Remppaa… – Remontti Osa 6

Olin eilen asunnolla vähän remppailemassa ja päätin napata muutamia kuvia samalla. Oli hieman ongelmia saada järkeviä kuvia, kun remppamiehiä pyöri joka nurkassa. Kaapit ja sänky on tosiaan kasattu, mutta ne oli sen verran tiiviin muovikerroksen peitossa etten saanut niistä kuvia. (Sängystä sneak peekiä mun facebook-ryhmässä!
 
Kuvaushetkellä remppamiehet maalailivat ikkunanpieliä (jes, jes, jes!) ja J viimeisteli kylpyhuoneen kattoa.
Tosiaan yritetään nyt tällä viikolla muuttaa heh heh… Putki – ja sähkötyöt hoidetaan nyt alkuviikolla pois, joten eiköhän se onnistu! Ilmeisesti eletään ensimmäiset viikot ilman WC:n oveakin.
 
//
 We were at the apartment the whole weekend! The renovation is almost done. We have built up the closets and the bed (sneak peak on my facebook page but there are a loads of things to do as well. The plumber and the electricity guy will be here this week and we are planning to move pretty soon. I’m going to post about our decoration at the end of this week! :)
 
Eteisen kaapit. Haluttiin pitää tila leveyssuunnassa mahdollisimman isona, mutta tuleehan ne takit johonkin mahduttaa!
Kaapit Kvikiltä Mano-sarjasta. Ovet on korkeakiiltoiset ja ne asennetaan viimeisenä.
Keittiö melkein valmiina. Hanat ym. asennetaan tiistaina ja välitilan (valkoinen) lasi tulee tod.näk ensi viikolla. 

 

Meidän IHANA lattia! Tosin tossa on nyt muovit ym. päällä, mutta tästä saa vähän fiilistä.
Joku setä
Pohjamaalit done.
Kylppärin katto

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. l a u r a August 27, 2012

  Selailin noita vanhoja remppapostauksia, enkä löytänyt mistään mitään juttua kuluista. Mua siis kiinnostais kuinka paljo teillä uppoo rahaa tohon remppaan? Jos tuntuu ettet haluu vastata ni feel free to ignore this! Toi alkaa vaan näyttää aivan ihanalta koko kämppä (vaik ihastelin sitä jo ennen -kuvissa haha) et ihan mielenkiinnosta tota raha-asiaa, ehkä minäkin miekkoseni kanssa jonain päivänä.. :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 27, 2012

   Hmm tähän saakka mennyt noin 45 000€ (osa tietysti remppalainaa, heh ei mulla muuten tollasia rahoja ole…) ja toivotaan nyt että pysyttäisiin tossa, eikä tulisi lisää ylläreitä :D xx

   Reply
 2. Kiira August 27, 2012

  oon niin kateellinen tosta teidän asunnosta! todellinen unelmakämppä :-)

  oon aikeissa hemmotella itseäni jollakin merkkilaukulla ja olisi kiva kuulla sulta, mitä suosittelet ja mitä et. tuntuu, että monien laadusta on jollakin valitettavaa :-( esimerkiksi nyt mulberryn alexasta, joka olisi muuten ihan unelma!

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 27, 2012

   Siitä tulee kyllä ihana, mutta aikamoinen henkinen taakka ollut toi homma :)

   Suosittelen kaikkien kuulemieni juttujen perusteella Mulskan Bayswateria ja sekä Pradan että Chanelin laukkuja :) Kerro sitten että mihin päädyit :)! xx

   Reply
 3. Kiira August 28, 2012

  voin kuvitella miten rankka prokkis toi on ollut! mutta varmasti sen arvoinen :-)

  kiitos vinkeistä! jotenkin kivempi kuulla mielipide sun eikä vaan noiden vauva.fi-tyylisten keskustelupalstojen anonyymien suusta :-D varmasti ilmoitan!!

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 28, 2012

   Haha joo niiden juttuihin ei oo luottamista :D Mut tosiaan Bayswaterista oon kuullut pelkkiä ylistyksen sanoja ja sehän on klassikko, että vois olla mietinnän arvonen :) Ja tosiaan omalla kohdalla Chankut ja Pradat ovat pysyneet priimoina! xx

   Reply
 4. Kiira August 28, 2012

  mä oon ennen ihastellut pääasiassa vaan alexaa, mutta nyt kun mainitsit bayswaterin, tykästyin kovasti siihenkin! ja jos vielä on laatukin kohdillaan niin… se taitaa olla se sitten ;-) ehdin jo pyytää isää diilaamaan sellaisen mulle työreissultaan, kun lueskelin, että heathrown kentällä se olisi ilmeisesti kaikista edullisin… ensin pitää kyllä päättää, musta vai oak!

  Reply
 5. Jenna August 28, 2012

  Oi, onpa ihanannäköistä! Innolla odotan asuntopostauksia valmiista paketista!:)

  http://enjoy-the-moments.blogspot.fi/

  Reply