Sisustussuunnitelmia

classic-decor-details  alexa-dagmar-decoralexa-dagmar-decor-details
Kesällä ei tosiaan inspiroinut sisustaminen sitten tippaakaan, mutta onneksi syksyn tullen se into palaa ihan itsestään. Nyt on mieli taas kirkas ja inspiroitunut, eli ideoita on vaikka kuinka. Haluan kodin “valmiiksi” tai ainakin viihtyisäksi kodikkaaksi.

Olohuoneen matto oli jo iso askel onnellisuuteen, ja nyt koko paletti alkaa vihdoin olemaan selvillä. Oikeastaan olikin hyvä asia että makustelin (ai että inhoan tota sanaa) kesän ajan erilaisia ideoita, ja nyt ajatuksien kypsyessä visiot ovat huomattavasti selkeämmät.

Tarkoituksena olisi pyöritellä vähän olohuoneen tekstiilejä ja saattaa työhuone ja makuuhuone kokonaisuudessaan loppuun. Makkarin ja vaatehuoneen matot on viimein (!) tilattu, ja työhuoneeseen uskon hankkivani myös marokkolaismaton. Kun makuuhuoneen matto on paikoillaan, niin uskallan vihdoin tilata sinne yöpöydät. Sitten suurempi kokonaisuus onkin jo hanskassa, niin pystyy alkamaan hifistelemään pikkujutuilla.

Sellasia suunnitelmia tällä kertaa! Toivottavasti roikutte mukana :)

During summertime I wasn’t inspired about decorating at all, but hey guys, I’m finally back on track! Getting a carpet to the living room was one of the best investments I have made in awhile and I have been enjoying it a lot already. It’s so gorgeous and it puts together the whole room. 

I’m going to get carpets for our bedroom this week, so there will be a new decoration post up soon! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 comments

 1. NorthFashion October 20, 2015

  BEAUTIFUL PHOTOS :)

  http://north-fashion.blogspot.com/

  Reply
 2. Susanna October 20, 2015

  Tykkään aina tosi paljon näistä sun sisustuspostauksista, ja erityisesti näistä missä kerrot ideoista ja ajatuksista. Sulla on niin hyvä silmä näille ja haha meillä on tosi samanlainen maku, teijän koti on ihan unelma ♥

  Reply
  • Alexa October 20, 2015

   Voi kiitos, ihana kuulla! :) xx

   Reply
 3. Silja October 21, 2015

  Ihana koti ja kauniita kuvia! Itselläni myös remontointi/sisustus projekti viimeisiä juttuja myöten valmis (hakusessa viellä mattoja, verhoja jne).

  Olet sisustanut kotisi ihanilla tekstiiteillä ja kalusteilla, omaan budjettini ei valitettavasti anna myöden ihan saman tasoisiin/hinatisiin valintoihin . Olisikin ollut mukava kuulla, oletko löytänyt projektin aikana jotain suhteellisen edullisia, mutta hinta-laatusuhteeltaan laadukkaita ja ihania tekstiileitä ja mattoja? :)

  Reply
  • Alexa October 21, 2015

   Void kuinka kiva kuulla! Ja hei muista matoista juttua coming up! :) xx

   Reply
 4. […] sources 1, 2, 3, 4, 5, 6, […]

  Reply