Söndagsmys

Huhhuh – olipa viikonloppu!

Lauantai sujui pitkästä aikaa railakkaan puoleisessa merkeissä. Meidät oltiin Mariannan kanssa kutsuttu katsomaan ehkä vuoden hypetetyintä konserttia, Cheekin jäähallikeikkaa. Kutsuvierastilaisuus oli hienosti järjestetty, ja oli tosi mukavaa nähdä tuttuja naamoja ennen henkeäsalpaavan keikan seuraamista. Loppuilta sujui hyvässä seurassa Helsingin yössä, ja oli kyllä hauskin launatai viikkoon! Hehehe, vitsi vitsinä, mutta todella onnistunut ilta kaikin puolin.  Kuvia itse tilaisuudesta en ottanut – selvä merkki hauskasta illasta! 

Sunnuntai sujui yllättävän kivuttomasti, ja lähdimmekin heti kaupungille aamupäivän auringosta nauttimaan Vivianin ja Mariannan kanssa. Rento sunnuntai piti sisällään hyvää ruokaa parhaassa seurassa, ja ihanan päätöntä käppäilyä ympäriinsä. Illalla kävimme vielä pleikkarin kanssa avioituneen puolisoni (muita GTA 5- leskiä?!) kanssa isäni luona päivällisellä, ja loppuilta sujuikin kotona rentoillen. Kuten ystäväni sanoi – sunnuntai on vain kerran viikossa, ja siitä pitää osata nauttia. Nyt on taas akut ladattuna uuteen viikkoon, toivottavasti myös sillä puolella ruutua on noustu oikealla jalalla! 

Last weekend was great! We were invited to see Cheek’s massive gig here in Helsinki, and the venue was well organized and the concert itself was amazing! We had great time with my friends at the afterparty, but gladly I wasn’t too tired on Sunday. 

We spent lovely Sunday with Marianna and Vivian and had a great lunch together, and a nice stroll around the town.     I absolutely love these kind of lazy Sundays shared with good company. Now I’m ready for this new week, filled with good energy!  Have a nice week everyone! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 comments

 1. Louisa September 23, 2013

  MISBHV from Poland! Best regards from Warsaw :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 23, 2013

   Haha yeah! Thanks :) xx

   Reply
 2. Juumi September 23, 2013

  Täällä on yksi GTA V -leski! Ja pahinta on se, että poikakaverini osti sen kaverin kans puoleksi – eli aika rauhassa saan olla iltaisin kotosalla… Noh mut onneksi poikakaverini tiedostaa tämän, ja vie minut leffaan tai järjestää muuta yhteistä tekemistä! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 23, 2013

   Hahah just hauska :D xx

   Reply
 3. Noora September 23, 2013

  Kuullostaa täydelliseltä viikonlopulta! Täällä toinen GTA5-leski ilmoittautuu.. Onneks niitä ei julkaista joka viikko uutta :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 23, 2013

   Haha todellakin! Olisin ehkä suonut itselleni vielä toisen toipumispäivän, mutta ei auta kun palata todellisuuteen :D xx

   Reply
 4. sasha September 23, 2013

  Love your iPhone case!
  http://www.whatsashawears.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 23, 2013

   Haha it’s not me in the first pic, it’s Vivian :) xx

   Reply
 5. Megulencja September 23, 2013

  Nice photos – so much autumn :)
  Best, Meg
  http://www.megulencja.blogspot.be

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 23, 2013

   Haha thanks!:) xx

   Reply
 6. nanette September 23, 2013

  Hei, sulla oli joskus postausta sun tupareista ja muistakin illanvietoista, ja muistelisin että oot valmistellu kaikkea kivaa pikkupurtavaa näihin illanviettoihin. Niin olisiko sulla jotain ohjeita/vinkkejä mitä sitä kannattaisi tupareissa tarjota? En haluaisi mitään perus sipsi-dippi-linjaa, vaan haluaisin itse tehdä jotain pikkunaposteltavaa, ja jotai drinkkejä/boolin. (Yritin etsiä sun vanhempia postauksia, mutta tää uus mycosmo vähän vaikeuttaa vanhojen postauksien selaamista..)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 23, 2013

   Äh joo tiedän, tosi ikävää :/ Tosta ylhäällä olevasta hakutoiminnosta voi kyl hakea! Muistaakseni kaikki tuparipostaukset meni nimellä “housewarming party” Olin tosiaan tilannut Kolo -ravintolan cateringistä kaikki, joten ei ole kauheesti muita vinkkejä antaa :D xx

   Reply
 7. Anna September 23, 2013

  I love Vivian’s phone case! :) Autumn is more than coming. All the bright colors are gone :( haha.

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 23, 2013

   Haha it’s lovely :) I know, well I can feel it, it’s freezing here! :/ xx

   Reply
 8. Jessica September 24, 2013

  Lazy Sundays are the absolute best! Helsinki looks so beautiful! I hope to visit there one day… :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 24, 2013

   Exactly! :) Welcome! xx

   Reply
 9. eline September 24, 2013

  I love your sweater! where is it from?
  xx

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 24, 2013

   Thanks :) It’s from MISBHV label, they have a bunch of great stuff :) xx

   Reply