Syksyn Sisustusinspiraatio

Inspiraatiota sisustuksen suhteen ei ole ollut pitkään aikaan, mutta nyt on sellainen fiilis että olisi kiva laittaa tätä vuokrakämppää kuntoon. Vaikka asunto onkin väliaikainen, niin meille on erityisen tärkeää että kotona on viihtyisää. Tällä hetkellä näyttää muutenkin siltä että tulemme asumaan täällä suunniteltua pidempään (jopa vuoden), joten arki rullaa paremmin kun kotona on kiva tunnelma. Kirjotan enemmän asuntokuvioista ja suunnitelmista pian, mutta hypätään sitä ennen tämän vuokrakämpän sisustussuunnitelmien pariin.

Huonekaluja jäi paljon edelliseen asuntoon, joten muutamia hankintoja on tosiaan tehtävä. Makkari pysyy aika lailla samana kun vanhassakin asunnossa, mutta olkkariin tarvitsemme vaikka ja mitä.

-Mustan Flosin 265-valaisimen laitoin tilaukseen, se sopii tähän olohuoneeseen todella hyvin. Meinaamme laittaa pöydän päälle riippuvalaisimen (Flosin 2097), joten 265 saa toimia sohvaryhmän valaisimena.

-Kaipaan kovasti samettia! Zarron valikoimassa on vaikka mitä ihania samettihuonekaluja ja nyt ehdottomasti haluan jotain kotiinkin. Vaikka samettisohvat ja muut ovat olleet liikkeessä jo toista vuotta, niin siltikään en näe kyllästyväni niihin – päinvastoin. Laadukas sametti on myös materiaalina erinomainen, yleensä antiikkihuonekaluissa samettiset ovat niitä parhaiten säilyneitä. Kun pääsemme muuttamaan ns. “lopulliseen” asuntoon, niin meinaan ehdottomasti hankkia Gubin samettiset ruokapöydän tuolit. Nyt ne saavat vielä odottaa, mutta mahdollisesti samettisohva löytää tiensä tähän vuokra-asuntoon. Kuvan jakkara on Ruth & Joannan.

-Tilasin myös olkkariin Gubin marmorikantisen sohvapöydän, sillä pitäähän mun saada marmorikiintiö täyteen! Täällä ei ole marmorikylppäriä tai keittiöntasoa, joten jotain sentään.

-Kaipaan myös kasveja. Pitää kun saadaan sohva ja muut huonekalut paikoilleen, niin pitää ehdottomasti tehdä reissu Plantageniin.

-Sen sijaan piensisustustavaraa en kaipaa laisinkaan. Mitä vähemmän tillpehöriä seuraavaan muuttoon, niin sitä parempi.

We are going to live in this temporary apartment for the next 12 months, so we thought that it would be nice to decorate here a bit. Home is really important to me, because I’m working from home most of the time. I have already a couple of things in mind;

-I already ordered Flos 265 wall lamp in black. It’s really edgy and cool and it gives a nice contrast to the decoration. 

-I’m craving for velvet furniture! My mom’s boutique has a lot of beautiful pieces and I’ll definitely get something from there – maybe a velvet sofa? That has been in my mind for a couple of years now. 

-I also ordered a marble coffee table to the living room. We don’t have a marble bathroom here, so I need to get my daily dose of marble haha. 

-I really need some beautiful plants! That’s on my shopping list too, once we get all the furniture here. 

-I’m trying to avoid buying small accessories (like vases etc.), because we don’t have spare space here and I want to have as little stuff as possible next time when we move. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 comments

 1. Jenni / big mamas home October 3, 2017

  Mä oon huomannut selkeää samettikaipuuta näin syksyllä. Kesällä suosin puuvillaa ja pellavaa, mutta nyt talven lähestyessä en voi olla kaipaamatta sametin pehmeyttä.

  Reply
 2. Lotta October 3, 2017

  Hyvältä kuulostaa teidän sisustussuunnitelmat! Mua viehättää tällä hetkellä kovasti tollainen tilpehööritön sisustus, kuten tossa vasemmalla alhaalla. Eli valkoista, mustaa, vähän ehkä vihreää ja vaaleanpunaista kasvien muodossa – avot! Oma koti on kaukana tuosta, mutta kun itsekin asun vuokralla (toivottavasti alle vuoden), niin en viitsisi hirveästi enää ostella uusia sisustusjuttuja. Valkoiset kangastohvat taitavat jäädä vain haaveeksi näin koirataloudessa, mutta valkoinen nahka sen sijaan varmasti toimisi.

  Mukavaa syksyä sinulle Alexa, odotan innolla sisustusjuttuja! :)

  Reply
  • Alexa October 3, 2017

   Joo näyttää kyllä ihanalta! ? Joo, mahdollisimman vähän tilpehööriä kiitos! Muutto opetti sen verran että nyt saa purkkien ja purnukoiden osto jäädä ? xx

   Reply
 3. Peppi October 3, 2017

  Moikka! Ihan mielenkiinnosta, mitkä tavarat jäivät vanhaan asuntoon? Innolla odotan uusia hankintojasi!! ?

  Reply
  • Alexa October 4, 2017

   Koko olkkari ja vaatehuone jäi sellaisenaan ? Sama täällä! Nyt odotan vaan että saisin tämän kämpän asuttavaan kuntoon, vielä ollaan yhden pöytälampun varassa ? xx

   Reply
 4. Sanna Inspired by love October 3, 2017

  Mulla on sama homma, että haluan aina laittaa tilapäisenkin asunnon kivaksi! :) Toi Fritz Hansenin toimarin koti on vaan niin upea, se jaksaa ihastuttaa vuodesta toiseen pastellisävyillään ja tanskalaisilla designklassikoillaan. :)

  Reply
  • Alexa October 4, 2017

   No todellakin! Se vaikuttaa kuitenkin arkeen niin paljon. ? Ai se on hänen, pitääkin etsiä lisää kuvia! xx

   Reply
 5. Anna October 5, 2017

  Moi! Kenen valmistajan on tuo kollaasin pyöreä peili?

  Reply