Roxien verkkokauppa avattu!

Moni teistä varmaan muistaakin, kun vierailin Roxiessa tuossa joulun tienoilla. Nyt päätin vaan tulla ilmoittamaan teille että Roxien nettikauppa on vihdoinkin avattu eli nyt Roxien herkuista voi nauttia joka puolella Suomea, upeaa!
Nettikaupassa on avajaisten kunniaksi hyviä tarjouksia, kannattaa käydä kurkkailemassa!
Nyt kun myyn taas kasan omia vaatteita pois, niin pitäisi varmaan mennä putiikin puolelle kurkkailemaan että mitäs sitä hankkisi tilalle :) 
P.S.
Julkaisen arvonnan voittajan 16:00!
 Ihanaa että kevätsää jatkuu, eikä takatalvesta ole (ainakaan vielä) tietoakaan!
Vietän ansaittua vapaapäivää ja kohta suuntaankin näkemään Vivveä kahvittelun ja kiertelyn merkeissä! Mikäs sen parempaa :)
*

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Anonymous March 5, 2012

  Kävin liikkeessä kun näin best of helsinki postauksesi. Asun itse alle 100m päässä enkä ollut ikinä aikaisemmin huomannutkaan koko liikettä. Myyjän kanssa tulikin sitten rupateltua pitkä tovi ja lähti siinä pari asuakin mukaan ;)

  Kiitos hyvästä blogista :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 5, 2012

   Oikeesti hei ihan loistavaa! Oon tosi ilonen että ihmiset on oikeesti hyötynyt ja löytänyt uusia juttuja ton postauksen perusteella! :)
   Susanna on mahtava tyyppi ja sen kanssa tosiaan vierähtää vartti jos toinenkin :) ! Kiitos sinulle kun luet :)

   xx

   Reply
 2. Anonymous March 6, 2012

  oon lukenut blogiasi heti sen ilmestymisestä lähtien :) tulit vain eilen mieleen kun menin katsomaan uutta asuntoani niin zarro liike on suoraan sitä vastapäätä :) sinne osotosreissu taitaa olla siis paikallaan kun sitä muutenki aina olen miettinyt ja katsellut :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 6, 2012

   Eikä! Hei ihan mahtavaa :) Loistava sijanti valinta, en vaihtaisi Fredaa mihinkään! Voin sanoa että kun sinne kerran muuttaa niin ei sieltä ole pois lähtemistä :D Onnea uuteen asuntoon ja tervetuloa moikkailemaan! :)

   xx

   Reply
 3. Mipsukka March 6, 2012

  Tuo Roxie vaikuttaa mielenkiintoiselta. :) Pakko vain kertoa, että Vivven blogi oli yksi suosikeistani! :D Löysin hänen edellisen sydneyn bloginsa ennen omaa muuttoa tänne ausseihin ja jotenkin ihastuin hänen kirjoitustyyliinsä ja aloin seurailemaan myös uutta blogia! :) Ymmärrän kyllä täysin, että koska hän kirjoitti aika avoimesti, halusi hän varmasti rajata blogiaan enemmän tutuilleen. :) Tuleepa taas selitettyä kaikkea, mutta kerro seuraavan kerran kun näet häntä, että hänellä oli lukija, jonka mielestä hän oli todella mielentiintoinen, hauska ja kaunis persoona. :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 6, 2012

   Joo! Oli pakko infoo tästä nettikaupasta kerta moni on ollut kiinnostunut Roxiesta :) Ja mukavaa että se on nyt auki kaikille muillekin kun Helsingissä asuville ;) Just eilen Vivveä näinkin, mutta kerron sille paljon terveisiä kun loppuviikosta taas nähdään! :)

   xx

   Reply