SÖPÖIN NOJATUOLI

[group]

[half]

Pitkästä aikaa vähän kotikuvia kehiin! Meidän olkkari alkaa näyttämään jo kodikkaalta, ja uusin tulokas on kerännyt jokaiselta vieraalta ihan hurjasti kehuja. Tämä teddy-nojatuoli on ehkä söpöin huonekalu ikinä, se on kuin lämmin halaus tällaisina pimeinä syyspäivinä. On kyllä mielettömän ihanaa olla nyt useampi viikko vaan kotona ja nauttia syksystä ja arjen rutiineista tavalliseen tapaan. Just sellanen fiilis että pitäisi napata joku uusi kirja luettavaksi tai aloittaa melkein 20 vuoden tauon jälkeen kutominen. Uskokaa tai älkää, mutta olin ala-asteella todella kova kutomaan pipoja ja huiveja, ja tietysti yrittäjän lapsena kauppasin niitä innoissani kaikille. Se oli kyllä niin lumoavaa puuhaa!
I wanted to show you the latest addition to our living room. Isn’t the teddy chair the cutest? Everyone loves it! I’m so glad to be home after all the traveling. I just love to be here, surrounded by my friends and family. Can’t wait to start decorating for Christmas soon!

[/half]

[/group]

Uusimman podijakson kuunnelleet tietävätkin jo, mutta ajattelin vielä muistutella täällä viikonlopun miitistä. Mut ja Lindan voi tosiaan bongata huomenna Stockan kauneusbulevardilta (Joe and The Juicen edustalla) kello 16 ->. Mun häämeikkaaja Jonssi loihtii mun häämeikin siellä livenä ja Lindalle tehdään myös upea juhlameikki. Kaiken kukkuraksi paikalle saapuvat voivat voittaa kaikki meidän meikkeihin käytetyt tuotteet! Ihan kreisi arvonta kyllä. Toivottavasti törmätään siellä! ❤️

Nojatuoli Melimeli | Tyyny Chhatwal & Jonsson | Matto Classic Collection |  Pöytä Ruth & Joanna | Sohva Melimeli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 comments

 1. Minna November 2, 2018

  En kestä noita sun tohveleita, parhautta!! :D :D

  Reply
  • Alexa November 2, 2018

   Haha ne on niin ihanat! 😂❤️ xx

   Reply
 2. Jenni S. | big mamas home November 2, 2018

  Ihan älyttömän söpö. 😍 Teillä näyttää todella syksyiseltä ja kotoisalta. Ja kuten sanoin, on kiva seurata miten sisustat tuollaista uutta kerrostalokotia, koska saan siitä itse enemmän inspiraatiota omaan kotiin. ❤ Harmi, että olen lauantaina iltavuorossa.

  Reply
  • Alexa November 2, 2018

   Ihana kuulla! 😍👌 xx

   Reply
 3. Laura November 2, 2018

  Ihania kuvia, ja kunnon tunnelmallinen koti :)

  Reply
  • Alexa November 2, 2018

   Kiitos ihana! 😘 xx

   Reply
 4. suvi November 3, 2018

  Mistä noi tohvelit on=)

  Reply
  • Alexa November 3, 2018

   Ne on Jenkeistä Targetista! Ihan sika hyvä löytö, joku 6 dollaria 🙈 xx

   Reply
 5. Julia November 3, 2018

  Tuoli on kuin pieni lamma 😍😍😍

  Reply
 6. gabrielakre November 9, 2018

  Please add more interior posts <3

  Reply
  • Alexa November 9, 2018

   I’ll keep your wish in mind for sure 😘 xx

   Reply