Spa Day

helsinki-dayspa6 helsinki-dayspa4 helsinki-dayspa3 helsinki-day-spa
Vietettiin Mariannan kanssa ihanaa spa -päivää kuluneella viikolla Helsinki Day Spa:ssa. Oli kyllä ihan täydellistä rentotua spassa muutama tunti arjen kiireiden keskellä. Olen ollut kahdesti aikaisemmin Helsinki Day Spassa, ja täytyy sanoa että se on ehdoton suosikkini kaikista kokeilemistani hoitoloista. Hoidot on niin rentouttavia että olen jokaisella kerralla vaipunut kevyeen uneen, ja lähtenyt kotiin ihan uutena ihmisenä. Mä olen vielä sellainen hiukan levoton tapaus, ja siksi onkin ihme että olen pystynyt renotutumaan noin kokonaisvaltaisesti – puhumattakaan siitä kuinka hyvää se on tehnyt keholleni.

Pakko mainita kun kerran spa:sta on puhe, että kaikenlaisia kokemuksia on kyllä matkanvarrella ollut. Kerran menin erääseen spa:han “rentoutumaan” kuumakivihieronnan muodossa, ja se oli kyllä kaikkea muuta kun rentouttavaa. Hoitajalla oli pitkät rakennekynnet ja hoitohuoneessa oli valkoiset sairaalavalot täysillä tehoilla. Hoito oli reippaasti sadan euron paremmalla puolella, joten siihen paikkaan en mennyt enää uudestaan, mutta palautetta kyllä laitoin. Tästä oppineena käyn mieluummin paikassa, jossa pystyn varmasti rentoutumaan ja saamaan haluamani spa -elämyksen. Aina ei voi tietysti tietää etukäteen mitä on luvassa, mutta voin ainakin antaa lämpimimmät suositukseni Helsinki Day Spa:lle ja mitä mahtavimmalle Olivialle.

We had such a lovely spa day with Marianna earlier this week. I have been to a couple of spas during my life and I got to admit that Helsinki Day Spa is definitely my all time favorite. It doesn’t even compare the places I have been in Asia, they just know how to get you fully relaxed. Every time I have been there I have been so relaxed that I have fallen asleep. You can only imagine how relaxed I have felt after the treatment? Like another human being! 

So next time you visit Helsinki, be sure to book a treatment  in Helsinki Day Spa (Olivia in my favorite by the way!).  You are going to thank me later ;)

Kutsu Spa:han saatu blogin kautta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 comments

 1. Eleonora October 31, 2015

  Mulla taas oli huonot kokemukset tästä hoitolasta – ei niinkään hoidoista koska niitä en päässyt kokeilemaankaan, vaan olin saanut ystäviltä lahjakortin jota menin lunastamaan viikko sen vanhentumisen jälkeen. Lahjakorttia ei hyväksytty, eli en päässyt hoitoihin.

  Reply
  • Alexa October 31, 2015

   Onpa harmillista että lahjakortti oli ehtinyt vanhentua ennen kuin ehdit käyttämään sen! :( xx

   Reply
  • Sopa October 31, 2015

   Öh, tuliko oikeesti yllätyksenä ettei sitä hyväksytty kun oli kerran vanhentunu? :D

   Reply
   • Eleonora October 31, 2015

    No oli toki mun vika että lahjakortti oli viikon myöhässä mutta kun monen sadan euron arvoisesta lahjasta on kyse joka heille maksettu niin tietynlaista joustaattomuuttahan tuo on, enkä vastaavaan aikaisemmin ole törmännyt :D esim vaatekaupoissa ja ruokakaupoissa on käynyt jopa kuukauden vanhentunut lahjakortti mikä oli musta tosi hyvää asiakaspalvelua ja jäi hyvä mieli :)

    Reply
 2. Sofia Kontro October 31, 2015

  Vau hurjan ihana paikka! En ole oikeastaan ikinä käynyt spassa ja toi näyttää kyllä sellaselta paikalta, jonne olis kiva tehdä visiitti! Sun blogista löytää kyllä aina parhaita suosituksia paikkaan kuin paikkaan :)

  sofiaelizabetha.blogspot.com

  Reply
  • Alexa October 31, 2015

   Ah se on kyllä paikka jossa mieli lepää! :) Ihana kuulla Sofia! xx

   Reply
 3. Tiina October 31, 2015

  Mä yritän nyt muotoilla tämän kommenttini niin etten tulisi väärinymmärretyksi inhottavaksi nillittäjäksi. On kiva että kirjoitat kokemuksiasi ja kehut suosikkituotteitasi ja suosikkipaikkojasi ja jaat kokemuksia. Mielestäni aika paljon pohjaa näiltä mielipiteiltä vie se että lopusta voi yleensä aina lukea että postaus on tehty yhteistyössä tämän kyseisen brandin tai yrityksen kanssa josta postauksessa kerrotaan. Valitettavasti se vaan vie uskottavuutta. Sitä alkaa väkisinkin miettiä että onko asia oikeasti todella näin kun suosikkipaikkoja on aina ne joiden kanssa tehdään yhteistyötä ja jotka maksavat korvauksen blogimaininnasta.
  Ymmärrän toki että suosituimmille bloggaajille blogi on työ ja sillä täytyy tienata. Mielestäni lähes kaikki postaukset eivät kuitenkaan voi sisältää mainoslinkkejä tai olla yhteistyössä jonkun tahon kanssa. Se syö uskottavuutta bloggaajan omilta mielipiteiltä. Siinä vaiheessa kun yritys maksaa “palkkaa” bloggaajalle on mielestäni vähän jäävi kehumaan paikkaa parhaaksi mitä Helsingissä on tarjota, näin kärjistettynä siis.
  En tarkoita tätä kommenttia mitenkään pahalla ja tykkään tosi paljon blogistasi, kauniista kuvista ja tyylistäsi. Jonkinlainen aitous on vaan mielestäni menetytty kun blogi on näin ammattimaisesti tehtyä jossa kaikilla postauksilla pyritään taloudelliseen tuottoon. Toivottavasti pystyt ottamaan näinkin kriittisen palautteen rakentavasti vastaan. Tietenkin itse viet blogiasi sinne suuntaan minkä näet parhaaksi. Minusta olisi mielenkiintoista kuulla onko muista lukijoista tuntunut samalle vai olenko vain yksin näiden ajatusteni kanssa.

  Reply
  • Alexa October 31, 2015

   Kiitos palautteestasi! :) Ymmärrän kyllä mitä haet takaa ja arvostan palatettasi. Helsinki Day Spa on kutsunut sekä minut että Mariannan kokeilemaan hoitoja, ja käytännössä minun ei olisi tarvinnut edes postata koko elämyksestä. Aikaisempina kertoina kun olen käynyt Helsinki Day Spassa, niin olen itse maksanut hoidoista, joten koin relevantiksi että pystyn arvostelemaan paikkaa sillä perusteella että olen kokenut saavani rahalleni vastiketta. Olisin myös voinut jättää kirjottamatta tuon “yhteistyö” -kohdan välttyäkseni tämänkaltaisilta arvosteluilta, mutta halusin rehellisyyden nimissä ilmoittaa teille että olen saanut Spahan kutsun blogini kautta. Pakko myös tähän kohtaan kertoa että kieltäydyn ~90% kohtaamastani tarjouksista ja kampanjoista, puhtaasti siksi koska en pysty allekirjoittaa niitä tai ne eivät yksinkertaisesti kiinnosta minua. Juurikin tuo kyseinen ikävämpi Spa josta kirjottelin, niin yritti tyrkyttää minulle blogiyhteistyötä, mutta voit vain kuvitella että suostuinko :D En todellakaan! Muistat ehkä myös Tukholman visiitilläni Yasuragin spa-kokemuksen? Vaikka se kokemus oltiinkin saatu blogin kautta yhteistyössä, niin kirjoitin silti että en viihtynyt paikassa, enkä välttämättä suosittelisi sitä kellekään. Eli mielipidättäni ei voi tosiaan ostaa!

   Mitä mainoslinkkeihin tulee, niin koen että se on tapa palvella lukijoita. Se että tuote löytyy suoraan nettikaupasta ja siihen on suora linkki, on mielestäni (lukijan asemassa muita blogeja lukiessa) vain ja ainoastaa hyvä asia. En usko että se on keltään pois että bloggaaja saa komission annetun vinkin avulla.

   Mun pitäisi ehkä keksiä parempi tunniste erottamaan nimenomaan tämänhenkiset “testaukset” ja kaupalliset kampanjat (esim. Yoogaia), josta mulle maksetaan rahapalkkaa. Välillä kamppiksia / yhteistyöjuttuja on enemmän ja välillä vähemmän, nyt kuluneella toki on ollut normaalia enemmän. Kiitos siis kommentistasi, se auttaa minua kehittämään blogiani. :) xx

   Reply
   • Tiina October 31, 2015

    Hei kiitos sinulle asiallisesta vastauksesta ja selvennyksestä. Oli hyvä että nimenomaan selvensit että teidät oli kutsuttu mutta juttua asiasta ei olisi tarvinnut kirjoittaa. Myös se että mainitsit että olet käyttänyt kyseisen paikan palveluja ilman yhteistyötä tuo toki heti eri näkökulmaa asiaan.

    Ymmärrän kyllä tuon pointin noissa mainoslinkeissä. On totta että se auttaa lukijoita ja olenpa joskus niitä itsekin klikkaillut jos jotain vastaavaa on ollut etsinnässä. Viime aikoina on tosiaan ollut paljon yhteistyöpostauksia ja ne yhdessä näiden mainoslinkkien kanssa antavat ehkä hieman harhaanjohtavan kuvan. Arvostan rehellisyyttä ja sitä että kaikki yhteistyöpostaukset mainitaan. Voisi tosiaan olla ehkä hyvä että ne olisi eritelty jotenkin selvemmin niin lukijan olisi ehkä helpompi ymmärtää mikä postaus on enemmän “mainos” ja mikä pitkälti omaan kokemukseen ja arvioon perustuva postaus vaikka yhteistyö olisikin. :)

    Reply
    • Alexa October 31, 2015

     Joo nimenomaan! Mutta hyvä että kommentoit, niin tästä opin itsekin! Tästä lähtien kirjoitan siis aina “yhteistyössä” jos kyseessä on kaupallinen kampanja, ja jos kyseessä on vapaaehtoinen testaus niin ilmoitan asian sitten jollain toisella mutta selkeällä tavalla.

     Ymmärrän täysin pointtisi, ja siksi pyrinkin postaamaan sen 40 postausta kuussa että joukkoon mahtuu hiukan kaikenlaista sisältöä. “Mainoksetkin” haluan tehdä aina omaa tyyliäni ja lukijoita kunnioittaen, enkä vasemmalla kädellä miten sattuu ja mistä sattuu. Totta puhuen kaupallisia kamppiksia mulla on yleensä maksimissaan kaksi kuukaudessa, mutta yleensä vain yksi jos nyt sitäkään. Useilla isoilla bloggaajilla saattaa olla jopa useita viikossa, joka on munkin mielestä jo vähän liikaa!

     Kiitos siis kovasti asiallisesta palautteestasi! Opin tästä itsekin ja pystyn sen avulla kehittämään blogiani jatkossa :) Kivaa viikonloppua! xx

     Reply
  • s October 31, 2015

   Olen täysin kanssasi samaa mieltä Tiina! Monesti olen miettinyt aiheesta kommentoida (enkä tarkoita pelkästään Alexaa), mutta en ole saanut kerättyä kärsivällisyyttä kirjoittaa yhtä jäsenneltyä kommenttia. Pääpiirteittäin blogeja kuitenkin luetaan (tai ainakin minä luen) niiden tuoman inspiraation myötä, mikä onkin esim. Alexan blogin kuvissa ja laadukkuudessa aivan ensiluokkaista. Mainonta ja tietty ammattimaisuus kuitenkin syövät juuri blogien uskottavuutta. Ironista kyllä tämä samaistuttavuus on juuri se syy, miksi blogit ovat mainostajille niin otollisia markkinointikeinoja..

   Reply
 4. Marcia October 31, 2015

  I love a spa day! And funny enough, my husband is Always the one who wants to join me. Everytime we book a weekend away he asks if i booked some relaxinh massage for him. He’s such a mainly man so it’s funny how much he enjoys spa’s.

  Reply
  • Alexa October 31, 2015

   Haha that’s awesome! :) xx

   Reply
 5. sanna/Inspired by love October 31, 2015

  Aika superluksus!! :)

  Reply
  • Alexa October 31, 2015

   No todellakin siis! :) xx

   Reply
 6. Teljänneito Citylife Jessica November 10, 2015

  Juuri tällä viikolla kävin myös Helsinki Day Spassa rentoutumassa, se on kyllä ihana paikka! :) On kyllä totta, että noita huonoja kokemuksia epämääräisistä paikoista on, mutta HDS on kaikin puolin ollut ihana <3

  Reply
  • Alexa November 10, 2015

   Ah se on ihan huikee paikka kyllä! :) xx

   Reply