REMPPAVIDEO

Miten en ole aikaisemmin ymmärtänyt tehdä videopostausta asunnolta! No nyt tuli sekin koettua, ja jos pidätte tästä niin voin tehdä näitä joskus jatkossakin. Tämä on sitten tämmönen aika kotikutoinen video, joka on kuvattu puhelimella (iso peukku Nokian laadulle, vie iPhonen tässä ihan 10-0). 

Katsokaa muuten että äänet ei ole täysillä, jotta ette säikähtäisi mun höpötyksiä. Tuntui muuten vähän hölmöltä vaan höpötellä tuolla asunnossa yksin, mutta toivottavasti saatte tästä jotain irti :)

Here is a video post of the apartment. I wonder why I haven’t done this before, it was fun! I’m speaking in Finnish, but I hope you still enjoy the video! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 comments

 1. sonja November 30, 2014

  Onko teillä tarkoitus peittää noita pattereita jotenkin tai maalata? :)

  Reply
  • Alexa November 30, 2014

   Joo ne maalataan! :) Tietty,huh! xx

   Reply
 2. Giada November 30, 2014

  You should really make some videos in English! Many people would enjoy them ;)

  Reply
 3. Miss Dior December 1, 2014

  hyvä video! :) odotan eniten et tulee sellaisia höpötysvideoita :D että istut vain kameran edessä ja kerrot jotain asioita :) itse tykkään tosi paljon katsoa esim mun lempibloggajien my favorites-videoita tai jotain shoppauiluvideoita :) ja esim olis kiva nähdä kun esittelet sun lempikenkiä tai lempilaukkuja. :) ja olisi myös hauska nähdä sellaisia videoita joissa kerrot vaikka 50 hauskaa faktaa susta tms :)
  anteeks, kauheesti vaatimuksia :D mut tykkään vaan sun blogista todella ja odotan aina uusia videoita :)

  Reply
  • Alexa December 1, 2014

   Kiitos vinkeistä:)! xx

   Reply
 4. KatjaK December 1, 2014

  Meinasin just muutama päivä sitten laittaa postaustoivetta, että olisi kiva nähdä videota asunnolta! Videolta kun hahmottaa asunnon ihan eri tavalla kuin kuvista =) Remppa näyttää olevan jo ihan hyvällä mallilla! Sisustuspostauksia ootellaan jo ;)

  Reply
  • Alexa December 1, 2014

   No mutta super!:) xx

   Reply