Spring Fashion Style Inspo

Tässä vähän inspiraatiota kevääseen! Kerran sitä on jo ehtinyt keventämään vaatetusta ja nyt on taas ollut kylmempää. No onneksi parin viikon päästä on jo toukokuu, ja saamme viimein puut kukkimaan ja ehkä hiukan lämpimämmät säätkin tänne. Ensi viikolla on muuten luvassa suht spontaani matka Tukholmaan. Kutsu tuli nimittäin eilen, enkä keksinyt mitään syytä olla lähtemättä. Ihanaa nähdä kerrankin kirsikkapuut kukoistuksessaan ja päästä lempiravintoloihin nautiskelemaan ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Ehkä kuulen kesäkuun majoituksestakin ennen tulevaa reissua ja pääsen tutustumaan kesäkuiseen “kotiini” ennakkoon. Ihanaa!

Olen muuten kehittänyt pienen pakkomielteen noita Ray-Banin Round Metal -aurinkolaseja kohtaan. En ole vain vielä törmännyt tuohon isompaan kokoon keskustassa, joten ei ole tarttunut mukaan. Ne on niin täydelliset ihanan boheemit lasit kesäksi. Olin myös todella iloinen huomatessani että amerikkalainen Madewell on löytänyt tiensä Net-a-Porteriin – huikeeta! Hyvälaatuisia perusvaatteita hyvään hintaan, ja vaikka dollari on vahva niin hinnat NAP:issa on silti oikein kohtuulliset.

P.S. Sisustusblogissa uusi postaus!

I picked some of my favorite products for the spring. I have been obsessed with Ray-Ban’s Round Metal sunnies lately. I would like to try on the bigger size, but I haven’t seen them in any of the stores in the city. I’m spontaneously traveling to Stockholm next week, maybe I’ll find them there. I’m so excited to go there, I haven’t been there since December and I can’t wait to dine in my favorite restaurants again. Maybe I’ll know more about my accommodation for June next week and then I can get a little sneak peek before actually moving there. Fingers crossed!

 

spring-fashion-inspiration-style


Sunnies Ray-Ban / Shirt Madewell / Sandals Balenciaga / Heels Aquazzura
Trenchcoat Dagmar / Sunnies Illesteva / Bag 3.1 Phillip Lim
Bag Saint Laurent / Hat Topshop / Shirt Madewell / Shorts Madewell

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. jenna April 15, 2015

  Ei taida olla Suomessa noita isompia ollenkaan, paitsi ehkä nettikaupassa:) Onneksi ne löytyy varmasti Tukholmasta!

  Reply
  • Alexa April 15, 2015

   En oo kyllä törmännyt! Mutta luulisi Tukholmassa tosiaan olevan :) xx

   Reply
 2. emmim April 15, 2015

  Miten usein vaihdatte lakanat? Balmuirin samat lakanat joka kuvassa…

  Reply
  • Alexa April 15, 2015

   Mulla on kahdet Balmuirin lakanat, jotka on melkein samannäköiset. Edellisessä postauksessa olevissa lakanoissa on yksi raita ja aikaisemmin esittelemissäni lakanoissa on kolme ohuempaa raitaa. Tykkään noista niin hurjasti että en ole nähnyt tarvetta ostaa muita! :) xx

   Reply
 3. noora April 15, 2015

  kävin just eilen sovittamassa niitä kyseisiä laseja ja sitä isoa kokoa eli 50mm linssejä kampin Fenno Optiikassa :) Oli jäljellä vaan tummanharmaat, mutta kuulemma muutaman viikon sisällä tulossa niitä eri väreissä

  Reply
  • Alexa April 15, 2015

   Voi kiitos tiedosta! xx

   Reply