Socializing w/ Vilma

Joulukuu on aina tosi hektistä aikaa. Tulee tehtyä duunia enemmän kuin tarpeeksi ja kiirettä pitää eli rafloissa tulee syötyä normaalia enemmän. Eilen mä tapasin Vilman “dinner daten” merkeissä ravintola Raflassa. Juotiin lasilliset ja laitettiin aivot narikkaan. V:n kanssa on aina niin ihanaa puhua, kun meillä on niin samanlaiset elämäntilanteet. On helpompaa ymmärtää ystävää joka kokee samanlaisia asioita samaan aikaan, V on yksi mun luottoystävistä. 

Syötiin tiikerirapupastaa ja se oli kyllä yksi parhaista pasta-annoksista mitä olen koskaan nauttinut.
Voisin väittää että siitä voisi tulla avokadopastan vertainen hitti, terveisiä vaan Hannalle!;)

Summa summarun; ihanan tunnelmallinen ja iloinen ilta! Tästä on hyvä jatkaa työputkea:)

// December is the busiest month of the year. So basically I’m working everyday. So when I’m this busy, I tend to eat out more often. 

Yesterday I met one of my best friends, Vilma at restaurant Rafla. We drank some white wine and talked about everything. I love Vilma, it is so nice to talk with her because she has same things going on in life. It is so easy to share everything, when someone knows exactly what you’re talking about.

We ate the most delicious pasta I’ve ever eaten and had such a good time. Now I’ve tons of energy to continue working until Christmas!

P.S. Sain Canonin uusimman minijärkkärin lainaan (EOS M) ja tämä on huomattavasti parempi kun mun tämänhetkinen pokkari (Powershot g12). Kuvat ovat yllättävän valoisia ja tarkkoja suhteessa siihen kuinka pimeetä tuolla oli. Innolla jatkan testailua, kun tähän saa adapterilla liitettyä eri objektiivejakin:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 comments

 1. You You Xue December 15, 2012

  Nice! What kind of pasta did you eat? :)

  Reply
 2. Anonymous December 19, 2012

  Oletteko kaverisi kanssa jotain sukua? :) oon näkevinäni teissä samaa näköä, tai sit vaan kuvittelen :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 19, 2012

   Haha ei olla ainakaan tietoisesti ;) Mutta se on kuulemma tyypillistä että ystävykset näyttääkin samalta!

   xx

   Reply