SHOW MUST GO ON

bloggaaja on essien brändilähettiläs

On kyllä ihan mielettömät muotiviikot takana, ehdottomasti parhaat tähän mennessä. Yksi kohokohdista oli ehdottomasti lauantainen Wangin näytös, jota ennen pääsin myös kurkistamaan Backstagelle. On aina mielenkiintoista nähdä miten show rakentuu; ketä malleja on buukattu näytökseen, minkälainen tuotanto on ja mitä tyyliä on lähdetty hakemaan. Yleensä takahuoneessa hiuslakka suihkuaa ja yleinen tunnelma on todella hektinen, mutta toisinaan suunnittelija saattaa jopa tulla leppoisasti juttelemaan ja esittelemään konseptia – muotiviikoilla kaikki on mahdollista.

It has been an awesome fashion week so far! One of the highlights was definitely Alexander Wang’s show, which is the biggest and most popular show during NYFW. I had the change to visit backstage before the show and it was super interesting to see the buzz, especially because of the impressive casting; Kendall Jenner, Bella Hadid, Kaia Gerber and the list goes on…

Oli kyllä mahtavaa päästä kurkistamaan Wangin kulisseihin ennen näytöksen alkua, sillä kyseessä on yksi muotiviikkojen suurimpia näytöksiä. Takahuone oli täynnä mallimaailman isoimpia tähtiä aina Kendall Jenneristä Bella Hadidiin ja meininki oli myös sen mukainen. Oli huvittavaa huomata että myös Wangin näytökseen oli valittu essien Topless & Barefoot -nudelakka, jota olen itse rokannut koko muotiviikot. Se on selkeästi ollut tämän kauden suurin hitti metallinsävyjen ohella.

Such a coincidence! I have been wearing essie’s Topless & Barefoot all week long and it was also the one they were wearing. It was definitely one of the it-shades during fashion week besides metallics. 

3N3A2724 3N3A2649 3N3A2665

3N3A2922

Näytös sijaitsi Brooklynin teollisuusalueella ja täytyy sanoa että kyseessä oli pikemminkin suuri mediasirkus. Näytös kesti kolme minuuttia ja mediahässäkkä varmasti yli tunnin. Voitte kuvitella paparazzien määrän kun Kim Kardashian purjehtii näyttävästi paikalle, tietysti oman reality tv-tuotantotiimin siivittämä. Oli kyllä aikamoista! Itse näytös oli takuuvarmaa Wangia, eli tummanpuhuvaa ja minimalistista – unohtamatta naisellisuutta.

The venue was in Brooklyn and it was something really unique. The evening was more like a media circus than a fashion show, you can all imagine how crazy the atmosphere is when Kim K walks in with her reality tv crew.  It was definitely an experience to witness it. Other than that, the show went by really quickly (all of the girls walked just once) and the pieces were true to Wang’s style – monochrome and simple. 

3N3A2956

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 comments

 1. Jenni S. | big mamas home September 12, 2017

  Upeita kuvia. Pakko kysäistä miten noi Essien kynsilakat kestää joka päiväisessä arjessa. Mun päiviin kuuluu paljon käsillä tekemistä ja veden, sekä desifiointi aineen ja rasvan kanssa lutraamista, mutta näin pienen lapsen äitinä lakkailuille ei jää aikaa. Olen miettinyt panostamista Essien lakkoihin, mutta kestääkö ne sellaista astetta rankempaa kulutusta?

  Reply
  • Alexa September 12, 2017

   Mulla essien lakat kestää paremmin kun mitkään muut lakat, mutta toki kestävyys riippuu paljon omasta kynnestä. Nytkin manikyyri on kestänyt hyvänä koko viikon! ? xx

   Reply
 2. Marianne September 12, 2017

  SPEECHLESS!! Alexander Wangen #WANGFEST vaikutti aivan uskomattomalta :) <3
  xx
  http://mariannelle.com/

  Reply
  • Alexa September 12, 2017

   No joo se oli kyllä huikea!? xx

   Reply
 3. Camilla Czakan September 12, 2017

  Sua ja Lindaa on aina niin ilo seurata muotiviikkojen aikana, mitä kaikkea te puuhaattekaan siellä. Super siistiä olla samaan aikaan takahuoneessa isojen mallinimien kanssa, ah! Ehkä mäkin joskus hahaa :-D x

  Reply
  • Alexa September 12, 2017

   Voi kuinka ihana kuulla! ? xx

   Reply
 4. Laura September 12, 2017

  Wow! Tommonen tilaisuus olis kyllä once in the lifetime kokemus! Olisko joskus mahdollista saada esim blogin lukijaa mukaan tuollaiselle reisulle esim. kilpailun kautta tms? :) Ois aika huikeeta!

  Reply
  • Alexa September 12, 2017

   No älä muuta sano! ? Hauska idea! xx

   Reply
 5. Emma September 12, 2017

  Wau mitä kuvia, oot kyllä kertakaikkiaan upea ilmestys! Onko sulla joku lisäsalama vai miten kuvat ovat pimeälläkin niin hienoja?

  Vlogeista kysyisin sen verran, että millä ohjelmalla editoit ja paljon mahdat siitä maksaa? Ja mistä otat musiikit laillisesti, maksatko niistä? Odotan jo innolla sun vlogia tältä Nycin reissulta. Sun blogi on ponnahtanut aivan uudelle ja kansainväliselle tasolle niiden myötä. Ootko harkinnut puhuvasi niissä englantia ikinä?

  Reply
  • Alexa September 12, 2017

   Voi kiitos! ? Janita kuvasi noi salamakuvat. Editoin Final Cut Prolla ja se maksaa muistaakseni n. 300€. Musiikit otan Epidemic Soundista ja maksan siellä jäsenyyttä 12€/kk. Kiitos, tosi mukava kuulla! ? En ole miettinyt kielen vaihtamista ainakaan toistaiseksi! Luulen että suututtaisi suomalaiset seuraajat, joita kuitenkin on enemmistö. ? xx

   Reply