Silmämeikkiä videolla

Hurjasti tuli kyselyitä mun silmämeikistä ja “loihdin” nyt Lintulle tollasen kevyen “Lintumaisen” arkimeikin.

Tota samaa tekniikkaahan voi soveltaa sitten tummemmillakin sävyillä.
Oma arkimeikkini vastaa aika lailla tuota, tosin laitan tummempaa luomiväriä vähän rankemmalla kädellä ja lisämausteeksi hieman eyelineria. Voin toki joskus fiksailla sellasenkin videon missä puuhaan itselleni noita, mutta ajattelin että tästä ehkä näkisi “tekniikan” parhaiten. Ja nuo vähän neutraalimmat sävyt uppoavat varmasti suurimmalle osalle teistä parhaiten :)
// Hi guys! I was asked to do a little tutorial about my daily eye make-up technique so here it is!
Sorry, I’m talking Finnish again. Hope you don’t mind! Enjoy!
Ja pitää sitten tietenkin muistaa etten ole mikään ammattilainen vaan ihan normaali tytön tyllerö, joka räiskii sinne tänne. Teidän pyynnöstä tän fiksailin. Toivottavasti edes joku sieltä saa tästä jotain irti :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

22 comments

 1. Noora May 31, 2012

  Mää oon aivan käsi luomivärien kanssa ja mulle ei vaan jostain syystä ees pahemmin sovi luomiväri :D Sää voisit vaikka aina viikonloppusin tulla laittaan mulle luomivärit;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 31, 2012

   Haha harjoitus tekee mestaris eiks niin ;) Mä en kyllä koe olevani mikään mestari noiden luomivärien kanssa, mutta sutiminen on kyllä ihan hauskaa! Eiks ollu muuten hyvänlaatuinen tää video?:o xx

   Reply
 2. Anonymous May 31, 2012

  Olipa kiva video :) Pidemmän aikaa oon jo taistellut itseni kanssa tilatako vai eikö toi Naked-paletti ja taistelu jatkuu.. Tekis tosi paljon mieli, mutta MAC:n luomivärejä on niin hirveä kasa etten oikeasti varmaan tarttis.. Täytyy ehkä yrittää löytää vastaavat sävyt siis näistä MACeistä. Ja toi Urban Deacay -pohjustaja on ihan huippu! Siitä en luovu ikinä.

  -LadyBlue

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 31, 2012

   Hihi kiitoksia:) No siis tilaa ihmeessä, et tuu katumaan! Multa löytyi jo (ylläri) vastaavat värit MACiltä, mutta mun oli vain tilattava toi! Se on niin kätevää kun kaikki on aina samassa paketissa :) MACejen kanssa joutuu aina kaivelemaan ja etsimään puolisen tuntia oikeaa sävyä!

   xx

   Reply
 3. Noora May 31, 2012

  OLI! Siitä unohdinkin sanoo :D Meinaan näki kaiken tapahtuman tosi selvästi :) Ja värit sun muut näytti hyviltä!

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 31, 2012

   Joo hitsi mun pitäis kans hankkii toi jalusta niin sais aina sellaselle korkeudelle kameran et vois sohvalta höpöttää :D Hah ja sit voisin tehdä sellasen “alexan sohvalla” – palstan… No ei sentään :D

   xx

   Reply
 4. Anonymous May 31, 2012

  Hei nyt loppu toi yllyttäminen ;) Voi ei..alan kohta taipumaan, oon sitä niin kauan kuolannu. Katotaan miten käy! Ois se varmaan kyllä kätevä.

  -LadyBlue

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 31, 2012

   Haha suosittelen! Säästää aamulla aikaa ja tulee myös kokeiltua vähän erilaisia variaatioita ;)! Tuu sit kertomaan fiiliksiä jos ostat!:)

   xx

   Reply
 5. siiri May 31, 2012

  toi naked-paletti on kyllä ihan huippu, primer potionista puhumattakaan ! superkätevää kun saa yhellä paletilla tehtyä melkeimpä kaikki silmämeikit :-)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 31, 2012

   Jep, ihan totta puhut :)! Pitäis varmaan ostaa se kakkonenkin :)

   xx

   Reply
 6. Lotta May 31, 2012

  Ihanalta näyttää silmämeikki! Sun uusi banneri on upea! <3

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 31, 2012

   Hihi kiitoksia :)!

   xx

   Reply
 7. Noora May 31, 2012

  Joo siis mulla on jalusta ja onhan se kätevä, mut harvemmin tulee otettua sitä esiin :D Eikä muuten maksanu, kun pari kymppiä! Mutta alexan sohvalla kuulostaa erittäin hyvältä. Saisit varmaan oman talk shown telkkariin ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 31, 2012

   Haha no joo totta! Mut jos ne tosiaan on noin edullisia, niin ehkä sitä vois ostaa! Toimis just ainakin videoiden kanssa :)

   xx

   Reply
 8. Anonymous June 1, 2012

  Kiva meikkipostaus, pakko oli kokeilla tätä duuniin heti tänään :) seuraavaks pitää vaan hommata luomivärin pohjustusaine, jos se siis todella toimii!

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 1, 2012

   Hihi kiitoksia:)! Näitä alkaa tulemaan enemmän kun saan vain jalustan hankittua! Ja siis hommaa ihmeessä, jopa ammattilaiset ovat ihmetelleet että miten minulla pysyy NIIN freesinä luomiväri aamusta iltaan.
   Itse olen tilannut omani Beautybay.com :)!

   xx

   Reply
 9. Anonymous June 1, 2012

  tosi kivan näkönen meikki (:

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 1, 2012

   Voi kiitos:)!

   Reply
 10. Anonymous June 2, 2012

  Pakko oli tulla kommentoimaan..todella hyvin tehty silmämeikki! :) upean näköistä jälkeä. Heti alkoi houkuttelemaan tuo Naked-paletti..Mistä olet sen hankkinut? :)

  -L

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 2, 2012

   Hihi voi kiitoksia:)! Olen ostanut sen Beautybay.com !

   xx

   Reply
 11. Anonymous June 3, 2012

  Eii vitsi, teillä on ihan samanlaiset äänet Lindan kanssa! Ekan kerran kuulin nyt sun äänen, ja piti aluksi pysähtyä miettimään että hetkinen, miten Lintu voi puhua mutta sillä ei suu liiku…. Jooh :D
  Ihana meikki, aika samantyylinen mitä itsekin teen, tosin tummempia värejä suosin itsekin :) sekä taravamerkkini; kissarajaukset. Lintu on niin sievä ja “fresh” aina, ihania leidejä olette :) t: uusi lukijasi Anna

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 3, 2012

   Haha oikeesti :D Must tuntuu et mulla on paljon matalampi ja möreempi ääni hah hah just hauska!

   Jeps no meillä on sun kanssa todennäköisesti aika samanlainen meikkityyli, sillä itse suosin myös tummempia luomivärejä ja ajoittain myös kissarajauksia:) Lindalle tein keveemmän version, ettei se pelästy! Hihi tervetuloa lukemaan :)

   xx

   Reply