SISUSTUSHAAVEITA

february 3, 2019, Interior design

Sisustuspostauksia on toivottu paljon ja nyt kevättä kohden sisustaminen innostaa taas ihan eri tavalla! Meidän rakennusprojektin aloittaminen venyy ja paukkuu ja siitä syystä minulle onkin ollut tärkeää tehdä tästä väliaikaisesta kodista myös kodin tuntuinen.

Meidän olkkarin Luca-sohva on alunperin mallikappale Zarrosta ja se on siitä ihan mahtava, että siihen voi tilata vaihdettavan “hupun”, eli siis sohvakankaan ja tyynyt. Väriä ja materiaalia on siis helppo halutessaan vaihtaa ja mä olen saanut lievän obsession tosta keltaisesta sametista. Mun työhuoneessa onkin tuosta samasta sametista rahi (kuva löytyy täältä) ja olen pitänyt siitä niin kovasti, että tilasin olohuoneen sohvaan saman sävyisen kankaan.

Sain myös joululahjaksi ton kuvissa näkyvän IC Lights-lattiavalaisimen ja odotan että saan tuotua sen pian kotiin. Kotoisan tunnelman kun nimenomaan luo valopisteet eri tasoissa ja siitä syystä pyrin aina suosimaan lattia- tai pöytävalaisimia tylsän yleisvalon sijaan, vaikka näyttävät kruunut on toki sisustuselementteinä kauniita.

Tykästyin myös tohon alla olevaan HAY:n Slit-pöytään, johon olen törmännyt somessa monet kerrat. Tuli vain yllätyksenä että se on todella HAY:n (olisin veikannut Tom Dixonia), kun olen tottunut näkemään HAY:lla enimmäkseen minimalistista mustavalkoista skandityyliä.

Odotan myös että saataisiin viimein Zarron uudet sivut julki. Olen työstänyt niitä kaiken muun ohessa koko syksyn ja talven, ja onneksi se projekti on pian finaalissa. 💛

I just wanted to show you my current design cravings! I’m totally obsessed with the yellow gold sofa, It’s the same sofa we currently have, but in yellow velvet. I’m so happy we chose that exact sofa, because I’m able to change the cover really easily within a few minutes. So you probably guessed it right, I just ordered the yellow velvet cover, to try something new for spring and summer. So exciting! It’s going to take weeks before I get it, but I’ll show it to you then.

Photos by desenio, layered, zarro, alicestenlof

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *