Selling Celine Box Bag

[kaupallinen]

Kirjottelin viime viikolla uudesta laukustani, jonka löysin vintagena ranskalaiselta Vestiaire Collective -sivustolta. Tänään ajattelin kertoa hiukan siellä myymisestä, sillä lupasin auttaa äitiäni myymään hänen Celine Box Bagin. Kyseinen laukku on sen verran spesiaali että ajattelin Vestiairen olevan sille hyvä myyntipaikka, kun FB-kirppiksellä se ei aikaisemmin mennyt kaupaksi. Vestiairella se pääsee miljoonien kansainvälisten laukkufriikkien tietoisuuteen, joten uskoisin että sieltä voisi löytyä sille helpommin uusi koti. Myyminen siellä on helppoa ja appin avulla se tapahtuu ihan käden käänteessä. Lisäsin kuvat, tiedot ja hinnan ja se oli menoa sitten. Kun ostaja on löytynyt niin lähetän laukun Pariisiin tarkastettavaksi ja sieltä se pääsee Vestiairen lähettämänä viimeiseen määränpäähänsä. Mielenkiintoista nähdä että kuinka nopeasti se lähtee liikenteeseen.

Last week I told you about my new beautiful Chanel bag, which I found from Vestiaire Collective. Today I’m helping out my mom and selling her Celine Box Bag through Vestiaire Collective’s app. I took pictures, added the description and set the price – voilá! Now I’m looking forward to seeing how quickly it will be sold, at least now it’s available for 6 million users worldwide. When the bag is purchased, I’ll send the bag to Vestiaire’s Paris HQ for inspection and afterwards it will be shipped to the buyer. Exciting! 

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Paula / Golden Cupole June 30, 2017

  Onnea myyntiin. Millaisen provikan tämä välityssivusto ottaa myyjältä/ostajalta? Muita myyntikanaviakin kun on tarjolla (Vukowskismarket mm.) niin olisi kiva vertailla.

  Reply
  • Alexa June 30, 2017

   Riippuu tuotteen hinnasta, mutta tässä tapauksessa 25% joka on vähemmän mitä esim. second hand -liikkeet ottaa. Bukowskista en tiedä, kun siellä en ole koskaan myynyt mutta uskoisin provikan olevan samaa luokkaa. ? xx

   Reply
 2. Johku June 30, 2017

  Ostin elämäni ensimmäisen (ja kauan himoitsemani) Chanelin Vestiairen kautta sun aikasemman blogipostauksen inspiroimana. En ollut kuullutkaan kyseisestä sivustosta ennen. Sain laukun hyvään hintaan ja tänään se toimitettiin kotiin, vitsit miten ihminen voi olla onnellinen :)
  Kiitos siis vinkistä!

  Reply
 3. Milena July 2, 2017

  This Celine bag is beautiful! I hope it finds a good home hehe <3

  http://milenawears.com

  x

  Reply
 4. Paula July 6, 2017

  Missä vaiheessa ostos maksetaan? Mietin vaan sitä, että voiko käydä niin, että maksaa muttei saakaan mitään? Entä osaatko sanoa tarkistavatko vain tuotteen aitouden vai myös, että kunto vastaa luvattua? Minä himoitsen yhtä laukkua, joka ollut jo myynnissä vuoden ja tuli mieleeni, että ei kait laukkua ole käytetty kuvien ottamisen jälkeen. No katsotaan vastaako myyjä ylipäätänsä kyselyyni, että onko laukku edelleen myynnissä. Minun mielestäni hinnat ovat kyllä yllättävän korkeat, kun käytetyistä tuotteista kyse. Tietty myyjät ajattelevat saamaansa summaa provikan jälkeen. Osaat varmaan vastata, että hinnoitteleeko myyjä tuotteen vai osallistuuko Vestiaire siihen jotenkin? Himoitsemani laukun hinnasta oli kysytty ja myyjä oli jotenkin vastannut, että Vestiaire ei anna alentaa hintaa enempää (?).

  Reply
  • Alexa July 7, 2017

   Ostos maksetaan tilaus tehdessä, mutta suosittelisin käyttämään maksutapaa jossa on maksuturva – noin yleensäkin netissä asioidessa. Paypal on yksi vaihtoehto (siihen voi liittää minkä tahansa kortin) ja sitten monessa luottokortissa on maksuturva valmiina ominaisuutena. Ainakin Amexissa on ja sitten muutamissa Aktian korteissa. Silloin mieli lepää aina nettishoppaillessa, kun tietää että kimurantin tilanteen edessä voi kääntyä sen puoleen.

   VC:llä tarkastetaan aitous ja myös se että kunto vastaa määritelmää. Itse aina myyntiin laittaessa pistän laukun / kengät dustbagiin ja ostoa odottamaan. Oma moraalini ei antaisi periksi käyttää enää siinä vaiheessa, mutta mene ja tiedä muista ihmisistä ? VC voi antaa suuntaa-antavan hintaehdotuksen, mutta kyllä myyjä saa hintansa päättää. Myös myyjälle voi laittaa vapaamuotoisen tarjouksen “make an offer” kohdasta privaatisti. ? Toivottavasti tämä selvensi hiukan edes! xx

   Reply