Rub Rub Rub

rubrubrub
Olen vihdoin saanut muuton jälkeen tavarat järjestykseen, joten voin jatkaa kosmetiikkapostausten parissa. Viimeksi kirjottelin lempiputsaristani, ja tänään olisi vuorossa kuorinta-aine. Ihon kuorinta on yhtä tärkeää kun kosteuttaminen, etenkin jos käyttää itseruskettavia tuotteita. Itse olen luonnostaan todella kalpea ja noiden ruskettavien kanssa tulee läträttyä aina säännöllisen satunnaisesti. Useita kuorinta-aineita kokeilleena tämä Lushin Rub Rub Rub on vienyt kirkkaasti voiton. Se ei tarvitse kaverikseen kuorintahanskaa tai muuta härpäkettä, ja se poistaa ruskettavan yhdellä käyttökerralla. Kannattaa vain muistaa tehdä kuorinta suht kuivalle iholle, varmistaakseen mahdollisimman tehokkaan lopputuloksen. Jos suihkun alla alkaa kuorimaan, niin suurinosa aineesta liukenee iholta samantien lattiakaivoon. Aineen sininen väri ei ole ehkä se kaunein tai haju se miellyttävin, mutta tuote on toimivuudeltaan ihan huikea. Näitä on mennyt useampi purkki, enkä usko että tulen tätä koskaan vaihtamaan. Hinta purkille on n. 20€ ja se kestää käytössä pitkään. Lushilla on oma liike ainakin Rautatientorilla, mutta tiedättekö että myydäänkö näitä jossain muualla keskustassa?

I have finally found places for all of my beauty products in our new home, so I can continue sharing my favorites. Last time I told you about my favorite cleanser, now it’s time to move to my favorite product to exfoliate. I have tried plenty of products, because I’m totally hooked on self-tanning. The key behind a beautiful and a natural self-tan is hydrating and exfoliating the skin the night before self-tanning. By the time the self-time can get muddy and the best way to get rid of the color is exfoliating the skin. My favorite body scrub is Rub Rub Rub by Lush. It’s the best I have ever tried! It’s easy to use (no gloves etc. needed) and it gets the work done. The blueish color and the smell aren’t necessarily my favorites, but the product itself is awesome. It’s around 20€ and the can lasts for months. Totally worth buying!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 comments

 1. Adelaini March 14, 2015

  Onko sulla muita kuorinta-aineita käytössä vartalolle jota voit suositella? :) Tietty tätäkin voisi kokeilla mutta sininen väri ja epämielyttävä haju vähän epäilyttää ;)

  Reply
  • Alexa March 14, 2015

   Niihin tottuu! Mitään muuta en voi suositella, koska tämä on mielestäni ainut joka oikeasti toimii :) xx

   Reply
 2. Emma March 14, 2015

  Pakko jakaa oma kuorimismetodini: Meillä on espressokone, joka jauhaa kahvipavut ja välillä puhdistan sen säiliön, johon ne purut tippuu espresson valutuksen jälkeen. Teen itelleni aamukahvin ja otan heti talteen säiliöön tippuneen kahvinpurun, sekoitan suihkugeeliin tai vartalorasvaan ja kuorin sillä! Ei varmaan tarvis erikseen mainita mutta TUOKSUU AIVAN SAIRAAN HYVÄLTÄ. Ja kuorii myös tosi hyvin. Kahvin kofeiini vielä omalta osaltaan vilkastuttaa pintaverenkiertoa.

  Reply
  • Alexa March 14, 2015

   Hei ihan super hyvä vinkki Emma! Pitää käydä äidin myllystä hamstraamassa puruja :D xx

   Reply
   • Tanja March 15, 2015

    Pitää vielä minunkin hehkuttaa tätä kahvikuorintaa! Itse käytän siihen ihan vaan tavallisia käytettyjä suodatinkahvinpuruja ja hieron kostealle iholle. En tiedä johtuuko se kahvipurujen karheudesta vai kofeiinista vai mistä, mutta ihosta tulee ihan superpehmeä! Suosittelen siis ehdottomasti testaamaan :)

    Reply
    • Alexa March 15, 2015

     Hei kuulostaa hyvältä! :) xx

     Reply
 3. Anja March 16, 2015

  Lushilla on valitettavasti on vain yks liike siellä Rautatientorilla:(

  Reply