Soon to Dubai!

soondubai
Tasan viikon päästä olemme viimein Dubain auringossa, joka tekee kieltämättä hyvää tämän pimeyden keskellä. En ole muistaakseni koskaan aikaisemmin reissannut lämpöön jo marraskuussa, mutta ei tosiaan ollut yhtään hullumpi idea varata lennot Dubaihin. Etenkin kun saatiin muutamalla satasella suorat lennot, niin ei tosiaan tarvinnut montaa kertaa miettiä lähdetäänkö vai ei. Luvassa on siis rentoutumista ja kuvaamista kauniissa maisemissa, juuri sitä mistä nautin. Blogia päivittelen siis normaaliin tahtiin, mutta haasteviikosta tulee loman mittainen tauko. Muutamia asujakin olen jo reissun varalle ehtinyt miettimään, sillä siellä kulttuurierot hiukan rajoittaa normaalia pukeutumista. Jotkut on asiasta eri mieltä, mutta minä haluan kunnioittaa paikallista kulttuuria. Hotellialueella voi tietysti olla rennommin, mutta “ihmisten ilmoilla” tulee olla olkapäät ja polvet peitettyinä. Onko teillä talvireissuja tiedossa? :)

Next Monday we are traveling to Dubai with my boyfriend. We found really cheap flights (~200€) during August, so we really didn’t have time to consider should we stay or should we go. I don’t complain though! It’s one of the nicest beach vacation cities I have ever been to and I can’t wait to go back. I’m so happy to spend time with my boyfriend, enjoy the beautiful weather and take some kick-ass photos. So I’m going to be updating the blog as usual, but there won’t be an outfit challenge next week. Can’t wait!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 comments

 1. Lotta November 16, 2015

  Me lähdetään myös poikaystävän kanssa Arabiemiraatteihin helmikuussa! Meidän lomakohde on tosin Abu Dhabi mutta varmasti Dubaissakin tulee käytyä. :) Ihanaa lomaaa teille! <3

  Reply
  • Alexa November 16, 2015

   Oi ihanaa! Kivaa reissua, vaikka törmäillään varmaan vielä ennen sitä! :) xx

   Reply
 2. K November 16, 2015

  Täältä lähdetään Dubaihin uudeksi vuodeksi, joten matkavinkkejä otetaan erittäin mielellään vastaan!:) Vietä rentouttava matka!

  Reply
  • Alexa November 16, 2015

   Jee loistavaa! :) xx

   Reply
 3. Minna November 16, 2015

  Tervetuloa :-)

  Reply
 4. jenny November 16, 2015

  Moikka! Olen myös menossa Dubaihin tammikuussa mutta emme ole varanneet hotellia vielä. Onko tämä sun ensimmäinen kerta tai voisitko suositella jotain hotellia? :) Kiitos!

  Reply
  • Alexa November 16, 2015

   Oltiin viimeksi Westinissä ja se oli IHANA! Nyt oli vaan tuplasti kalliimpi, niin valittiin toinen hotelli :) Jos se on hyvä, niin postailen varmaan paikan päältä! xx

   Reply
 5. N November 16, 2015

  Haha hauska kun eilen lueskelin sun vanhoja Dubai-postauksia, kun varattiin lennot sinne helmikuuks poikaystävän kaa :D uusia postauksia siis odotellessa! Kivaa matkaa!

  Reply
  • Alexa November 16, 2015

   Eikä haha :D Mä selasin niitä myös ja olin niin pettynyt. Paljon huonompaa matskua mitä muistin. Mut ei se mitään, tällä kertaa parempaa! xx

   Reply
 6. Jennifer November 17, 2015

  Ihanaa saada uusia kuvia ja vinkkejä sulta!
  Me lähdetään tammikuussa sinne :)

  Reply
 7. Emilia November 17, 2015

  Oi, ihanaa lomaa teille! :) Voinko udella etta mita kautta loysit halpoja lentoja Dubaihin/mista yleensa varaat lentoja? :)

  Reply
  • Alexa November 17, 2015

   Yleensä Skyscannerin tai lentodiilien kautta :) Nyt löyty Norwegianilta! xx

   Reply
 8. Minni November 17, 2015

  Oii ihanaa Dubai! :) Olen itsekin menossa sinne joulukuun puolivälissä.

  Vinkkinä muuten, että kannattaa ladata puhelimeen The Entertainer sovellus. Sitä saa käyttää kahden viikon ajan maksutta ja monista ravintoloista saa kaksi yhden hinnalla pääruoka tarjouksia (ei tarvitse olla edes sama pääruoka, vaan edullisemman saa aina veloituksetta).

  Itse katselin, että tarjouksia oli esimerkiksi kehuttuun aasialaiseen Blue Jade ravintolaan sekä myös intialaista ruokaa tarjoavaan Mint Leaf raflaan, myös palmussa Sofitel hotellissa sijaitseva LUA lebanese vaikutti kiinnostavalta.

  Laitathan reissun jälkeen hyviä ravintola vinkkejä jakoon myös meille lukijoille :)

  Reply
  • Alexa November 17, 2015

   Oikeesti wau!!! Kiitos superisti vinkistä :) xx

   Reply
 9. Claudia November 17, 2015

  Hahah eikä! Mäkin bongasin noi samat halvat lennot ja lähen itsekin sunnuntaina Dubaihin kaverin kanssa, mutta lennetään vaan Stokiksesta kun molemmat asutaan täällä :) Hauskaa reissua teillekin, ja ehdottomasti tullaan moikkaamaan sua jos törmätään hahah!

  Reply
  • Alexa November 17, 2015

   Haha noni loistavaa! Törmätään siis ehkä ja tulkaa todellakin moikkaamaan! :) xx

   Reply