Romanttinen piknik! (arvonta)

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT

Kuten moni tietää, mä rakastan brunsseja ja mielestäni brunssi parhaimassa muodossaan on kesäinen piknik. Jos meidän lomat vaan osuu yhteen, niin haluan viedä rakkaani romanttiselle piknikille merenrantaan, tehdä itse eväät ja korkata pullon kuohuvaa. Löysin Pinterestistä ihania ideoita piknikin varalle, esimerkiksi nuo kollaasissa olevat minipancakesit ovat super hellyyttävät!

Piknik -teemaa mukaillen päätettiin Lambin kanssa järjestää teille arvonta, jossa palkintona on piknik-kori (Finnish Design Shopista) Lambin teemaan kuuluvilla tarvikkeilla varustettuna. 
Eli kommenttiboksiin vaan pientä tarinaa unelmien piknikistä sähköpostiosoitteesi kera, niin olet mukana arvonnassa! Arvonta päättyy 30.06 ja ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti.
pictures: pinterest
Lambin Facebook-sivulla voit testata oman piknikpersoonasi ja samalla osallistut matkalahjakortin arvontaan. Oma testitulokseni osottautui varsin päteväksi: “Viihdyt piknikillä parhaiten itseksesi tai kahdestaan oman kullan kanssa. Eväitä ja ohjelmaa enemmän arvostat kauniita maisemia ja rauhallista oleilua. Auringonlasku ja lasillinen kuohuvaa tekevät hetkestä täydellisen.”

arvonta on toteutettu yhteistyössä Lambin kanssa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

50 comments

 1. Karoliina L June 24, 2013

  Unelmieni piknik olisi joko merenrannalla täällä Suomessa, tai sitten ulkomailla, poikaystäväni kanssa. Hangon kallioilla on ihana ottaa aurinkoa kuumana kesäpäivänä, joten sinne ottaisin mukaan korissa tuoreita marjoja, mansikkaleipäjuusto -salaattia, skumppaa yms herkkuja. :) Täydellistä olisi istuskella yöhön asti kallioilla ja kuunnella musiikkia.

  [email protected]

  Reply
 2. Casey Sorrell June 24, 2013

  I want to go out and get a cute basket and make cute sandwiches and things and go sit under a tree now, hahaha, thanks for the inspiration.

  http://www.caseyslife365.blogspot.com/

  Reply
 3. Anonymous June 24, 2013

  Unelmien piknik; hiljainen järvenranta, auringonlasku, oma kulta vieressä, hyvää musiikkia ja rento meininki! [email protected]

  Reply
 4. Anonymous June 24, 2013

  Unelmien piknik on tietysti oman rakkaan kanssa jossain meren rannassa, mielellään vähän muiden katseilta piilossa ;) Ja ruokaa on tietysti paljon!

  jambu.dambu @hotmail.com

  Reply
 5. Laapa June 24, 2013

  Minä, muru, koira joko keskenämme tai parhaiden ystävien seurassa. Koriin mansikoita, kesäinen salaatti ja jääteöä jälkkäriksi <3 Aurinkoinen päivä, vihreä nurmikko ja hyttysvapaa ympäristö. Siinäpä täydellinen piknik!

  laapalaura(at)gmail.com

  Reply
 6. Jonna June 24, 2013

  Mun mielestä olis aivan parasta mennä ihanalla tyttöporukalla eli mun “bellojen” kanssa nauttimaan meren ääreen piknikille aurinkoisena päivänä. Eväinä kylmää skumppaa, mansikoita, vaahtokarkkeja, pieniä herkullisia suolasia, raikkaita hedelmiä ja älyttömästi naurua! [email protected]

  Reply
 7. jansu June 24, 2013

  Unelmien piknik alkaisi iltahämärässä auringon laskun aikaan meren lähettyvillä. Tällaista piknikiä pääsemmekin pian mökillemme viettämään oman kultani kanssa. En malta odottaa kallioilla istumista ja mereen tuijottamista, ja samalla siemailla vähän viiniä:)
  [email protected]

  Reply
 8. jansu June 24, 2013

  Unelmien piknik alkaisi iltahämärässä auringon laskun aikaan meren lähettyvillä. Tällaista piknikiä pääsemmekin pian mökillemme viettämään oman kultani kanssa. En malta odottaa kallioilla istumista ja mereen tuijottamista, ja samalla siemailla vähän viiniä:)
  [email protected]

  Reply
 9. Anonymous June 24, 2013

  Mun unelma piknik olisi koko perheen voimin jossain suomen-ruotsalaisessa kaupungissa kauniissa maisemissa :) [email protected]

  Reply
 10. Anonymous June 24, 2013

  Unelmien piknikiltä on näkymät merelle. Korista löytyy panineja erilaisilla täytteilä, kuohuvaa ja pelikortit :) [email protected]

  Reply
 11. Nina June 24, 2013

  Minun lempparipiknik tähän mennessä on ollut eräs kesäpäivä, kun tyttöystäväni tuli hakemaan minut töistä ja kodin sijaan suuntasimme hieman syrjäisempään puistoon. Eväät olivat vaatimattomat, viinirypäleitä ja pullava-pullaa. Mutta tärkeintä olikin seura. Tyttöystävä luki minulle Gulliverin matkoja ja minä sain levätä työpäivän päätteeksi.

  [email protected]

  Reply
 12. Anonymous June 24, 2013

  Käveltäisiin poikaystävän kanssa läheiseen puistoon, jossa ei olis muita ihmisiä lähellä. Mulla olis kori,jossa itseni valmistamat piknik eväät. Levittäisimme viltin nurmelle ja ottaisimme aurinkoa. Sitten söisimme eväitä ja joisimme äitini valmistamaa mansikka mehua. Suukottelisimme ja maattais toisiamme vasten.

  t:Johanna
  s.postios:[email protected]

  Reply
 13. Anonymous June 24, 2013

  Vain seuralla on väliä. Ehkä juhannuspäivän “piknik” oli parhain: ruokaa oli illan juhlinnoista jäänyt hädin tuskin ollenkaan, muutamia kuivahtaneita tapaksia ja viinirypäleitä, mutta avattiin vaivihkaisesti poikaystävän kanssa muulta mökkikansalta piilotettu kuohuviinipullo — ja sen kunniaksi, että mentiin illalla salaa kihloihin. :) Eli unelmien piknik on koettu. <3

  [email protected]

  Reply
 14. Lope June 24, 2013

  Unelma piknic olisi meren läheisyydessä, aurinkoisena ja tuulettomana päivänä parhaassa seurassa nautittuna! Tekisin kaiken alusta alkaen itse ystävieni kanssa ja piknic kestäisi auringonlaskuun saakka :) Niin, unohtamatta hyvää musiikkia joka soisi mini matkaradiosta ;)

  [email protected]

  Reply
 15. Jossu June 24, 2013

  Unelmien piknik vietettäisiin kahden rakkaan kanssa jossakin veden äärellä, vaihtoehtoisesti matkattaisiin Helsinkiin ja Hietsuun, nautiskeltaisiin mansikoita, kirsikoita, jääkylmää skumppaa viltillä ja nuuhkittaisiin kesäistä päivää :)
  jossuslivblog(at)luukku.com

  Reply
 16. Essi Hasu June 24, 2013

  Unelmien piknik ei vaatisi muuta kuin maukkaat eväät, merimaiseman sekä poikaystävän seuran. Olisi ihana ottaa pieni breikki kiireisestä kahden urheilijan arjesta ja olla vaan toisen kainalossa. Vaikka yleensä melko terveellisesti syömmekin, niin piknik koriin voisi kyllä eksyä jotakin herkkujakin :)

  Essi

  [email protected]

  Reply
 17. Anonymous June 24, 2013

  Unelmien piknik ei vaatisi muuta kuin maukkaat eväät, merimaiseman ja poikaystävän seuran. Olisi ihana ottaa pieni romanttinen breikki kahden urheilijan kiireiseen arkeen ja olla vaan toisen kainalossa. Vaikka yleensä melko terveellisesti syömmekin, niin piknik koriin saisi eksyä kyllä jotakin herkkujakin :)

  Essi

  [email protected]

  Reply
 18. S. June 24, 2013

  Miss the english version of this post:( but the photo is soo cute!!

  http://www.whatsashawears.com

  Reply
 19. minna June 24, 2013

  Kumppanin kanssa vaikka Britannian nummella, jossa on yksi iso puu ja auringonlasku. Välillä voisi vaikka tihkuttaakin. Ruoka olisi kotoisaa ja tosi hyvää unohtamatta kuplivaa (ja mehua, sillä skumppaa ei koko piknikin ajan raaski juoda!) Tuorejuustot olisi ihan huippu!

  [email protected]

  Reply
 20. Anonymous June 24, 2013

  Täydellisin piknik -päivä olisi meren tai järven rannalla oman poikaystäväni kanssa nauttien ihania, maukkaita herkkuja ja juomia. Eväänä olisi Fazerin vaaleaa maitosuklaata, mansikoita, hieman suolaista kuten pähkinöitä, kuohuvaa, maustettua kivennäisvettä ja lisäksi itsetehtyä leipää. Lisäksi olisi vielä coktailtikkuja, joissa olisi leipäjuuston, nakkien, lihapullien ja viinirypäleiden paloja. Päivä huipentuisi auringonlaskuun peilityynen kirkkaan veden äärellä, josta aurinko heijastelee vielä viimeisiä lämmittäviä säteitään. Kuuntelisimme kahdestaan luonnon ääniä ja seuraisimme maailman menoa hieman syrjemmässä katseilta. Keskusteluaiheet vaihtelisivat mielen mukaan niin kepeistä aiheista aina elämän syviä koukeroita pohtiviin keskusteluihin. Ilta päättyisi toistemme hellään syleilyyn ja suukkojen vaihtamiseen. Siitä lähtisimme rennoin mielin kallion päällä olevaan telttaan nukkumaan

  ahlforslinda(AT)gmail.com

  Reply
 21. Unknown June 24, 2013

  Muutin kesätöiden perässä toiseen kaupunkiin ja ehdin sen vuoksi nähdä ystäviäni harvoin. Matkustaisin tyttöjen luo ja lähdettäisiin porukalla puistoon brunssipiknikille. Kunnon eväät, kuten salaatit, leivonnaiset ja kuohuva kuuluvat tietystu asiaan…

  [email protected]

  Reply
 22. Anonymous June 24, 2013

  Järviveden tuoksu, laskeva aurinko, täydellinen avara maisema, vain minä ja ihastukseni. Emme seurustele, mutta täydellisestä piknikistä tulisi täydelliset ensitreffimme.

  [email protected]

  Reply
 23. Anonymous June 24, 2013

  Poikaystävä, kuplivaa, saippuakuplia, macarons-leivoksia, mansikoita ja poikaystävälle yllätysherkuksi jotain pekonista tehtyä :)

  [email protected]

  Reply
 24. Viivi June 24, 2013

  Täydellinen piknik vaatisi ihanan aurinkoisen iltapäivän hyvässä seurassa. Täytettyjä croisantteja, patonkia, juustoja, marjoja ja ehkä jotkut leivokset! Ja lämpimään päivään lemonadea :)

  [email protected]

  Reply
 25. Jen ni June 24, 2013

  Unelmien piknik vietettäisi rauhassa poikaystävän ja meidän koiravauvan kanssa. :) Mentäis järvenrannalle ja avattais pullo kuohuvaa. Ois mansikoita, valinjakermavaahtoa, croisantteja, ja vaikka lohisalaattia. Nams! Muuten tää vois onnistuakki, mutta noi sääsket, paarmat yms tuntuu aina pilaavan tunnelman. :D

  [email protected]

  Reply
 26. Jennifer June 24, 2013

  Täydellinen piknik on rakkaan kanssa suomenlinnassa, aurinko paistaa ja hyvät eväät mukana :)

  [email protected]

  Reply
 27. Annika June 24, 2013

  Täytän heinäkuun viimeinen päivä 3o-vuotta, ja voisin juhlistaa sitä aurinkoisen pikinikin merkeissä ystävien kera. Mukaan tulisi pullo kuohuvaa, mansikoita, suklaamoussekakkua, suolaisia herkkuja ja salaattia. Olisin ikionnellinen korista, ystävistä ja iloisesta juhlapäivästä kauniissa ympäristössä.

  Reply
 28. Anonymous June 24, 2013

  Unelmien piknik olisi kesällä lämpimänä päivänä rannalla, pitäisi olla kaikkea hyvää ruokaa ja juomaa ja tietty parasta seuraa :)

  [email protected]

  Reply
 29. Iiris June 24, 2013

  Ihana piknik olisi parhaiden ystävien kanssa Kuopion Snellmanin puistossa aurinkoisena kesäpäivänä. Istuisimme rauhassa syöden piknik-korin antimia ja pelaten mölkkyä tai petangia :) Mukana voisi olla myös pullo kuohuvaa!

  fatally- @ hotmail.com (välit pois :))

  Reply
 30. Laura June 24, 2013

  Täydellinen piknik olisi Pariisissa macaronseja, skumppaa ja patonkia nautiskellen kauniissa ympäristössä!

  [email protected]

  Reply
 31. Reetta June 24, 2013

  Piknikistä upean tekisivät rakkaat ystävät, auringonpaiste, pullo kuohuvaa, suussasulavat ja helpot herkut sekä kaunis ympäristö joko sitten puistossa tai meren rannalla :)

  [email protected]

  Reply
 32. Anonymous June 25, 2013

  Täydellinen piknik rakentuu lämpöisestä säästä, korillisesta hyvää, helppoa syötävää, raikkaasta juomasta sekä ihanasta seurasta. Rauhallinen kaunis ympäristö tietenkin ympärillä.

  [email protected]

  Reply
 33. Rosa June 25, 2013

  Unelmieni picnic oli ja on edelleen autiolla hiekkarannalla oman rakkaan kanssa. Itse koin täydellisen picnic/rantapäivän entisen poikaystäväni kanssa Australiassa eräällä valtavalla Baylla, jossa vietimme ihanan päivän kahdestaan nauttien toisistamme ja ihanista eväistä. Voin kertoa, että mikään ei voita sitä päivää ja haluaisin kokea saman vielä monta kertaa uudestaan! :)

  [email protected]

  Reply
 34. Monica June 25, 2013

  Oman rakkaan kanssa, mansikoita, skumppaa, macaronseja, lohivoileipäsiä.. Kaikkea pientä ja söpöä! Merenranta, ihan ehdottomasti paras paikka, mielellään saaristo! :)

  [email protected]

  Reply
 35. Karol June 25, 2013

  Terveellisiä herkkuja ja extrana skumppaa! [email protected]

  Reply
 36. London June 25, 2013

  Lämmin kesäpäivä,
  neiti kesäheinä,
  ja poikaystävä.

  Korissa herkut,
  kuplivat ja kuohkeat,
  ja niin makeat.

  Ei huolen häivää,
  tätä päivää
  on jäljellä ikuisesti.

  [email protected]

  Reply
 37. Iina June 25, 2013

  Oman kullan kanssa kuohuvaa, mansikoita, croisantteja jossain kauniissa puistossa. :)

  [email protected]

  Reply
 38. Anonymous June 25, 2013

  Unelmien picniciin kuuluu hyvää seuraa, helppoa naposteltavaa (kuten hedelmiä, juustoja, vaahtokarkkeja), kuohuvaa sekä kaunis sää ja kauniit maisemat!

  [email protected]

  Reply
 39. Elina J. June 25, 2013

  Oman rakkaan kanssa mansikoita, kuohuvaa, hedelmiä, juustoa ja täytettyjä croisantteja jossain aurinkoisessa ja rauhallisessa paikassa. Mieluiten ehkä meren rannalla. Fiilikseen kuuluu tietysti söpö kori ja huopa :)

  [email protected]

  Reply
 40. Emilia June 25, 2013

  Tämä tulisi niin tarpeeseen, kun mun poikaystävällä ei oo kesälomaa ollenkaan. Vaan meni suoraan töihin koulupenkiltä. Olisi ihana yllätää hänet näin upealla tavalla. Veisin siis poikaystäväni täällä Oulussa tuiranrantaan helteisenä kesäpäivänä. Keräisin koriin mukaan mansikoita, tuoretta anannasta, viinirypäleitä, erilaisia juustoja ja kuohuvaa :) Mukaan tietty viltti, pyyhe, aurinkorasva ja bikinit! :)
  [email protected]

  Reply
 41. Anonymous June 25, 2013

  Hyvässä seurassa, merenrannassa, auringon paistaessa nauttien pientä naposteltavaa kuten mansikoita, patonkia ja kuohuvaa. Tietenkin mukana olisi yhteensopivat picnickori ja huopa :)

  Reply
 42. norppi June 25, 2013

  unelmien piknikkiä vietinkin itseasiassa jo muutama viikko sitten omana syntymäpäivänäni! kutsuin kaikki rakkaat ystävät illanviettoon tervasaareen, jossa aurinko tunnetusti paistaa pitkään iltaan ja maisema kauniiseen kruunuhakaan on silmien edessä kokoajan. söimme mielettömiä herkkuja; itsetehtyä patonkia ja coleslawta, nektariini-ricotta-parmankinkkurullia, vesimeloni-halloumisalaattia, pähkinäleipää ja jälkiruuaksi tuoreita mansikoita ja kirsikoita kookoslastujen kera. oi että! jos voisin järjestäisin saman uudelleen, mutta ehkä joissain uusissa maisemissa, ehkäpä vaikka uunisaaressa. mielestäni spontaani illanvietto ja suunnittelemattomuuden tuoma ilo on kuitenki kesässä ehkä parasta, siksi tämäkin voisi olla jopa yllätyspiknik!

  [email protected]

  Reply
 43. norppi June 25, 2013

  unelmien piknikkiä vietinkin itseasiassa jo muutama viikko sitten omana syntymäpäivänäni! kutsuin kaikki rakkaat ystävät illanviettoon tervasaareen, jossa aurinko tunnetusti paistaa pitkään iltaan ja maisema kauniiseen kruunuhakaan on silmien edessä kokoajan. söimme mielettömiä herkkuja; itsetehtyä patonkia ja coleslawta, nektariini-ricotta-parmankinkkurullia, vesimeloni-halloumisalaattia, pähkinäleipää ja jälkiruuaksi tuoreita mansikoita ja kirsikoita kookoslastujen kera. oi että! jos voisin järjestäisin saman uudelleen, mutta ehkä joissain uusissa maisemissa, ehkäpä vaikka uunisaaressa. mielestäni spontaani illanvietto ja suunnittelemattomuuden tuoma ilo on kuitenki kesässä ehkä parasta, siksi tämäkin voisi olla jopa yllätyspiknik!

  [email protected]

  Reply
 44. norppi June 25, 2013

  unelmien piknikkiä vietinkin itseasiassa jo muutama viikko sitten omana syntymäpäivänäni! kutsuin kaikki rakkaat ystävät illanviettoon tervasaareen, jossa aurinko tunnetusti paistaa pitkään iltaan ja maisema kauniiseen kruunuhakaan on silmien edessä kokoajan. söimme mielettömiä herkkuja; itsetehtyä patonkia ja coleslawta, nektariini-ricotta-parmankinkkurullia, vesimeloni-halloumisalaattia, pähkinäleipää ja jälkiruuaksi tuoreita mansikoita ja kirsikoita kookoslastujen kera. oi että! jos voisin järjestäisin saman uudelleen, mutta ehkä joissain uusissa maisemissa, ehkäpä vaikka uunisaaressa. mielestäni spontaani illanvietto ja suunnittelemattomuuden tuoma ilo on kuitenki kesässä ehkä parasta, siksi tämäkin voisi olla jopa yllätyspiknik!

  [email protected]

  Reply
 45. Anonymous June 25, 2013

  Piknik josta haaveilen, olisi Uunisaaressa poikaystäväni kanssa. Mukana olisi itse tehtyjä herkkuja, mansikoita sekä raikasta juotavaa :) [email protected]

  Reply
 46. Anonymous June 25, 2013

  Täydellinen picnic olisi tuplatreffi-picnic ihanan nätissä Porvoossa. Mukana olis paras kaveri ja poikaystävät, tietty myös kuohuvaa. Kaikki tois nyyttärimeiningillä ruokaa, tytöt varmaan panostais mansikoilla ja mätsäävillä koreilla ja Lexington vilteillä. Poikien hieman maskuliinisemmista ruokaviritelmistä sais varmaan hyvät naurut. Olis ihanaa istuskella kesäiltana siellä jossain rannalla ja olla vaan söpöjä ja nuoruuden huumassa!

  [email protected]

  Reply
 47. Anonymous June 25, 2013

  Paras piknik on tosiaan oman kullan kanssa, veden äärellä, rauhassa. Iltähämärä hellepäivän jälkeen on paras ajankohta.

  mirene(at)hotmail(piste)fi

  Reply
 48. Nina June 25, 2013

  Unelmieni picnic tapahtuisi iltahämärässä puiston nurmella, taikka rantahiekalla. Mukaan iso viltti jonka päällä makoilla, pari tyynyä ja vielä toinen viltti jonka alle käpertyä. Tunnelman luojaksi pari lyhtyä kynttilöillä varustettuna ja pullo kuohuvaa. Ruokapuoli sisältäisi kaikkea ihanaa naposteltavaa, suolaista ja makeaa. Ilta picnic on ehdottomasti yksi maailman tunnelmallisimmista ja romanttisimmista jutuista!

  Ihanaa kesää sinulle:)
  – Nina
  [email protected]

  Reply
 49. Anonymous June 25, 2013

  Poikaystävän kanssa kahdestaan jossain rauhallisessa paikassa luonnon helmassa. Eväänä jotain herkkusalaattia, tuoreita hedelmiä, croissantteja/patonkia, juustoja sekä skumppaa ja limua. Piknikkoriin pakkaisin mukaan myös ison viltin, ristikoita ja lehtiä :)

  [email protected]

  Reply
 50. Katri June 25, 2013

  Jossain merenrannalla katsomassa auringon laskua kuohuvan ja mansikoiden kera kullan kainalossa

  [email protected]

  Reply