SÖPÖIN NOJATUOLI

november 2, 2018, Interior design
Pitkästä aikaa vähän kotikuvia kehiin! Meidän olkkari alkaa näyttämään jo kodikkaalta, ja uusin tulokas on kerännyt jokaiselta vieraalta ihan hurjasti kehuja. Tämä teddy-nojatuoli on ehkä söpöin huonekalu ikinä, se on kuin lämmin halaus tällaisina pimeinä syyspäivinä. On kyllä mielettömän ihanaa olla nyt useampi viikko vaan kotona ja nauttia syksystä ja arjen rutiineista tavalliseen tapaan. Just sellanen fiilis että pitäisi napata joku uusi kirja luettavaksi tai aloittaa melkein 20 vuoden tauon jälkeen kutominen. Uskokaa tai älkää, mutta olin ala-asteella todella kova kutomaan pipoja ja huiveja, ja tietysti yrittäjän lapsena kauppasin niitä innoissani kaikille. Se oli kyllä niin lumoavaa puuhaa!
I wanted to show you the latest addition to our living room. Isn’t the teddy chair the cutest? Everyone loves it! I’m so glad to be home after all the traveling. I just love to be here, surrounded by my friends and family. Can’t wait to start decorating for Christmas soon!
Uusimman podijakson kuunnelleet tietävätkin jo, mutta ajattelin vielä muistutella täällä viikonlopun miitistä. Mut ja Lindan voi tosiaan bongata huomenna Stockan kauneusbulevardilta (Joe and The Juicen edustalla) kello 16 ->. Mun häämeikkaaja Jonssi loihtii mun häämeikin siellä livenä ja Lindalle tehdään myös upea juhlameikki. Kaiken kukkuraksi paikalle saapuvat voivat voittaa kaikki meidän meikkeihin käytetyt tuotteet! Ihan kreisi arvonta kyllä. Toivottavasti törmätään siellä! ❤️

Nojatuoli Melimeli | Tyyny Chhatwal & Jonsson | Matto Classic Collection |  Pöytä Ruth & Joanna | Sohva Melimeli

Photos by Hanna Väyrynen

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *