Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SAIN HAMMASRAUDAT POIS

september 25, 2017, hammasprojekti

Hetki sitten tuli yli 1,5 vuotta kestänyt projekti päätökseensä, nimittäin sain hammasrautani viimein pois! Kerroin päätöksestäni lähteä projektiin tammikuussa 2016 ja tein myös videon tilanteesta ennen rautoja. Onneksi tein, nimittäin nyt on todella mielenkiintoista katsoa filmiä ennen-tilanteesta, joka tuntuu nyt kovin kaukaiselta. En tosiaan edes muistanut että hampaat olivat noin vinot, vähän joka suunnasta katsoen. Maaliskuussa 2016 kojeet asennettiin ja siitä alkoi intensiivinen projekti. Alkuun hammaslääkärissä tuli käytyä muutaman viikon välein ja loppua kohden tahti väljeni pariin kuukauteen. Suurimmat muutokset (ja kovimmat säryt) tapahtuivat ensimmäisien kuukausien aikana ja viimeinen vuosi olikin vaan tärkeää hienosäätöä, jota ei ilman suurennuslasia kukaan sen koommin huomannut. Lopputulos on se että rivi on suora ja ylähampaani ovat liikkuneet lähes 10mm (!!!) alkuasennosta taaksepäin. Koko sivuprofiili, erityisesti röntgenillä katsoen näyttää siis aivan erilaiselta.

Aloitin projektin Bulevardin Klinikalla, mutta vuosi sitten klinikka lopetti ja siirtyi Keilaniemeen (Keilaniemen Hammaslääkärikeskus). Bulevardi oli sijaintina toki itselleni kovin mieluinen, mutta muuton jälkeen sain varmaan sata kilsaa hyötyliikuntaa pyöräillen – eli ei kovasti haitannut. Itselleni tärkeintä oli että sain pitää saman lääkärin (David Rice) projektin alusta loppuun.

Tulen vielä tekemään aiheesta videon ja siinä näette myös ensireaktiot kojeiden poiston jälkeen. On sanottava silti vielä tähän postaukseen että raudat oli ehdottomasti yksi elämäni parhaista päätöksistä! Aika meni loppupeleissä todella nopeasti ja raudat eivät vaikuttaneet elämääni juuri millään tavalla, enkä osannut edes hävetä niitä missään vaiheessa.

Do you see something different? I finally got rid of my braces! I have had braces since March 2016 and you can only imagine the feeling when they said that I’m finally done with the project. Now I have been getting used to my “new teeth” for a week now and I totally love the result and I couldn’t been happier about the decision to start the project. At the end the time passed quite quickly and I never felt ashamed about them, even though I’m doing a lot of collaborations with beauty brands. I actually felt like they were part of my character. Now I’m just so happy about everything, the project was totally worth it. If you ever consider getting braces, I warmly recommend it! 

58 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *