harmaaseen yhdistettynä.  Valikoin teille muutamia itseäni inspiroivia vaatteita ja asusteita alla olevaan kollaasiin, toivottavasti tykkäätte. ♥

You have been wishing for a spring fashion post, so here it is! As you guys know I’m all about neutrals all year around, but I have been trying to step out of my comfort zone and wear more white, grey and beige instead of always going for all black. Especially now when the summer is finally coming, I’m so excited about all white. It looks so fresh and summery. I’m actually going to post a couple of all white outfits next week, so stay tuned! I picked a couple of current favorites down below, hope you like them.♥


1.  James Perse Turtleneck (similar from Filippa K here!)
2. Missguided Faux Leather Jacket
3. Gucci Bag
4. Plain Suid Jeanius Trousers (also love these white pants!)
5. Illesteva Sunnies (affordable version here!)
6. Topshop Bralette
7. James Perse Sweater (also love this similar one from Topshop)
8. Samsoe Samsoe Top
9. Topshop Bomber
10. Missguided Shoes
11. James Perse Dress (affordable version here!)

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Elisabeth April 10, 2016

  Ihana tuo vaaleanpunainen toppi! Kiitos postauksesta, juuri tällaista toivoin!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa April 10, 2016

   Ah se on ihan super nätti! Aamulla selailin nettikauppoja kun tätä postausta kasasin ja oli kyllä niin paljon ihania kevätjuttuja, melkeinpä valinnanvaikeus tuli :) Kiva että toivoit, sillä postaustoiveita on aina hauska toteuttaa! :) xx

   Reply
 2. Iina April 10, 2016

  Moi!

  Katsoin just sun youtube videoita ja tuli mieleen että ootko tehny tutorialin tuosta beauty haul & favorites – videolla näkyvästä silmämeikistä? Ihanan mattaselta vaikuttaa ja sopii sulle super hyvin!

  Reply
 3. nanette April 11, 2016

  Hei! Musta semmonen postaus kuin vaatekaapin kulmakivet, olis kiva. Itse nykyään mietin tosi pitkälle ostoksiani niin, että mietin sopiiko tämä kaiken kanssa ja kestääkö tämä pitkään hyvänä ja käytänkö tätä oikeasti ja niin edelleen.

  Ja olenkin alkanut rakentaa vaatekaappiani siten, että se on tosi minimalistinen, että siellä on ne “perus hyvät vaatteet” kunnossa, jolloin siihen päälle on helppo ostaa aina joku räväkämpi takki, laukku tai kengät kauden mukaan.

  En ole itse vielä löytänyt niitä luotto t-paitoja; mustaa ja valkoista. Tuntuu että kaikki on kokeiltu läpi, mutta ne vain menee todella nopeasti huonoiksi ja kyllä niiden pitäisi kestää käytössä hyvänä kauemmin kuin vajaa puol vuotta. Jos näistäkin olisi jotain vinkkejä, niin olis kiva. :)

  Mutta siis kaiken jorinan jälkeen, eli mitkä on sun vaatekaapin kulmakivet, ne luottovaatteet? Ne mitkä pelastaa aina, kun on kriisi pukeutumisessa tai on sellainen päivä kun mikään ei tunnu oikeesti hyvältä päällä. (En oo ihan varma ootko tämmöistä aikaisemmin tehnyt).

  Reply
  • Alexa April 11, 2016

   Heippa! Tästä aiheesta on tulossa iso ja mielenkiintoinen juttu mun kirjaan, eli sitä pitää odotella :D xx

   Reply