Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Remonttisuunnitelmia ja valaisinhankintoja!

december 28, 2011, home
 
 
Noniin nyt on arkkitehtejen ja LVI-suunnittelijoiden kanssa pyöritelty papereita ja suunnitelmia ja tältä näyttää lopullinen suunnitelma.
Huomenna mennään yhden avuliaan sissarin kanssa mittailemaan ja funtsimaan keittiö – ja säilytystila ratkaisuja, joten huomenna on luvassa myös kuvia meidän kämpästä. (haha älkää sitten pelästykö…)
 
Ja jee ostimme tänään ensimmäiset valaisimet asuntoon, vaikka muutto häämöttääkin kaukana.
Noissa italialaisissa valaisimissa on sen verran “pitkät” (n. 3vk ->) toimitusajat, että päätettiin pelata varman päälle. Tänään hankitut valaisimet ovat kyllä olleet sekä mun että J:n wishlistillä jo pitkään.
Flos – Arco
Flos – Bedside Gun
 
 

 

Artemide – Pirce

 

Flosin Arcosta olen pitänyt aina. Se vain on sellainen klassikko, onhan se suunnitteltu jo vuonna 1962!
Uskon että se on sijoitus, sillä ainakin tähän saakka hinta on vain noussut ja noussut. 
Tuosta Bedside Gunista innoistuin sillon kun tulin Zarroon töihin ja tutustuin enemmän Flosin valikoimaan. J:kin oli ihan myyty kun esittelin hänelle kys. valaisimen! Viimeinen hankinta, Pirce oli oikeastaan sellainen villikortti. Pidän paljon Artemiden valaisimien graafisuudesta ja pienen pohdinnan jälkeen tämä tuntui parhaalta vaihtoehdolta pyöreän pöydän yläpuolelle. Täytyy kyllä myöntää että äiti oli ihan oikeassa todetessaan että valaisimet ovat sisutuksen selkäranka. Valaisimilla voi tehdä niin paljon!
Vielä on paljon valaisimia hankkimatta, mutta lienee järkevintä päättää ne remontin jälkeen. Näillä näkymin asunnosta on tulossa aika moderni, that’s the way I like it! 

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *