Restaurant Ferdi (Kim Kardashian's Favorite)

I thought that you would be thrilled to hear about this amazing restaurant, so here we go!
Many of my friends were recommending Restaurant Ferdi, so I wanted to give it a go. 
 
We did not have a table reservation, so during the second evening we decided to wing it. Luckily we got ourselves a table! The place was really small and cozy and it felt like we were somewhere in South America. The food was simple (there were hamburgers, mac & cheese etc. on the menu), yet extremely delicious and the waiter was super friendly as well. 
 
On the last night, we wanted to have dinner at Ferdi’s again and luckily we came so early (just after they had opened) that they had a table available for a while. This time, we also tried the dessert (chocolate cake) which was probably the best I’ve ever had. The quesadilla I tried as a main course, was heavenly as well. 
 
The waiter was so nice that we ended up chatting with him, mostly about the restaurant’s history and it’s famous clients of course. Besides Kim Kardashian, Shakira has also had dinner at Ferdi’s. I’ve heard that Kim stops by every time she visits Paris, so that’s quite often indeed. I asked about Kim’s favorite dish, “she eats everything, especially fried food”, the waiter answered. The waiter also told me that Kim is really kind as a customer, she doesn’t make a scene about herself. 
 
The restaurant’s name, Ferdi, is inspired by the owner’s son. How cute! The place was covered with toys (haven’t seen that much in restaurants!) and they were also from his son’s childhood. 
 
Now I’m just dreaming about a quick trip to Paris during my birthday in August and if we are going, we are definitely having dinner at Ferdi’s. 
 
//Ajattelin että teitä vois kiinnostaa ravintolavinkki Pariisissa, joten tässä sellaista tulisi! Olin tosiaan kuullut paljon hyvää 1. kaupunginosassa sijaitsevasta Ferdistä, jossa Kim Kardashiankin ahkeraan ravaa. Olin yrittänyt useaan otteeseen varata pöytää, mutta jostain syystä en koskaan saanut yhteyttä. Päätettiin toisena iltana kokeilla onneamme ja tuuri kävi, sillä yksi pöytä oli tunnin verran vapaana. 

Ravintola oli todella intiimi ja kotoisa, palvelu erinomaista. Mistään “fancysta” paikasta ei todellakaan ole kyse, Ferdissä tarjotaan konstailematonta edullista kotiruokaa lattarimusiikin saattelemana. 

Pidettiin paikasta niin kovasti, että mentiin vielä viimeisenä iltana kokeilemaan onneamme. Menimme sen verran aikaisin että meitä lykästi. Tällä kertaa kokeiltiin myös jälkiruokaa (suklaafondant), joka osottautui kaupungin tai ehkä jopa koko maailman parhaaksi jälkkäriksi! Samaa voin sanoa kokeilemistani tortilloista, to die for. 

Tarjoilija oli niin ystävällinen että jäätiin pidemmäksi aikaa juttelemaan ravintolan historiasta ja tietysti asiakkaista! Kim on kuulemma todella kaikkiruokainen ja hän pitää eniten “fried” ruoasta. Tarjoilija kehui Kimin käytöstapoja vuolaasti, hän on kuulemma luonnossa mielettömän ystävällinen, tekemättä itsestään sen suurempaa numeroa. Tarjoilijan mukaan ravintola on todella suosittu maailmantähtien keskuudessa, mm. Shakira on myös illallistanut Ferdissä. 

Ravintolan nimi on lähtöisin omistajan pojan lempinimestä, joka oli murrosikäinen ravintolan perustettaessa. Osasin myös kummastella ravintolan sisustusvalintoja, sillä paikka on täynnä lasten leluja. Lelut ovat kuulemma peräisin omistajan pojan lapsuudesta ja kun niille oli löydettävä uusi koti, oli Ferdi “looginen” valinta. 

Tällä hetkellä unelmoin muutaman päivän minilomasta Pariisissa synttäreitteni tienoilla ja jos se käy toteen, niin Ferdiin on taas päästävä!
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 comments

 1. Natali June 4, 2013

  Sounds and looks very promising :)

  http://lartoffashion.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 4, 2013

   I know;)

   xx

   Reply
 2. Anonymous June 4, 2013

  Minkä hintatason ravintolan Ferdi on?

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 4, 2013

   Pariisiin hintatasoon nähden edullinen. Ensimmäinen dinneri maksoi yhteensä ~ 40€ ja seuraava ~ 80€ (kun otettiin kolme ruokalajia juomineen). :)

   xx

   Reply
 3. LadyBlue June 4, 2013

  Ravintola kuulostaa ihanalta! Mutta pliis älä vaihda englantia “ykköskieleksi”, tota kursiivia on jotenkin ikävä lukea :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 4, 2013

   Heippa! Joo en vaihda :) Laitoin tähän vaan siksi kun tiedän että tämä saavuttaa paljon googleosumia ja suurinosa tätä lukevista tulee olemaan ulkomaalaisia :D Haha vankka tutkimus analytiikasta…

   xx

   Reply
 4. Meghan Silva June 4, 2013

  It looks and sounds like a gorgeous restaurant , thank you for sharing all that Kim info too , I adore her hehe.

  Meghan Silva’s Blog

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 4, 2013

   The restaurant was adorable! :) Haha you’re welcome, I thought that my readers would be interested ;)

   xx

   Reply
 5. Anna Murawski June 4, 2013

  This sounds awesome! :) is it expensive?

  Great post. Could you maybe do a post about your recommendations in Helsinki. Cafes, restaurants, etc? :) Would be great for my next Helsinki trip!

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 4, 2013

   Noup, quite cheap! I’ve done that post once, try to google “the best in helsinki, alexa dagmar” etc. you should find it:)

   xx

   Reply
 6. Anonymous June 4, 2013

  Hei semmoinen juttu (ei liity erityisemmin tähän postaukseen), että olisi kiva jos blogissasi olisi “search” toiminto, niin olisi helpompi katella noita vanhoja postauksia :) Tai ehkä sulla on mutta mä oon liian sokea löytääkseni sitä :/

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 4, 2013

   Löytyy! Bannerin yläpuolella, vasemmassa nurkassa:)

   xx

   Reply
 7. Jenna Juliet June 5, 2013

  Vau miten kiva blogi sulla on! :) tykästyin heti kun bongasin tän.♥
  Ja toi ruoka näyttää erittäin hyvältä!

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 5, 2013

   No voi kiitos:) Hihi!

   xx

   Reply
 8. Maija June 5, 2013

  Täällä suunnataan Ferdiin keskiviikkona! Pitkään pähkäilin, minnekä uuteen paikkaan veisin avomieheni, joten nyt siis testaamaan Ferdiä. Kiva kuulla, että tekin olette tykänneet! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 5, 2013

   Noniin loistavaa! :) Teidän on otettava toi jälkkäri! Voin suositella jaettavaksi, se oli nimittäin aika iso heh… Toivottavasti se ihana miestarjoilija on töissä!

   xx

   Reply