Shades of Pastels

alexa-dagmar-outfit
Unohdin varmaan kokonaan kirjottaa että kävin elokuun lopussa taas kampaajalla, ja napattiin taas lisää pituudesta pois. Huomaatteko? Kerran kun napattiin se 15cm pois, niin nythän mä ihan villiinnyin. Tukka oli tietty kesän aikana ehtinyt vähän kasvamaan, ja sanoin Hannelle että voi ottaa nyt taas ihan kunnolla latvasta pois. Tuntuu kyllä taas niin ihanan kevyeltä ja helppohoitoiselta vanhaan verrattuna.

Multa onkin pyydetty muutamaan kertaan päivitettyä hiustutoriaalia tämän lyhyemmän tukan kanssa, ja teen sen ehdottomasti pian! Juuri viikonloppuna kuvasin taas uuden meikkitutoriaalin (elokuun videot löytyy täältä ja täältä), joten pistän sen vielä tällä viikolla jakoon. Voisin ottaa ensi viikonlopun missioksi tuon hiustutoriaalin kuvaamisen, ja myös suosikkituotteita taas riittäisi jaettavaksi. No mähän nyt olen innostunut näistä videoista!

P.S. Uutta taas sisustusblogissa!

I forgot to tell you that my hairdresser chopped my hair even shorter, last time I had an appointment just before my birthday. I have been so into the “shorter” hair, I didn’t mind taking a few extra inches off. It’s much easier to fix during the busy mornings and to be honest, nowadays I wash my hair twice or three times a week. That’s crazy, but it just doesn’t seem to get dirty. 

You have been wishing for a new hair tutorial for a long time, so I promise to film it soon! I have been so into making tutorials lately. It’s time consuming, but the hard work pays off ;)

P.S. New on the Apartment Blog!
by-alona-bodychainbodycon-maxidressalexa-dagmar

Photos by: Karoliina Rasi
Allsaints Leather Jacket
Zara Dress (similar here and here)
Byalona Bodychain (similar here)
Topshop Pumps

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 comments

 1. Natali September 15, 2015

  You look absolutely flawless dear! I’m in love with your hair colour. :)

  http://lartoffashion.com

  Reply
 2. Jacqui September 15, 2015

  I wash my hair 2 to 3 times a week too just because it gets so oily. Love the bodychain :)

  Jacqui | Halcyon Jar

  Reply
 3. Alexaashenka September 15, 2015

  Wow, sekä tukka että tuo asu! :) Todella kaunis kuva tuo kokovartalokuva. Tämmösiä lisää! Saanko kysyä, että käytätkö tuollaisia vaatteita ihan töissä? Haluisin itsekin mielelläni pukeutua näyttävästi ja kauniisti arjessa, mutta täällä Pohjois-Suomessa saa heti ihmettelyä, kun muut pukeutuvat niin käytännönläheisesti…. :D

  Reply
  • Alexa September 15, 2015

   Voi kiitos! :) Noo vähän päivästä riippuen! Välillä kyllä, mutta silloin pidän yleensä kevyttä takkia siinä päällä että ei tule alaston olo :) xx

   Reply
   • H September 15, 2015

    Upea on tukka, jotenki nuo latvat näyttävät niin terveiltä ja pehmoisilta että tekis mieli hypistellä niitä :D Ovatko hiuksesti ihan tasapaksut? Mulle aikoinaan leikattiin tyhmästi tosi lyhyitä hiuksia sekaan joita olen koittanu kasvatella jo vuosia.

    Reply
    • Alexa September 15, 2015

     No tuu hypistelemään :D On joo aika tasapaksut, edestä hiukan lyhyemmät ja kevyemmät! xx

     Reply
 4. sk September 15, 2015

  Mä oon aiemmin ihmetelly että mitä järkeä noissa bodychaineissa on, ku oon kuvitellu että niitä käytetään vaan ilman vaatteita :D Hahhah no mutta nyt vasta tajusin että niissähän on todella paljon järkeä, nehän toimii upeesti yksinkertaisten vaatteiden päällä! Näytät upealta, kuten aina :)

  Reply
  • Alexa September 15, 2015

   HAHAH kunnon dirty mind :D Mutta joo nimenomaan vaatteiden päällä! Kiitos ihana :) xx

   Reply
 5. Paulii September 15, 2015

  Hyvältä näyttää! Varsinkin sun hiusten väri miellyttää mun silmää, vaikka hyvin sopii mallikin. Kasvaispa omakin tukka edes noin pitkäks…

  Reply
  • Alexa September 15, 2015

   Joo mä tykkään myös, just sopivan luonnollinen :) xx

   Reply
 6. Laura September 16, 2015

  You look amazing! The beautiful dress is perfect with the gorgeous body chain. Such a great outfit!

  Reply