Rock Vibes

MG_0353b
Tässä vähän rokahtavampi asu muutaman päivän takaa! Malenen nahkahousut ovat osoittautuneet ehdottomasti parhaaksi vaateostokseksi vähään aikaan. Nämä ovat kuin sukkahousut jalassa, ja vielä lämmittääkin viileämmällä säällä. Niitä täydellisiä nahkahousuja etsin pitkään, ja nyt muutaman kuukauden käytön jälkeen uskallan sanoa löytäneeni ne. Thumbs up for Malene!

Oltiin muuten eilen neljä tuntia Lindan kanssa studiossa kuvailemassa videoita! Eli kauan odotettua videomatskua tulossa blogiin lähiaikoina. Täytyy kyllä antaa iso käsi kaikille videobloggaajille, nimittäin se on kyllä aikaa vievää puuhaa …puhumattakaan sitten editoinnista! Saa nähdä mitä niistä meidän pätkistä tulee haha!

I’ve been searching for the perfect leather pants for years! They need to be stretchy and tight at the same time and the quality needs to be the best. A couple of months ago I found the perfect pants from By Malene Birger and I have been wearing them non stop ever since. They are totally the perfect match! :) 

_MG_0367tuplavaihtis_MG_0356

Photo by: Dora Dalila

Topshop Hat (similar here and here)
Altuzarra
 Faux Fur Coat (similar here and here)
Urban A Sweater (gifted)
By Malene Birger Leather Pants (find here!)
Givenchy Bag
Giuseppe Zanotti Ankle Boots
(mainoslinkkejä)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 comments

 1. Anniina November 1, 2014

  Moi! Googletin Linarin huonetuoksuja ja osuin blogiisi. Sinulla on ilmeisesti ollut niitä ja myymälässäsi myydään niitä. Kuvailisitko Amarenaa miten makeaksi tuoksuksi? Huolettaa miten talon miesasukas siihen suhtautuu. Feniceä olen haistanut ja en pitänyt siitä.

  Reply
  • Alexa November 1, 2014

   Ah se on ihan yks mun suosikeista! Se on kyllä makea, mutta todella miellyttävä ja kotoisa. Uskon että miehetkin pitää siitä, sillä ylipäätään Linarin tuoksut on todella hienostuneita ja miellyttäviä! :) xx

   Reply
 2. Emmi-Liia November 1, 2014

  Oon pitkän etsinyt täydellisiä nahkahousuja. Pääsisipä näitä sovittamaan!

  Reply
  • Alexa November 1, 2014

   Urban A:ssa on! :) xx

   Reply
 3. Emmi November 1, 2014

  Hei, jos olen ymmärtänyt oikein, postauksesi sisältää mainoslinkkejä? Eikö sun tässä tapauksessa tulisi ilmoittaa selvästi lukijalle mitkä linkit postauksessa on mainoslinkkejä, tai että postaus yleensäkkään sisältää mainoslinkkejä? Nyt tuntuu että menee hieman piilomainonnan puolelle. Jos olen väärässä niin pahoittelen turhaa kommenttia :)

  Reply
  • Alexa November 1, 2014

   Voi ei!! Kirjotan niistä kyllä aina erikseen, mutta tällä kertaa jostain syystä olin täysin unohtanut. Lisäsin sen heti, kiitos huomautuksesta:) xx

   Reply
 4. Natali November 1, 2014

  Fantastic jacket and boots and perfect rock chic outfit!

  http://lartoffashion.blogspot.com

  Reply
 5. Tinja November 1, 2014

  Kivat rokkivibat! :)

  Reply
 6. Charlotte November 2, 2014

  Love the last picture, you’re so cute! The outfit is gorgeous xx

  Reply