Saturday – 2 x bday

 Eilen juhlittiin Sannin ja Katjan yhteissynttäreitä dinnerin merkeissä Ravintola Kuurnassa
Ruoka oli maittavaa ja juteltavaakin riitti, kuten aina. Istuskeltiin, syötiin ja maisteltiin viinejä tunti tolkulla. Myöhemmin kun kaikkien vatsat oli täynnä, jatkettiin matkaa Punavuoressa sijaitsevaan drinkkibaariin. Juotiin siellä muutamat ja muilla mimmeillä vipatti sen verran tanssijalka, että he päättivät vielä jatkaa matkaansa eteenpäin. Mulla alkoi puolestaan väsymys iskemään, joten päätin kerrankin lähteä aikaisemmin kotiin. Ja ehkä kannattikin, sillä tänään ei ole ainakaan krapulasta tietoakaan :)
 // Yesterday was all about bdays! Sanni and Katja both turned 22 this week, so it was time to celebrate. At first we went for dinner to restaurant Kuurna and the menu was really interesting and delicious! Later we continued to a cocktail bar which is located near my home. The cocktails were awesome, but I was kind of tired, so after a while I needed to get myself home. And I’m glad I did, because at least I don’t have hangover :)

synttärisankarit! 

Karitsaa nomnomnom 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 comments

 1. Essi October 28, 2012

  Mä en jotenkin voi syödä lampaan lihaa, vaikka se varmaan oikein laitettuna ois hyvääkin… Tuntuu hieman ällöttävältä se ajastus, sama porossa. Vaikka siis molemmat ihan normaaleja liharuokia ovatkin. Mutta oot taas kyllä oikein nättinä ollu!:)

  Reply
  • Alexa Aavarinne October 28, 2012

   Hihi kiitoksia vaan :) xx

   Reply