REMPPAVIDEO 2

Edellinen remppavideo löytyy täältä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. T December 28, 2014

  Hienolta näyttää! Mistä hommasitte kalanruotoparketin ja muistatko paljonko hinta oli per neliö?

  Reply
 2. Sanna Ekorre December 28, 2014

  Heissan,

  Kiitos kivoista remonttipäivityksistä. Olemme itsekin remontoimassa kaupunkikotia ja hauska seurata teidän samanaikaista projektianne. Tuossa lopussa vilahti kuvaa teidän jalkalistoistanne. Mistä olette hankkineet, muistatko mallin? Näytti tosi hyvältä verrattuna niihin, mitä olen löytänyt…

  Reply
  • Alexa December 28, 2014

   Voi kuinka kiva kuulla! :) Jalkalistat on urakoitsijalta Virosta, enempää en valitettavasti tiedä… xx

   Reply
   • Sanna December 28, 2014

    Oukki doukki, kiitos tiedosta. Suomessa myytävät jalkalistat on joko ihan suoria tai todella koukeroisia… No, kyllä me jotain löydetään :). Tsemppiä remontin viime metreille!

    Reply
    • Alexa December 28, 2014

     Varmasti! Kannattaa katsoa Puolasta, ostettiin sieltä tähän asuntoon esim. kipsilistat :) Sai edullisesti ja valikoimaa oli paljon! xx

     Reply
 3. Mimi December 28, 2014

  Heippa!
  Olen sinun blogissa ehkä enemmän satunnainen kävijä, mutta nyt oli pakko tulla kommentoimaan, kun tajusin aikaisemmin tällä viikolla että tehän muutatte lähestulkoon mun seinänaapuriin! Asun siis samassa taloyhtiössä, viereisessä rapussa! Videon pihanäkymätkin on tuttuja! :)
  Lämpimästi tervetuloa, taloyhtiö on kiva ja oikein hyvin hoidettu, viihdytte varmasti. :)

  Reply
  • Alexa December 28, 2014

   Heippa ja kiitos! Taloyhtiö vaikuttaa kyllä todella hyvältä, siksi alunperin kiinnostuttiinkin. Hauskaa että naapurissa on “tuttuja”, tule vetämään hihasta jos törmätään :) xx

   Reply
 4. ex tupakoitsija December 30, 2014

  Hei !
  Me ei olla ikina tavattu ja tuskin tullaan ikina tapaamaankaan, mutta vahan sinua vanhempana haluan antaa vinkin, lopeta tupakointi.

  Selvasti sinulle ulkonako on tarkeaa kaikilla tasoilla, voin kertoa vanhempi nainen, jonka aani on kuin viskibasso, ei kuulosta kivalta.
  Sinun aanestasi kuuluu jo selvasti tupakointi.
  Ne kaikki muut terveyteen liittyvat asiat jo tiedatkin, mutta kun aani laskeutuu tupakoinnin takia, se ei enaa ikina kirkastu takas.

  Reply
  • Alexa December 30, 2014

   Heippa! En tupakoi, mutta kiitos kuitenkin huolenpidosta! Kärsin allergiasta ja astmasta, ja siitä syytä ääneni on videolla niin käheä ja matala. xx

   Reply
 5. sisi January 5, 2015

  ihanaaa! nyt sai tosi hyvän käsityksen tuosta pohjasta:) vaadin kyllä samanlaista postausta sitten vielä kun on valmista ja kaikki paikoillaan;) meil on kyl hyvin samanlainen sisustusmaku! mäkin rakastan kalanruotoparkettia ja pariovia!! nykyisessä pikku opiskelijaluukussa ei semmosia kyllä ole mutta joku päivä vielä:D teil on aikapaljon tommosta “buid in” kaappia ja nuo ovetkin varmaankin teetitte jossain? saanko kysyä missä jos joskus pääsen vastaavaan prokkikseen käsiksi?:D niin hyvältä näyttää ja innolla jään odottamaan mitä tulevan pitää:)

  Reply
  • Alexa January 5, 2015

   Voi kiitos ihana kuulla hei! :) Kaikki kaapit on teetetty Nixi -keittiöllä! :) xx

   Reply