SE TÄYDELLINEN TAKKI

Heippa jälleen Tukholmasta! Saavuin tänne jo keskiviikkoiltana ja torstaina osallistuin asiakkaan joulukampanjan kuvauksiin. Päätin jäädä tänne viikonlopuksi pitämään työ-bootcampia Lindan kanssa, sillä täällä saan aina hurjasti aikaiseksi. Eikä ole tosiaan Tukholman maisemissakaan valittamista, niin inspiroiva kaupunki – onneksi aurinko on vielä hellinyt meitä koko viikonlopun! Ollaan suunniteltu ensi vuodelle ihan hurjasti hyviä jaksoideoita, en malta odottaa! Tuntuu  että tämä vuosi on ollut vasta alkua, niin hyvä intuitio tulevasta. Muuten ollaan tehty tällä samoja juttuja kuten aina ennenkin. Asutaan samalla tapaa Diplomatissa ja aamiainen on täällä edelleen yhtä hyvä, käydään BAR:issa tietty illallisella Wiener Cafeetissa fikalla. Ei mitään uutta sillä saralla siis! 

Torstaina tuli jälleen uusi podijakso ulos. Käytiin siinä läpi tämän viikon Puoli Seitsemän-lähetystä, somen huonoja puolia sekä tietysti myös menkka-updatea. Uusi jakso löytyy Soundcloudista, Spotifysta ja puhelimien podcast-appeista. ❤️

Regards from Stockholm, yet again! I traveled here to be a part of an ad campaign and I decided to stay over the weekend with Linda to do some work stuff. I just love to be here, I can fully focus on work and get a lot of things done. Stockholm is such an inspiring city! Other than that, we have had the same routines; staying at Diplomat, having dinner at BAR – same same, nothing new. But it’s awesome!

Eikö olekin ihana tämä Sandin takki? Niin moni on jopa pysäyttänyt kadulla ja kysynyt että mikä takki on kyseessä, enkä ihmettele. Suomessa päällystakkia tulee käytettyä melkein vuoden ympäri, eikä talvella muilla vaatteilla ole tyylillisesti niin väliä. Siitä syystä käytän talvella enimmäkseen nahkahousuja ja pooloa, ne vaan toimii aina! Takeissa suosin taas vaaleita sävyjä, kun luonnollisesti se on se ainoa näkyvä osa asusteiden lisäksi. Tykkään tästä takista niin, ihana katseenvangitsija!

Isn’t this coat lovely? I’m obsessed. I just gravitate towards special coats, because that’s the only garment you see during the winter time. 

Sand Coat*
H&M Sweater -25%
Y.A.S Leather Pants*
Chanel Bag
Zara Shoes

postaus sisältää mainoslinkkejä | *saatu blogin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 comments

 1. Minä November 18, 2018

  Ihana takki! Mistä ton löytäisin?

  Reply
  • Alexa November 18, 2018

   Se on Sandin mallikappale, niin sain sen heiltä. Just Tukholmassa bongasin NK:lla, eli luulisin että Stockalta vielä löytyy ja varmasti Sandin liikkeestä. 😍 xx

   Reply
 2. Sari November 18, 2018

  Wau! Onko toi takkimalli vielä myynnissä? Mikä malli? Missä?

  Reply
  • Alexa November 18, 2018

   Clareta DB on mallin nimi ja Stockalle tulossa ensi viikolla 😘 xx

   Reply
 3. Roosa November 18, 2018

  Upeet kuvat <3 Ihanaa oli kun aurinko paisto eilen! Tänään sitten vähän synkemmissä tunnelmissa :/

  Reply
 4. Merja November 18, 2018

  Sandilla on ihania takkeja. Esim. parhaan ruutubleiserin olen löytänyt Sand merkiltä. Hinnat on hieman suolaiset, mutta kyllä se sitten näkyy laadussakin.

  Reply