SENSAIN UUDISTETUT SUOSIKIT

kaupallinen yhteistyö: sensai

Ihan huippua jatkaa tänä vuonna SENSAI:n kanssa yhteistyötä! Rakastan SENSAI-tuotteita ja niitä on viime vuosina löytynyt myös meikäläisen Vuoden Parhaat- videoilta. Tänä keväänä SENSAI on uudistanut mun lempparituotteita, eli juurikin niitä, joita olette videoilla aikaisemmin nähneet.

TOTAL LIP TREATMENT on tuote, josta en tule ikinä luopumaan! Samettisen pehmeä koostumus, joka hoitaa ja kosteuttaa huulia paremmin kuin mikään aikaisemmin kokeilemani tuote. Voiteen sisältämä Total Lip Complex selkeyttää myös huulirajaa ja liftaa huulia ympäröivää ihoa. Rakastan tuota pumppupulloa ja uskokaa tai älkää, mutta tuo yksi pullo on riittänyt minulle vuodeksi.

Uudistettu koostumus on vieläkin kosteuttavampi ja se käy hyvin sellaisenaan tai huulipunan alle. Säilytän omaa pulloani yöpöydällä ja laitan sitä huulille aina ennen nukkumaanmenoa.

Tänä keväänä SENSAI lanseerasi TOTAL LIP-sarjaan hoitavat värilliset huulikiillot. Huulikiiltoa on saatavilla läpinäkyvänä sekä kolmessa eri sävyssä.

SENSAI BRONZING GEL-tuotetta olen hehkuttanut jo vuosia! Se on täydellinen meikittömiin päiviin, jos haluaa silti näyttää asteen freesimmiltä. Tätä on tullut käytettyä viime aikoina entistä enemmän, kun ei ole ollut aikaa tehdä meikkiä alusta loppuun. Tuote sisältää 70% vettä ja pigmenttiä, eli koostumus on kevyt ja levittyy helposti. BRONZING GEL ei ole itseruskettava, vaan kevyt pigmentti, joka tasoittaa ihon sävyä.

Parasta siinä on se, että se ei tunnu eikä näytä meikiltä. Laitan tästä tänään vielä InstaStoriesin puolelle ennen / jälkeen-kuvat, niin näette mitä tarkoitan. Jos siellä ruudun toisella puolella on kiireisiä mamoja tai muita, jotka kaipaavat kiireiseen arkeen nopeaa freesausta, niin suosittelen ottamaan BRONZING GEL -tuotteen haltuun!

BRONZING GEL:in lisäksi SENSAI on myös uudistanut SILKY BRONZE NATURAL VEIL COMPACT -meikkipuuterin. Koostumus on entistä kevyempi ja kosteuttavampi ja se sisältää valoa heijastavaa Pentagram Star -puuteria.

Nämä tuotteet on myös mukana Sokoksen Kutsu Kauneuteen -tapahtumassa tällä viikolla.

P.S. Jos ette muuten vielä kuulu SENSAI Clubiin, niin kannattaa liittyä siihen täältä! Klubilaisena saatte vaihtuvia etuja ja ihania näytelahjoja SENSAI:lta. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 comments

 1. Marika March 4, 2021

  Mikä sävy sinulla Bronzing geelissä?

  Reply
  • Alexa March 4, 2021

   Oon käyttänyt useampia, mut pitkälti se Amber on ollut käytössä ? xx

   Reply