Some Girl Talking

ero
Tässä muutamat asut lauantailta kun uhmattiin Katan ja Lindan kanssa jäätävää tuulta, ja koitettiin ottaa ilo irti kauniista valosta. Täytyy kyllä sanoa että kauniit päivät ovat olleet viime aikoina aika vähissä, ja niistä satunnaisista auringon pilkahduksista täytyy ehdottomasti nauttia.  Jatkettiin Lindan kanssa päivää extempore Fleuristen brunssin merkeissä, ja vitsi se oli hyvää! Olen itse asiassa aikaisemminkin kirjottanut siitä (postaus löytyy täältä!), ja edellisellä kerralla hieman kritisoin paikan hinta-laatusuhdetta. Tällä kertaa olin oikein tyytyväinen brunssiin, joskin hinta oli parinkympin paremmalla puolella. Ei siis halvimmasta päästä, mutta raaka-aineet ovat Fleuristen tapaan ensiluokkaisia, eikä tarvinnut lähteä pois vatsa tyhjänä – päinvastoin. Lindallekin löytyi valikoimasta paljon gluteenittomia vaihtoehtoja, joten erityinen plussa siitä myös.

Ihan aiheesta poiketen mun on kerrottava huvittava juttu joka tapahtui mulle eilen. Olen nimittäin aikaisemminkin kehunut unenlahjojani, ja ne pääsivät taas eilen valloilleen – joogatunnilla. Oli loppurentoutuksen aika, ja mä tietysti tavalliseen tapaan suljin silmäni. Ei mennyt minuuttia pidempään kun vedin tyytyväisenä hirsiä, ja heräsin omaan kuorsaukseeni! Koko sali oli täynnä totta kai, enkä normaalisti edes kuorsaa koskaan! Aika huvittuneena ja pirteenä siitä sitten heräilin, ja totesin unenlahjojeni olevan visusti tallessa.

Here are a couple of photos we took last weekend when we were shooting with Linda and Kata. It’s great to hang around with other bloggers, it makes the job much easier and more fun. I’m totally obsessed with the location we chose to shoot at, it’s just like in Paris! Though just a couple of blocks away from my home. After shooting we headed to Fleuriste to eat brunch and it was so delicious! I actually posted about the café some months ago, find the post here. 

I was wearing my everyday essentials; the coat from Monki and the leather pants from Malene Birger. The knit is a new one from Hunkydory and I’ve been wearing it non stop ever since getting it. I’m currently obsessed with cozy knits, because they are so easygoing and relaxed – just perfect for cold fall days. 
ero12 ero7 ero123
ero3ero1Photos by: Katarina Lilius

Céline Sunnies
Zara Fur Scarf (similar here!)
Monki Coat (similar here!)
Hunkydory Knit*
By Malene Birger Leather Pants (find here!)
Givenchy Bag
Guess Pumps  (similar here!)
(mainoslinkkejä) / *gift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 comments

 1. Anna November 4, 2014

  Ihana asu! Ylipolven saappaat on kyllä toivottavasti ainakin täällä nyt jonkin aikaa!

  Ja ihania kuvia, muistuttaa miten Helsinki on tosi kaunis kaupunki! (Jos nyt edes on sieltä :D)

  http://www.aduaa.blogspot.com

  Reply
 2. Natali November 4, 2014

  Fantastic outfit, very “strong” and stylish!

  https://lartoffashion.blogspot.com

  Reply
  • Alexa November 4, 2014

   Thank you Natali! :) xx

   Reply
 3. Sasha November 4, 2014

  Great photos! The backdrop really is amazing :)
  xoxo
  SASHA

  Reply
  • Alexa November 4, 2014

   Thank you Sasha! :) xx

   Reply
 4. emma November 4, 2014

  Toivottavasti et pahastu tästä kysymyksestä, mutta miksi katsot aina asukuvissa sivulle tai alaspäin, paitsi jos sulla on aurinkolasit? Jotenkin tosi häiritsevää, kun varsinkin alaspäin katsoessasi menet myös luonnollisesti vähän kumaraan.

  Reply
  • Alexa November 4, 2014

   En toki! Meillä kaikillahan on tietysti omat maneerimme kuvissa. Suosittelen kuitenkin tsekkaamaan viimeisimpiä asuja, niissä ei tosiaan ole aurinkolaseja enkä katso alaskaan heh!:) xx

   Reply
 5. Rula November 4, 2014

  Love your outfit :) Perfect for fall ! I actually don’t dare to wear leather or faux leather pants but I need to consider now ;)

  xxx you look beautiful Alexa

  Reply
  • Alexa November 4, 2014

   Thank you Rula! :) xx

   Reply
 6. Sara - Window On My Wardrobe November 4, 2014

  I’m obsessed with wearing knits as well, I wouldn’t want to wear anything else actually! :D With some heels underneath you always look chic and still keep your comfort. I also love your ponytail!

  X Sara

  http://windowonmywardrobe.blogspot.be/

  Reply
  • Alexa November 4, 2014

   Yeah I totally agree! Thanks Sara:)! xx

   Reply
 7. nat November 4, 2014

  Antigona bag is absolutely beauts !!!

  check my new blog post and a little beauty secret straight from the rainy ( :( ! ) London ! x

  Reply
 8. Tinja November 5, 2014

  Tyylikäs oot kuten aina :) Onpa hyvä että ainakin jollakulla on loistavat unenlahjat! Itse oon joutunut turvautumaan pillereihin, kun uni ei muuten tule.

  Reply
  • Alexa November 5, 2014

   Voi kiitos! No älä muuta sano! :) xx

   Reply