Sis. Deli + Cafe = Love

Miten olen voinut missata näin ihanan paikan? Nimittäin Sis.Deli + Cafen. Kyllä, olen satunnaisesti (ehkä kerran vuodessa) poikennut siellä kahvilla, mutta ilmeisen laput silmillä. Havahduin nimittäin vasta hetki sitten siihen kuinka ihana konsepti onkaan kyseessä! Tarjonta on laadukasta, lähellä tuotettua, ja ennen kaikkea todella herkullista. 

Valikoimasta löytyy herkullisia aterioita, ja delituotteita mukaan vietäväksi. Smoothieita, sämpylöitä, raakapatukoita… Ketjun mielettömän maukkaita kahveja unohtamatta. Olen siinä mielessä onnekas että kaikki kolme Sis. Deli -kahvilaa sijaitsevat kivenheiton päässä kotoani, joten ei tosiaan tarvitse lähteä kauas herkkuja hakemaan. Yleensä valmistan suurimman osan syötävistä itse, mutta herkkupäivänä pitää tästedes suunnata Sis.Deliin!

Let me introduce you to my new favorite café in Helsinki, Sis. Deli + Café. They have three stores in the city and I’m glad they are located near my neighbourhood. Sis Deli+Café is a cafeteria and a store, they sell a variety of organic food and snacks. Everything is just so fresh and healthy and I can’t help but love it!  So if you’re planning a trip to Helsinki, I really recommend you to try Sis.Deli+Café. They also serve brunch during the weekends! :)

My favorite raw chocolate, yummy!

Onko muuuten joku teistä ehtinyt testaamaan Sis.Delin viikonloppubrunssin? Haluan ehdottomasti testata jossain vaiheessa:) 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Gabriela March 30, 2014

  Wow!! That looks really amazing♥♥♥ I have to go there when I go to Helsinki!!

  http://anetagabriela.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 30, 2014

   It’s super good! I also recommend trying the raw cookies, they are so yummy! Too bad they were sold-out today :D xx

   Reply
 2. Vilma Peltonen March 30, 2014

  Haha mä olin siellä just tänään (taas) brunssilla. ;) Mun yks lemppari aamupala heittämällä! Myös Pursimiehenkadun sis.delin lounasbuffa on tosi hyvä!!!!

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 30, 2014

   Ah pitää ehdottomasti tsekkaa! Kiitos vinkistä muru! :)

   xx

   Reply
 3. Sanni March 30, 2014

  Mäkin havahduin tän vuoden puolella Sis. Deli + Cafen mahtavuuteen, vaikka olin sielä joskus kahvia hakenut. Vahvistan että Pursimiehenkadun lounasbuffa on todella JEES, tykkäät varmasti <3 Paras hemmottelu- ja tankkaushetki vapaapäivälle. Mennään joskus yhdessä!

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 30, 2014

   Ah toi lounas on varmasti ihana! Mennään todellakin :) Just hyvä lokaatio, meidän himojen välissä! ;) <3

   xx

   Reply
 4. Elisabeth March 31, 2014

  Itse olen käynyt Sis. Delin lounaalla ja lounasalaatit ovat täydellisiä! Voin lämpimästi suositella :) Itse olen jo innoissani siitä, että työpaikka siirtyi juuri lähemmäs Sis. Deliä joten siellä voi syödä nyt useammin lounasta. Marjalakut ovat myös todella hyviä, esimerkiksi mustikkalaku, nam!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 31, 2014

   Kuulostaa hyvältä! Hyvistä salaattipaikoista kun tässä kaupungissa on pulaakin! :) Kiitos vinkeistä! :) xx

   Reply
 5. Nina March 31, 2014

  Varsinkin vanhan Crustumin, eli nyk.Pursimiehenkadun Sis.Delin brunssi viikonloppuisin on oikein hyvä. Ei ehkä ihan niin hyvä, kuin Crustumin, mutta melkein. Suosittelen :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 1, 2014

   Jee kiva kuulla!:) xx

   Reply
 6. Maria April 1, 2014

  Tämä tietoa ei sinua kosketa, mutta kahviloita on kylläkin jopa viisi! :) Korkkarin, pursarin ja kalevankadun lisäksi yksi on Töölössä ja yksi Espoossa Weegeessä. Ihan mahtava konsepti minunkin mielestäni :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 1, 2014

   Ai on vai! :D Hyvä tietää! xx

   Reply