Sisustussuunnitelmia

october 20, 2015, Interior design

classic-decor-details  alexa-dagmar-decoralexa-dagmar-decor-details
Kesällä ei tosiaan inspiroinut sisustaminen sitten tippaakaan, mutta onneksi syksyn tullen se into palaa ihan itsestään. Nyt on mieli taas kirkas ja inspiroitunut, eli ideoita on vaikka kuinka. Haluan kodin “valmiiksi” tai ainakin viihtyisäksi kodikkaaksi.

Olohuoneen matto oli jo iso askel onnellisuuteen, ja nyt koko paletti alkaa vihdoin olemaan selvillä. Oikeastaan olikin hyvä asia että makustelin (ai että inhoan tota sanaa) kesän ajan erilaisia ideoita, ja nyt ajatuksien kypsyessä visiot ovat huomattavasti selkeämmät.

Tarkoituksena olisi pyöritellä vähän olohuoneen tekstiilejä ja saattaa työhuone ja makuuhuone kokonaisuudessaan loppuun. Makkarin ja vaatehuoneen matot on viimein (!) tilattu, ja työhuoneeseen uskon hankkivani myös marokkolaismaton. Kun makuuhuoneen matto on paikoillaan, niin uskallan vihdoin tilata sinne yöpöydät. Sitten suurempi kokonaisuus onkin jo hanskassa, niin pystyy alkamaan hifistelemään pikkujutuilla.

Sellasia suunnitelmia tällä kertaa! Toivottavasti roikutte mukana :)

During summertime I wasn’t inspired about decorating at all, but hey guys, I’m finally back on track! Getting a carpet to the living room was one of the best investments I have made in awhile and I have been enjoying it a lot already. It’s so gorgeous and it puts together the whole room. 

I’m going to get carpets for our bedroom this week, so there will be a new decoration post up soon! 

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *