Sisustussuunnitelmia

classy-modern-kitchen41
Nyt on taas suunnitelmat vauhdissa, niin ajattelin että tulen vähän antamaan tilannepäivitystä. Parvekehommat eivät ole menneet eteenpäin, sillä taloyhtiön käyttämä suunnittelija on ollut hyvin hidas liikkeissään. Pitäisi siis saada tarjous ja hoitaa luvat kuntoon, mutta siinä näyttää kestävän jonkun aikaa…

Työhuoneen matto tulee varmaan tällä viikolla jippii! Eli työhuonetta voisi melkein kutsua valmiiksi. Tilasin myös makuuhuoneen yöpöydät ja pyötävalaisimet viimein, sillä haluan makkarin jouluksi kuntoon. Silloin viettää niin paljon aikaa sängyssä löhöten, että on kivaa että paikat on mallillaan.  Ainoastaan makkarin rahi on tilaamatta, mutta en ole löytänyt vielä sopivaa – eikä sillä ole kiire.

Myös muutamia muita isoja ja pienempiä hankintoja on tullut tehtyä, mitä pääsen esittelemään tämän viikon aikana. Eli pysykää siis kuulolla! ;)

I’m so excited about decorating again. I’ll get the carpet to the home office during this week and I also just ordered our bedside tables and lamps. Finally! I just want to get our home ready before Christmas. It’s my Christmas present for myself haha. So I have tons of great stuff coming up here, so stay tuned! ;)
5512ffc51030ef92ef1b58f022159d38laukkukokoelmamodern-bathroom102classic-decor-detailsgirly-room12-760x1057

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 comments

 1. Sara December 7, 2015

  En ehkä kestä. Ihan liian hieno <3

  Reply
  • Alexa December 7, 2015

   Haha voi kiitos! :D xx

   Reply
 2. Sasha December 7, 2015

  You have such a gorgeous home Alexa!
  xx
  SASHA

  Reply
  • Alexa December 7, 2015

   Thanks Sasha! :) xx

   Reply
 3. meemu December 7, 2015

  Mistä olet hankkinut kylpyhuoneessasi olevat naulakot? :)

  Reply
 4. Eneli December 8, 2015

  I just can´t! Your home is just so gorgeous and tasteful, love it! :)

  Eneli
  http://www.dodolce.com

  Reply
  • Alexa December 8, 2015

   Aww thanks so much! :) xx

   Reply
 5. Jenni December 8, 2015

  Hei, täältä tulisi nyt vähän random kysymys. Olen haaveillut noista Chhatwal & Jonssonin tyynyistä, mutta en onnistunut Zarron sivuilta löytämään niiden pesuohjeita. Sulta kun niitä löytyy niin osaisitko kertoa että miten ne voi pestä/voiko niitä pestä?

  Reply
  • Alexa December 8, 2015

   Heippa! Voi pestä 30 asteessa :) xx

   Reply
 6. anni December 8, 2015

  Moikka,

  mää täällä suunnittelen uuden kodin pintavalintoja ja voi luoja mikä viidakko. Onneks on näitä ihania remppa/sisustusblogeja joista saa kullan arvoisia vinkkejä.

  Oon nyt stalkkaillu näitä teidän seinämaaleja ja saanu jo sen verran selville että teillä on ilmeisesti kahta sävyä? Tikkurilan F487 ja G487 vai kuinka? Missä huoneissa on mitäki maalia?

  Reply
  • Alexa December 8, 2015

   Ah mä niin symppaan sua! Valinnanvaraa on suorastaan liikaa ja valintoja on hankala tehdä, vaikka olisikin itsevarma remppaaja. Meillä on F -sävy olkkarissa ja keittiössä ja muissa huoneissa G-sävy :) xx

   Reply
 7. Heidi December 8, 2015

  Teillä ei oo ollenkaan päiväpeitettä? Vai onko jotain peittoa kun petaat sängyn paremmin? Itse ollaan aika laiskoja petaamisen suhteen ja päiväpeite onkin viikattuna lattialla. Ja täkit olen vaan asetellut siististi. Tekis mieli ostaa tommonen tuplapeitto ja uusia neutraaleja lakanoita ja kivat tyynyt joilla saisi helposti pedattua. Ilman sitä iänikuista päiväpeittoa…

  Reply
  • Alexa December 8, 2015

   Ei oo, en oo löytänyt kivaa! Tuplapeitto on kyllä kätevä :) xx

   Reply
 8. Eija December 8, 2015

  Ihanaa, odotan innolla tulevia postauksia! Toivoisin kovasti, että tekisit myös uuden videon kodistanne. Muistanko väärin, vai pitikö kodistanne olla juttu jossain sisustuslehdessä tänä syksynä?

  Reply
  • Alexa December 8, 2015

   Joo pitää tehä! Ehkä joululomalla sitten :) Piti olla joo, mutta siirsin kuvaukset loppukeväälle. Asian taustalla oli se että halusin saada kodin valmiiksi kiireettömästi ja loppukeväästä valo on parhaimmillaan. Juttu tulee ulos siis vasta ensi elokuussa! xx

   Reply
 9. Mia December 13, 2015

  Todella kaunis koti! Mistä nuo kylppärin ihanan pelkistetyt hyllyt ovat??

  Reply
  • Alexa December 13, 2015

   Kiitos! Suunniteltiin ja teetettiin itse marmorista :) xx

   Reply