Right Now

stockholm-street-style

Hunkydory Knit / Zara Shorts / Céline Bag / Manebi Shoes (find here!)
celine-luggage-dune pom-flora-cafe-stockholm

Huomenta! Harvoin pystyy nykyään postailemaan reaaliajassa, mutta täällä se on onneksi mahdollista. Käytiin Lindan kanssa tossa aamulla kokeilemassa Pom & Floran aamiainen Söderissä ja ai vitsit se oli hyvä. Terveellisistä ja laadukkaista raaka-aineista tehty breku oli kyllä enemmän kuin paikallaan. Kahvilan miljöö oli myös mieleeni kauniine marmoripöytineen ja isoine ikkunoineen. Eli jos on aamupalapaikka hakusessa Söderilla, niin suosittelen ehdottomasti katsastamaan tuon Pom & Floran. Mikä siinä onkin että Tukholmasta näitä “hälso” -kahviloita tuntuu löytyvän joka nurkasta ja Helsingissä niitä ei juurikaan ole? Kaipaisin Punavuoreen tai esim. Espalle kahvilaa josta saisi ruokaisan salaatin puhtaista raaka-aineista ja just smoothieita, mehuja jne. Heh eli eikun perustamaan vaan! Moni on kyllä kehunut Kalevankadulla olevaa Café Kokkoa, ja se mun pitää ehdottomasti käydä testailemassa kun täältä kotiudun. Ehkä siitä tulee mun uusi suosikki!

Good morning! I rarely can post in real time and that’s why it’s so nice to be here and fully focus on the blog. We just had breakfast at Pom & Flora café with Linda in Södermalm and I totally fell for that place. Fresh food made of quality ingredients, so simple, yet so rare nowadays. I feel like there’s eco & raw food cafés in every block in Stockholm, and I wish we had them in Helsinki as well. It’s really weird we don’t, because the whole fitness thing is so big right now. Trends arrives later to Finland though.

postaus sisältää mainoslinkin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 comments

 1. Christin June 15, 2015

  Oh the knit is wonderful, is it an old one or can I buy it anywhere?

  Reply
  • Alexa June 15, 2015

   I love it! It’s from summer 14 collection, but I think I saw a similar one in their current collection :) xx

   Reply
 2. Kata June 15, 2015

  ajattelin vaan vinkata sis. Deli & Cafesta, joka on siis kahvilaketju jolla on pari myymälää Helsingissä ja Espoossa. Yksi ainakin sijaitsee Punavuoressa ja sieltä saa mm. tosi hyvää, terveellistä ja ekologista brunssia viikonloppuisin! Muutenkin kahvila painottaa hyviä ja terveellisiä raaka-aineita

  Reply
  • Alexa June 15, 2015

   Joo se on itse asiassa yksi mun suosikkikahviloista! Harmi vaan että salaatteja ei tehdä paikan päällä, sillä olisi kivaa valita täytteet itse. Brunssi on musta ihan jees, mutta täällä on kyllä ollut huomattavasti parempiakin. Myös sisustus Sis Deleissä on ehkä hiukan tylsää / kliinistä, ja siitä puuttuu sellainen tietty kodikkuus. No tulipas multa nyt kritiikkiä :D Ketjukahvilaksi se on siis kyllä ihan huippu, mutta hakusessa mulla on sellanen kodikkaampi kahvila, jossa olisi kunnon hifistelybrunssi chia -puuroineen ja tarjolla olisi arkisin myös ruokaisaa salaattia. Itse asiassa The Cock on kyllä tosi jees, vaikka raakaruokaa ei sieltä saakkaan (tietääkseni?). Chia -puuro oli siellä myös super hyvää, mutta viikonloppubrunssi on vielä testaamatta! xx

   Reply
 3. Ansku June 15, 2015

  Oii sama toive mullakin, täällä meillä(Kanta-Hämeessä) on tosi huonosti terveellisiä kahviloita joista saisi niiden ainaisten sämpylöiden tilalle ihania, terveellisiä juttuja.

  Reply
  • Alexa June 15, 2015

   Voin vaan kuvitella kun Helsingissäkään ei niitä kauheasti ole! Kahvilat pystyyn vaan siis :D xx

   Reply
 4. Helkky June 15, 2015

  Bulevardilla, Indigo-hotellin yhteydessä on Soup & Juice, jonka tarjonta kuulostaa juuri toivomaltasi:
  http://www.soupjuice.fi/

  Sisustus valitettavasti ei ole erityisen viihtyisä, mutta palvelu on ollut sitäkin ystävällisempää :)

  Reply
  • Alexa June 15, 2015

   Mulla on tosi huonoja kokemuksia tuolta! Mehut tulee suoraan purkista, kunhan laitetaan vaan vähän minttua ja jäitä koristeeksi. Eli ei siis terveellisyydestä tietoakaan. Salaatti oli myös ehkä huonoin mitä olen koskaan syönyt… Raaka-aineet tuntuivat olevan melkeinpä vanhentuneita ja osa oli otettu purkista suoraan. Mielestäni krutongeista pitäisi myös kysyä erikseen, sillä moni välttelee viljoja / on allerginen niille. En siis lähtisi suosittelemaan tota paikkaa jos kaipaa maukasta ja terveellistä luonasta / välipalaa freeseistä raaka-aineista valmistettuna. Mielestäni on outoa että uusi konsepti tehdään vasemmalla kädellä ja huonoilla raaka-aineilla, kun samalla efortilla voisi tehdä myös hyvää ja freesiä. :) xx

   Reply
   • Helkky June 15, 2015

    No onpa harmi! Mun pari käyntiä on olleet ihan onnistuneet, mehutkin oikeista hedelmistä. Ikävää jos laatu heittelee noin paljon..

    Reply
    • Alexa June 15, 2015

     Oikeesti! Oho jestas! Jännää todella! xx

     Reply
 5. Miia June 15, 2015

  Eikä, kävin just viime viikolla Tukholmssa lomaillessani samassa kahvilassa aamupalalla! :D olin löytänyt netistä ja sitä kehuttiin paljon, eikä kyllä jouduttu mekään pettymään! Oli ihan taivaallista!

  Reply
  • Alexa June 15, 2015

   Eikä haha, just hauska! Mutta siis joo, tosi kiva paikka :) xx

   Reply
 6. nina June 15, 2015

  Cafe Trocadero Uudenmaankadulla on mielestäni todella hyvä paikka jos raikasta salaattia haluat! :)

  Reply
  • Alexa June 15, 2015

   Mun eno fiilistelee sitä :D Pitää siis kokeilla! xx

   Reply
 7. lotjake June 16, 2015

  Oon ihan samaa mieltä tosta kahvilatilanteesta helsingissä. Be good-kahvilakin lopetti ihan yllättäen. Sieltä sai tosi hyviä smoothieita ja nimenomaan ravitsevia juttuja. Muualla salaattipohjatkin tuntuu olevan sitä jääsalaatti tomaatti kurkku-osastoa. Täytyypä käydä tsekkaamassa siis Se kokko! :)

  Reply
  • Alexa June 16, 2015

   Ai se Be Good lopetti! En edes ehtinyt testaamaan, joskin uskon että lokaatio oli huono… Tulisipa näitä lisää siis! :D xx

   Reply