Skincare Routine: Everyday Treats

alexa-dagmar-skincare

Ihonhoitopostauksen ensimmäinen osuus tuli muutamia viikkoja sitten ja tässä olisi siihen jatko-osa. Kannattaa lukea tuo ensimmäinen postaus alkuun, sillä siellä on ihonhoitotarinani, kosmetologini tiedot ja muuta höpinää. Ensimmäisessä postauksessa käytiin läpi puhdistus – ja kuorintatuotteet, joten nyt olisi vuorossa voiteet ja naamiot. Olen käyttänyt Dermalogican tuotteita viime syksystä, enkä ole koskaan aikaisemmin ollut näin jämpti ihonhoidon suhteen. Tulokset ovat motivoineet hoitamaan ihoa säännöllisesti, myös reissussa ja väsyneempinä päivinä. Mikään ei ole ihanampaa kun sujauttaa verkkarit jalkaan päivän päätteeksi ja pestä meikit kauttaaltaan kunnolla. Sen jälkeen vielä hyvät hoitovoiteet kasvoille, niin avot!

Kosmetologini totesi myös hienosti; Kotihoito on kaiken a ja o. Sillä tehdään suurin vaikutus ihoon, sillä se on jokapäiväistä. Kosmetologilla voi käydä hakemassa hyviä neuvoja ja niksejä, sekä pientä buustia arkirutiineihin. Hyvä huomio oli myös se että ihonhoitorutiinit kannattaa päivittää aina vuodenajan mukaan. Jos edellinen puteli loppuu, niin ei välttämättä kannata ostaa automaattisesti samaa tuotetta seuraavaksi kaudeksi. On hyvä tarkistaa ihon tilanne ja se että mitä se sillä hetkellä eniten tarvitsee. Talvella ja kesällä on vissi ero, joten se tulee ottaa huomioon myös ihonhoidossa.

My Skincare Routine Part 1 came out a couple of weeks ago, so here’s the second part of it. You should definitely check the first post to find out more about my skincare routine (skin type, cleansing routines and so on!).

One of my favorite tips regarding skincare is to always check your skin’s condition before getting new products. Even though the last product you finished was amazing, it won’t probably be exactly what your skin needs during the next season (after winter for example). In Finland the weather changes a lot during the year, so I need to change my routine as the seasons change. During the wintertime I need some extra moisture and during the summertime I need to keep my facial oils in control. 


dermalogica-skincare
Tässä tuotteet, joita käytän päivästä toiseen. Skin Smoothing Cream (etenkin talvella ihon ollessa rutikuiva, lämpiminä vuodenaikoina käytössä on kevyempi Active Moist). Silmien alle taas Ultrasmoothing Eye Serum, joskin pakko sanoa että tämäkään tuote ei ole kokonaan elvyyttänyt kuivuutta silmieni alla. Yritän nyt lisätä veden tankkausta ja toivon että lämpimämmät ilmat auttaisivat myös asiaa.

I’m using these products on a daily basis. Skin Smoothing Creme is my winter essential and during warmer seasons I tend to go with Dermalogica’s Active Moist, which is a lightweight moisturizer. I have been using Ultrasmoothing Eye Serum for months now, but my under eye area is still quite dry. I have been trying everything during the six months, but nothing seems to be working. I guess I need to drink more water and wait for spring, maybe it does wonders. 
dermalogica-skincare-routine
Tästä kirjottelinkin aikaisemmin. Clear Start Overnight Treatment on loistava täsmätuote epäpuhtauksille. Itselläni ongelma-alue on erityisesti nenä ja nenänpielet, ja levitän tätä iltaisin juurikin noihin kohtiin kosteusvoiteen sijaan. Tämä on myös loistava yksittäisien finnien nujertamiseen, toimii siihenkin yllätysnopeasti!

I have been talking about this product earlier as well. Clear Start Overnight treatment is perfect product to fix blemishes – overnight indeed. One of the best spot treatments I have ever used! I totally love the smell as well, it’s really calming and relaxing, so it’s perfect before going to bed. 
dermalogica-skin-hydrating-mask
Kolmas hoitotuote on Skin Hydrating Masque, jota käytän 1-2 kertaa viikossa. Levitän sen iholle puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen, ja jätän yöksi vaikuttamaan. Koostumus on kevyt ja geelimäinen, joten se tuntuu iholla hyvin samanlaiselta kuin kosteusvoide.

Last but not least! Skin Hydrating Mask, which is perfect for winter dryness. I’m using this usually once or twice a week, even more when traveling. My best quick-fix tip is to scrub your entire face and leave this mask overnight – voilá!

I also need to praise Dermalogica for making travel sets for each skin type. Usually brands doesn’t put effort to travel sizes, so It’s a pretty unique concept. It has helped me to pack light and feel better about myself on the go! 
dermalogica-skincare-alexa
Pakko vielä mainita erityiskiitos Dermalogicalle matkakokoisista tuotteista! Ostin nimittäin ennen NYC:in reissua Stockalta matkasetin näitä luottotuotteitani, ja se oli ihan huikea. Kaikki tarvittavat tuotteet ja menee vielä niin pieneen tilaan. Parasta noissa matkaseteissä on se, että niitä myydään ihotyypin mukaan. Löysin siis täsmälleen oikeat tuotteet minikoossa, eikä tarvinnut tyytyä mihinkään sinnepäin olevaan settiin. Ajattelin aluksi että olisin kuvannut sen teille reissussa, mutta hotelli oli niin pimeä että siitä ei tullut mitään! Mutta tosiaan vinkkinä vaan jos reissaatte!

Ja juttelin muuten myös Dermalogican tyyppien kanssa luotettavista jälleenmyyjistä, kun siitä oli viimeksi puhetta. Suomessa luotettavia jälleenmyyjiä on siis Dermalogica -hoitolat, Dermalogica -verkkokauppa ja Stockmann. Just so you know! Netin ihmeellisessä maailmassa on vaikka mitä yrittää liikenteessä, kuulemma myös sellaisia kauppoja jotka myy vuosia sitten vanhentuneita tuotteita. Kannattaa siis ostaa tuotteet luotettavasta lähteestä, että säästyy ikävyyksiltä.

Photos by: Janita Autio / Osa tuotteista saatu testiin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 comments

 1. olivia February 24, 2016

  Niin kiva postaus! :)x
  Yks mitä oon jo aikasemminkin toivonut ja mikä olis varmasti supersuosittu niin ruokavalio postaus? Missä siis kaikessa yksinkertaisuudessaan kerrot sun ruokavaliosta, mitä yleensä iltasin ja aamusin syöt ym. Ja sit päivä sun kans olis myös huippu!! :)

  Reply
  • Alexa February 24, 2016

   Kiitos paljon! :) Sellaisia olen aina silloin tällöin (ehkä kerran vuodessa) tehnytkin, pitänee varmaan tehdä joku päivitetty versio :) xx

   Reply
 2. Liisa February 24, 2016

  Mistä tuota Clear Start overnight treatmentia löytyy:)? Vaikuttaa juuri sellaiselta tuotteelta jota olen etsinyt!

  Reply
  • Alexa February 24, 2016

   Stockalta, Dermalogican nettikaupasta ja hoitoloista :) xx

   Reply
 3. Jossu February 24, 2016

  Voi komppaan sinua TÄYSIN mitä ihon säännölliseen hoitoon tulee: se palkitsee ehdottomasti loppupeleissä kunhan vaan jaksaa säännöllisesti hoitaa! Itselläni nuo kosmetologilla käynnit ovat jääneet jonnekin kauas (koska mukamas kiire) mutta säännöllinen puhdistus j oikeat hoitotuotteet ovat itselleni arjen luksusta :)
  Katsoin vasta äsken sun meikki-NYC-tuton ja hahaa mitkä naurut sekä meikkihimot se sai aikaan! Hei onko sulla kokemuksia NARSin meikkivoiteista? Kuulaan meikin ihotutoa odottelen innolla :) Miten rakentaisit peruspirkolla arkimeikkiä: meikkivoide + peittari (silmänalusille?) + kuulaus – millä? – + varjot? Mä voisin NIIN ehdottaa tälläistä “bloggaaja fiksasi mint kuosiin”-juttua :D ja lupaan tulla ekana paikalle :*D

  Reply
 4. Annn February 26, 2016

  Pitäisi joskus testata Dermalogican tuotteita. Ei ole vielä aiempaa kokemusta. Ensin varmaan pitäisi käydä ihan hoitolassa selvittämässä ihotyyppi jne. Olet tehnyt aiemmin postausta miten säilytät meikkejä.. niin jos voisit tehdä samantyylisen postauksen muista ihonhoito/kosmetiikka- tuotteista?

  Reply
  • Alexa February 26, 2016

   Joo suosittelen käymään konsultaatiossa ensin, niin tulee varmasti oikeat tuotteet :) Joo pitää hei tehdä sellanen myös! xx

   Reply
 5. Lara March 27, 2016

  Hei! Käytätkö näiden tuotteiden lisäksi vielä mitään seerumeita? Tuntuu, että nykyään niitä tuputetaan joka suunnasta. Muistan, että joskus ainakin olisit maininnut Kiehlsin seerumista jotain. Kiitos vastauksesta :)

  Reply
  • Alexa March 27, 2016

   En ole käyttänyt nyt mitään seerumeita :) xx

   Reply