SISUSTUSHAAVEITA

Sisustuspostauksia on toivottu paljon ja nyt kevättä kohden sisustaminen innostaa taas ihan eri tavalla! Meidän rakennusprojektin aloittaminen venyy ja paukkuu ja siitä syystä minulle onkin ollut tärkeää tehdä tästä väliaikaisesta kodista myös kodin tuntuinen.

Meidän olkkarin Luca-sohva on alunperin mallikappale Zarrosta ja se on siitä ihan mahtava, että siihen voi tilata vaihdettavan “hupun”, eli siis sohvakankaan ja tyynyt. Väriä ja materiaalia on siis helppo halutessaan vaihtaa ja mä olen saanut lievän obsession tosta keltaisesta sametista. Mun työhuoneessa onkin tuosta samasta sametista rahi (kuva löytyy täältä) ja olen pitänyt siitä niin kovasti, että tilasin olohuoneen sohvaan saman sävyisen kankaan.

Sain myös joululahjaksi ton kuvissa näkyvän IC Lights-lattiavalaisimen ja odotan että saan tuotua sen pian kotiin. Kotoisan tunnelman kun nimenomaan luo valopisteet eri tasoissa ja siitä syystä pyrin aina suosimaan lattia- tai pöytävalaisimia tylsän yleisvalon sijaan, vaikka näyttävät kruunut on toki sisustuselementteinä kauniita.

Tykästyin myös tohon alla olevaan HAY:n Slit-pöytään, johon olen törmännyt somessa monet kerrat. Tuli vain yllätyksenä että se on todella HAY:n (olisin veikannut Tom Dixonia), kun olen tottunut näkemään HAY:lla enimmäkseen minimalistista mustavalkoista skandityyliä.

Odotan myös että saataisiin viimein Zarron uudet sivut julki. Olen työstänyt niitä kaiken muun ohessa koko syksyn ja talven, ja onneksi se projekti on pian finaalissa. 💛

I just wanted to show you my current design cravings! I’m totally obsessed with the yellow gold sofa, It’s the same sofa we currently have, but in yellow velvet. I’m so happy we chose that exact sofa, because I’m able to change the cover really easily within a few minutes. So you probably guessed it right, I just ordered the yellow velvet cover, to try something new for spring and summer. So exciting! It’s going to take weeks before I get it, but I’ll show it to you then.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Irma February 3, 2019

  Hei.
  Suunnittelen ja haaveilen kakkosasunnon sisustuksesta. Huoneisto on nyt täysremontissa. Ostin jo tummansinisen rahin ja maton. Ajattelin tuoda olohuoneeseen jotain kultaista kuten on blogin kuvassa. Kulta saa sinisen värin hehkumaan. Haaveillaan.

  Reply
  • Alexa February 4, 2019

   Oi kuulostaa ihanalta! 😍 xx

   Reply
 2. Sanna February 10, 2019

  Ihania haaveita! Hei kerro siitä Bonham-sohvasta, millainen se oli käytössä? Entä toi Luca, onko ne hyviä istua? :) Me emme ole varmastikaan uusimassa sohvaa vielä, mutta tulevaisuutta ajatellen, kun oman kodin Howard menee varmaan mökille.

  Reply
  • Alexa February 10, 2019

   Molemmat on huikeita 😍 Luca on enemmän löhösohva ja Linda nukkuu siinä aina kun se on meillä kylässä, eli käy vuoteenakin, vaikka ei varsinainen vuodesohva olekaan. Ja plussana toi että voi vaihtaa päällysteet 😍 xx

   Reply
 3. Henriikka February 11, 2019

  Moi Alexa! Luca-sohva kiinnostaa, onko sellaista tällä hetkellä nähtävänä Zarrossa?

  Reply
  • Alexa February 11, 2019

   Meidän showroomissa on! Laita mulle vaikka Instagramissa DM tai sähköposti, niin sovitaan treffit? ☺️

   Reply
 4. Arja February 14, 2019

  Hei, haaveilen myös IC-lattiavalaisimesta, kumman koon valitsit ? Vaikea hahmottaa näkemättä.

  Reply
  • Alexa February 14, 2019

   Pienemmän! Se on tosi suloinen 😍 xx

   Reply