Shopping List: Bedroom & Living Room

Pääsisipä jo sisustamaan! Onneksi voi jo kartoittaa valikoimaa, ja miettiä kaiken mahdollisimman valmiiksi. Olohuoneeseen tulee siis Heaven -sohva (postaus löytyy täältä) ja antiikkikruunu, se on varmaa. Nykyinen sohvapöytä menee mahdollisesti työhuoneeseen, sillä äiti lupasi lahjoittaa meille kauniin lasipöytänsä, joka sopisi olohuoneeseen kuin nenä päähän. Olen myös suunnitellut hankkivani olohuoneeseen ison (mahdollisesti mustavalkoisen) taulun, joka sopisi täydellisesti  sohvan yläpuolelle päätyseinään.

Makuuhuoneeseen tulee kokonaan uusi sänky ja sängynpääty, myöskin yöpöydän valaisimet menee vaihtoon. Sen sijaan ajateltiin ostaa Flosin Gun -sarjasta se jalkavalaisin joko makkariin tai olohuoneeseen, sillä olemme himoinneet sitä jo useita vuosia. Sille ei tosin ole vielä oikeaa paikkaa, joten sen hankkiminen saa jäädä myöhemmäksi.

I wish I could start decorating already! One more month and then we can start moving in, I’m so excited. I made a shopping list for the things we need to buy to our Living Room and Bedroom. What do you think about our choices? :) 
jesjes
1. Meidän upea fasettihiottu peili jää nykyiseen asuntoon, joten joku vastaava täytyy ehdottomasti hankkia uuteen kotiin. Paikka täytyy tietysti ensin löytää ja koko määritellä sen perusteella.
2.Lee Broomin aivan ihastuttava valaisin! Tätä riippuvaa versiota tuskin saan mihinkään, mutta pöytäversio olisi suloinen yksityiskohta vaikka ikkunalaudalla.
3. Tällaiset pöytävalaisimet ajattelin hankkia makuuhuoneeseen.
4. Tämä Artwoodin sängynpääty on tilattu meidän makkariin.
5. David Ehrenstråhlen New York -juliste jo löytyykin, mutta Pariisin kartta olisi myös täydellinen.
6. En omista yhtäkään kaunista ruukkua, ja tämä Skultunan messikinen ruukku olisi ihana yksityiskohta olohuoneessa.
7. Tavolo Con Route löytyy tällä hetkellä lapsuudenkodistani, mutta saisin sen kuulemma uuteen asuntoomme olohuonetta koristamaan.
8. Missonin tyynyjä saa viimein Zarrosta, ja tämä on ehdottomasti mun suosikki. 
9. KAIVATAAN APUA! Matto on edelleen hakusessa, kun sitä täydellistä ei tunnu löytävän. Nukan tulisi olla valkoista, pitkää ja pehmeää, ja hinnan kohtuullinen…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

24 comments

 1. Mia December 1, 2014

  Moi!
  Mihinkäs makuuhuoneen pöytälamput menee/on menossa? Et ole myymässä niitä? :)

  Reply
  • Alexa December 1, 2014

   Ne myytiin jo :D Ei edes ajateltu niiden myymistä, mutta meili täyttyi kyselyistä, joten laitettiin nekin samantien vaihtoon! :) xx

   Reply
 2. Sofia F December 1, 2014

  Kivalta näyttää. Varsinkin Lee Broomin valaisin on ihastuttava :) Kohtuu hintainen matto tuntuisi olevan monen vaatimuksissa. Totuus kuitenkin on että matot ovat usein se hintavin ja tärkein elementti. Väärän kokoinen matto pilaa koko sisustuksen. Suosittelenkin siis reippaasti astumaan johonkin mattoja välittävään sisustustoimistoon ja teettämään sen juuri oikeanlaisen ja kokoisen maton huoneeseen! Huoneeseen valmiiksi sopiva matto menee sitten taas varmasti asunnon mukana kun/jos on aika vaihtaa maisemaa :)

  Reply
  • Alexa December 1, 2014

   Jep siltä tuntuu! Näin pitää todennäköisesti edetä :) xx

   Reply
 3. Niina December 1, 2014

  MISTÄ tuollaisen lee bromin valaisimen saa??? :) <3)

  Reply
  • Alexa December 1, 2014

   En tiedä! Ehkä otetaan Zarroon ens vuoden puolella:) xx

   Reply
 4. Noora December 1, 2014

  en tiedä minkä tyylinen taulu sulla on hakusessa, mutta fredan Casuarinassa on aivan ihania! ihastelen niitä aina ohi kävellessä :)

  Reply
  • Alexa December 1, 2014

   Totta, kiitos! :) xx

   Reply
 5. M December 1, 2014

  Ootko käynyt tsekkaamassa Askon Paris-nukkamattoa? Itselläni on valkoisena tämä ja toisin kuin monet muut suht edulliset nukkamatot, tämä on oikeasti pehmeä ja valkoinen. En kyllä tiedä riittääkö tuo ilmeisesti suurin koko (160x230cm) teidän tarpeisiin, itselläni juuri se ja asun tosiaan yksiössä…

  https://www.asko.fi/matot/nukkamatot/5304/paris-nukkamatto

  Reply
  • Alexa December 1, 2014

   Kiitos vinkistä!:) Liian pieni olkkariin, mutta toimistoon passeli! xx

   Reply
 6. Marsu December 1, 2014

  Ehdottomasti ottakaa Lee Broomin valaisimet Zarroon, itsekin haluaisin sellaisen, vaikka paikkaa en ole vielä keksinyt =) Kenen tuo pöytävalaisin muuten on? Meillä on tarvetta makkarin pöytävalaisimille, mutta jotenkin tuntuu että kivoja on vaikea löytää.

  Reply
  • Alexa December 1, 2014

   Joo kyllä me varmaan otetaan, tollaselle löytyy aina paikka! :) Mä infoon lähemmin! Se oli hollantilaisen valmistajan valaisin, Eichholtz taisi olla merkin nimi! :) xx

   Reply
 7. Linda December 2, 2014

  Ei olisi pitänyt mennä Artwoodin sivuille, voipi nimittäin olla, että menee tuo sängynpääty tilaukseen. Olen todella pihalla sisustuskaupoista, joten nämä sinun sisustuspostauksesi antavat vaarallisen hyviä vinkkejä. :)

  Reply
  • Alexa December 2, 2014

   Haha se on ihana! :) Mukava kuulla! Meiltäkin saa tilattua sitten Artwoodia ;) xx

   Reply
 8. Ida December 2, 2014

  Meillä on ihan Askosta ostettu valkoinen, sileä, pitkänukkainen matto ja ollaan oltu siihen tosi tyytyväisiä! Laatu on ollut todella hyvä, oon verrannut vielä mieheni veljen Skannosta ostettuun nukkamattoon. Haluttiin alunperin 3×2 metrinen., mutta koska myymälässä ei ollut valmiina sopivan kokoista, niin me hätähousut ostettiin kaks pienempää ja pistettiin vierekkäin (pitkän nukan ansiosta eroa ei huomaa). Hintaa tuli kahdelle matolle yhteensä 500-600e, mutta sieltä saa tilattua tietenkin suoraan oikean kokoisen, toimitusajoista en tiedä :)

  Reply
  • Alexa December 2, 2014

   Heippa! Suurkiitos vinkistä Ida:) xx

   Reply
 9. Lupe December 3, 2014

  Great choices! Any idea where to get the ArtWood headboard in Hki? :-)

  Reply
  • Alexa December 3, 2014

   Thank you! It can be ordered from Zarro:) xx

   Reply
 10. A December 4, 2014

  Kääk, myyttekö ne makkarin yöpöytälamput??? Himottais.

  Reply
  • A December 4, 2014

   Juu, en tajunnu ajoissa lukea edellisiä kommentteja innostuksesta, sori :D

   Reply
 11. Susanna December 8, 2014

  Tämä voi tulla myöhässä mutta maricken myymälässä on todella laadukas valkoinen nukka matto. Suosittelen käydä katsomassa

  Reply
  • Alexa December 8, 2014

   Kiitos vinkistä! Ei tullut myöhään:) xx

   Reply
 12. Saara December 13, 2014

  Hei, mistä olet ostanut David Ehrenstråhlen New York -julisteen? Saako niitä Suomesta vai pitääkö tilata netistä? :)

  Reply