Show Me Some Skin

_MG_4516
Näistä kuvista tulee jo melkein kesäinen fiilis! Aika kaukana kesästä vielä ollaan, mutta voi sitä ainakin vähän haaveilla. Viikonloppu muuten meni todella rauhallisissa merkeissä. Nyt kun on päässyt muuttamaan, niin haluaa vain nauttia uudesta kodista ja toisen seurasta. Vihdoinkin on aikaa puhua jostain muustakin kuin rempasta ja laskuista. Toisaalta on ihanaa että välillä on huonompia kausia, sillä eihän niitä hyviä olisi muuten ollenkaan! Nyt pelkkä tavallinen arki tuntuu ihan mahtavalta.

P.S. Sisustusblogissa uusi video!

We took these photos with Kata a couple of days ago and I love the spring vibe in them. I always love to take photos with her, she totally has an eye for photographing. Do you like the photos? :)
_MG_4500 _MG_4531_MG_4571_MG_4505 _MG_4574

Photos by: Kata Lilius

Iro Leather Jacket
Acne Knit
Sportsgirl Boots
River Island Bag

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 comments

 1. Ansku March 2, 2015

  Ei ole totta miten hauska laukku. Ja sopii kyllä kokonaisuuteen.

  http://www.peaceandstyle.fi

  Reply
  • Alexa March 2, 2015

   Se on niiin söpö! :D Mulla oli se just yks päivä sellasen “asiallisen” asun kanssa, niin se oli loistava leikkisiä yksityiskohta siihenkin. xx

   Reply
 2. maija March 2, 2015

  Moikka, voisinko kysyä sulta neuvoa kun olen ostamassa itselleni laukkua mitä voisi käyttää melkein joka päivä niin mitä suosittelisit jos vain yksi pitäisi valita Chanel, balenciaga,Celine vai givenchy antigona, kun sulla on kokemusta noista kaikista. Iso kiitos jos jaksat vastata.:)

  Reply
  • Alexa March 2, 2015

   Sanoisin että Antigona tai Balenciaga. Suosittelen sellaista laukkua jonka saa tarvittaessa myös olalle. Balenciagssa on se etu että se ei paina itsessään mitään. Antigona on muuten vaan niin huippu ja sinne mahtuu läppäri! :) xx

   Reply
 3. Natali March 2, 2015

  I’m IN LOVE with this outfit, it’s pure perfection! So rock n’roll yet so feminine.

  http://lartoffashion.blogspot.com

  Reply
  • Alexa March 2, 2015

   Thank you Natali! :) xx

   Reply
 4. Isse March 2, 2015

  Ei vitsi toi pörrölaukku näyttää älyttömän hyvältä näissä kuvissa! Ennen oon vähän vähemmän tykästynyt niihin, mutta nyt mun mielestä näyttää tosi kivalta! :)

  Reply
  • Alexa March 2, 2015

   Eikö vaan haha! :) xx

   Reply
 5. Anna March 2, 2015

  Spring is finally coming! And you look really really hot Alexa! :) wow, it feels like I haven’t been on your blog for about 1,5 month. Have a good week! x

  Reply
  • Alexa March 2, 2015

   Thanks so much Anna! :) xx

   Reply
 6. Sonja March 2, 2015

  Vau mikä kissa oot näissä kuvissa, kerrassaan upea! Ja asu kanssa :)

  Reply
  • Alexa March 2, 2015

   Voi kiitos Sonja! :D xx

   Reply
 7. Sasha March 2, 2015

  I loove the photos!
  xx
  SASHA

  Reply
 8. Emma March 2, 2015

  Sairaan kiva asu! Toi laukku on ihana ja luo tosi kivan touchin asuun :)

  http://www.forthosewhoneedsparkle.blogspot.com

  Reply
 9. nanette March 3, 2015

  Pakko tulla kommentoimaan, vaikkei nyt tähän postaukseen liitykkään. Mutta kävit (olikohan viime vkolla) yhdessä vaateliikkessä jossa olen töissä ja sain sinusta ihan erilaisen kuvan kuin mitä olin odottanut. Olit jotenkin ihanan positiivinen ja energinen. Ja hassua kyllä kun näin blogiasi pitkään seuranneena (ja todella harvoin kommentoineena) katsoin heti kuin joku suuri julkisuuden henkilö olisi astunut sisään myymälään. :D Taisin sopertaa vähän hassuja kun kysyit minulta tuotteistamme.

  Reply
  • Alexa March 3, 2015

   Voi kuinka ihana kuulla, kiitos! :) Aina yhtä ihana kuulla! Ihanaa kevättä sinulle! xx

   Reply
 10. London Girl March 3, 2015

  Hei toivottavasti et suutu nyt pienestä kuvausteknisestä kritiikistä. Itse olen enemmän realistisen valokuvauksen ystävä ja mun silmään toi puhkipalanut tausta näyttää ihan karsealta! Olet ihan tarpeeksi valovoimainen itsessäsi, eli tuota kikkaa ei tarvitsisi käyttää ollenkaan.

  Reply
  • Alexa March 3, 2015

   Haha no kiitos viimeisestä lauseesta! Nämä on makuasioita ja itse tosiaan pidän siitä! :) xx

   Reply
  • Satu March 4, 2015

   Mua taas häiritsee laajakuvaobiskalla otetut lähikuvat – saa pään näyttämään tosi isolta ja mittasuhteet vääristyy. Esim. tuon uusimman postauksen kuvat on jo heti paljon parempia! :)

   Reply
 11. camilla March 6, 2015

  Toi laukku kyllä yllätti! :D Ei olis heti tullut mieleen, että pörris sopii tuohon upeaan asuun, mutta sehän on vaikka kuinka söpö.

  Kunpa kevät pitäis vähän vauhtia, että saisi survoa talvitakit jo kaapin perälle ja kaivaa nahkatakit esiin.. On kyllä komia tuo sun takki.

  Reply
  • Alexa March 6, 2015

   Haha eikö vaan! Pörrölauku on paras! xx

   Reply