Remonttisuunnitelmia ja valaisinhankintoja!

 
 
Noniin nyt on arkkitehtejen ja LVI-suunnittelijoiden kanssa pyöritelty papereita ja suunnitelmia ja tältä näyttää lopullinen suunnitelma.
Huomenna mennään yhden avuliaan sissarin kanssa mittailemaan ja funtsimaan keittiö – ja säilytystila ratkaisuja, joten huomenna on luvassa myös kuvia meidän kämpästä. (haha älkää sitten pelästykö…)
 
Ja jee ostimme tänään ensimmäiset valaisimet asuntoon, vaikka muutto häämöttääkin kaukana.
Noissa italialaisissa valaisimissa on sen verran “pitkät” (n. 3vk ->) toimitusajat, että päätettiin pelata varman päälle. Tänään hankitut valaisimet ovat kyllä olleet sekä mun että J:n wishlistillä jo pitkään.
Flos – Arco
Flos – Bedside Gun
 
 

 

Artemide – Pirce

 

Flosin Arcosta olen pitänyt aina. Se vain on sellainen klassikko, onhan se suunnitteltu jo vuonna 1962!
Uskon että se on sijoitus, sillä ainakin tähän saakka hinta on vain noussut ja noussut. 
Tuosta Bedside Gunista innoistuin sillon kun tulin Zarroon töihin ja tutustuin enemmän Flosin valikoimaan. J:kin oli ihan myyty kun esittelin hänelle kys. valaisimen! Viimeinen hankinta, Pirce oli oikeastaan sellainen villikortti. Pidän paljon Artemiden valaisimien graafisuudesta ja pienen pohdinnan jälkeen tämä tuntui parhaalta vaihtoehdolta pyöreän pöydän yläpuolelle. Täytyy kyllä myöntää että äiti oli ihan oikeassa todetessaan että valaisimet ovat sisutuksen selkäranka. Valaisimilla voi tehdä niin paljon!
Vielä on paljon valaisimia hankkimatta, mutta lienee järkevintä päättää ne remontin jälkeen. Näillä näkymin asunnosta on tulossa aika moderni, that’s the way I like it! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 comments

 1. Beany December 28, 2011

  Tosi kiva päästä seuraan tätä teidän remppa/sisustusprojektia! Kovasti oottelen jo kuvia et millanen kämppä se ihan oikeesti onkaan. :)

  Reply
 2. ALEXA December 28, 2011

  Hihii kiva kuulla:) En oo niinkään varma et onko muut lukijat samaa
  mieltä :D! Jeps, se asunto on hyvä pohja mutta kyllähän siinä tekemistä riittää! Huomennahan se paljastuu!:) xx

  Reply
 3. Anonymous December 28, 2011

  tosi hyvä suunnitelma täytyy sanoa!! :) jos saa udella paljon sijoitit näihin valaisimiin? teidän kämpästänne tulee varmasti ihana!

  Reply
 4. Anonymous December 28, 2011

  oi tätä postausta on odotettu :) Ja kalssikot niin valaisimissa kuin muussakin sisustuksessa ja elämässä ovat myös aina sijoitus :) arvo vaan nousee, sehän on suorastan tienaamista :D

  //San-na

  Reply
 5. ALEXA December 28, 2011

  Anonyymi:
  Jee mukavaa että se vaikuttaa toimivalta ;)
  Hmm no toi valaisin juttu ei oo ihan niin yks selitteinen, nimittäin me ollaan noiden jälleenmyyjiä ja sit J tietysti maksoi mulle puolet :) Mut ovh:t on aika järisyttäviä:
  Arco 1768€ ( nousee v. 2012 2400€)
  Bedside Gun ~ 1300€
  Pirce ~1300€
  Mut siis joo kiitos henkilökunta-alen ja J:n, en ole ihan konkursissa kuitenkaan :D Ja nämä on sijoituksia ennen kaikkea! Nään Arcon kotonani vielä mummona! :)

  San-na:
  Jee mukavaa että pidit ja näitä kyllä riittää tulevaisuudessa :D Todellakin! Itse tykkään just panostaa klassikoihin, sillä ne ei vanhene koskaan ja niistä saa varmasti rahansa pois jos katumapäälle tulee ;)

  xx

  Reply
 6. Anonymous December 28, 2011

  Soitin sulle yks päivä mut sun puhelin oli kii (toisaalta koitin kai soittaa jouluaattona kymmeneltä aamulla :D) eli ei muuta ku hyvät joulut sis <3 sanon täällä koska tää suojaukset ei nyt päästä mua facebookiin. :(

  T. jorkka

  Reply
 7. susanna December 28, 2011

  Superkivaa kun esittelit remonttisuunnitelmanne, innolla odotan uusia postauksia aiheesta. :)
  Tuo Bedside Gun on kyllä todella hieno, on myös minun makuuni. Ja itseasiassa poikaystävänikin ihastui lamppuun ja sanoi haluavansa sen! :D Tosin sitä varten saa hetken säästää..
  Tsemppiä remonttiin! :)

  Reply
 8. Annina Närhi December 28, 2011

  näyttää paljon paremmalta tuo uusi pohjapiirros ja vau mitä lamppuja! kiva nähdä millanen kämppä teille on tulossa!

  Reply
 9. ALEXA December 28, 2011

  Aurajorkka:
  hahaha joo eka vapaapäivä 17 päivään niin oli pakko laittaa puhelin kii ku arvasin et joku helvetin jorkka kuitenki herättäis mut aamulla :D
  ja hei hyvät joulut sis. koska nähään? oon tulos kentälle 9.pv ootko sillon duunis? lounge kutsuu :D

  susanna:
  Jee! Ajattelin jo et musta on tulossa ihan lame ku sisustuspostauksia sen verran paljon :D Mut eikö ookkin hieno toi bedside gun! Ja voin kertoa salaisuuden, 18 k kultaa ja philippe starckin suunnittelema. Eli ei paha ja säästämisen arvoinen! ;)

  Anniina:
  Joo jonkun aikaa saatiin kyl pyöritellä vaihtoehtoja, vaikka hyvä pohja onkin :D Mieli lepää kun saatiin vihdoinkin päätös… Jee pikku hiljaa hyvä tulee!

  xx

  Reply
 10. Anonymous December 28, 2011

  miten vessaan&kylppäriin pääsee sisään?:D <3

  t. vilma ja nikke

  Reply
 11. ALEXA December 28, 2011

  HAHAHAHA :DD HYVÄ MINÄ! PS. meidän yks asiakas on joku teidän alakerran naapuri! Se selvis ku vietiin niille tavaraa muhaha!

  xx

  Reply
 12. Riika December 28, 2011

  flosin se yksi kattokruunu, olisikohan ollut 2097, on uusin rakkauteni. haluan sen oman tulevaisuuskotini ruokailutilaan.

  mutta uusi pohja näyttää hyvältä, ei enää tiedossa pikkuista käytävää toiseen päähän huoneistoa. suunnittelit aluksi keittiötä olohuoneeseen? ainakin rakeenttelisesti helpompi toteuttaa, kun keittiö pysyy lähes samalla sijainnilla. olisi voinut olla huomattavasti suurempi remontti tehdä putkityöt uuteen paikkaan :D odotan jännityksellä minkä ikäinen huoneisto on kyseessä, tosin jo pohjapiirustus kertoo aika paljon mikäli on alkuperäinen :D

  Reply
 13. ALEXA December 28, 2011

  Joo se Sarfatin kruunu on IHANA! Mä en vaan saanut sitä mahtumaan mihinkään ja mun juntti poikaystävä ei ymmärrä sen päälle :D No tuut sitte meiltä ostamaan sen eiks niin ;) Saat alennusta! Hahah
  Jeps alkuperäinen pohja on, jee. Ja totta puhut, päästään vähän vähemmällä ton ratkasun kanssa ja tajuttiin et se olohuone on loppuen lopuks ihan liian pieni keittiö+olkkari yhdistelmälle, niin myyminen ois tulevaisuudessa voinut olla vähän haastavaa :D

  xx

  Reply
 14. RagDoll December 29, 2011

  Suunnitelmat näyttävät mahtavalta! Varmasti toimivampi tuollaisena avarampana. =) Itse olen sitä mieltä, että mitä vähemmän ovia, sen parempi. ;)

  Odotan innolla kuvia asunnosta. =) Aina on mukava haaveilla omasta.

  Reply
 15. ALEXA December 29, 2011

  Jeps todellakin ;) Hahaa joo tänään tulee kuvia… Odotan vaan et päästäis vetää lattiat irti, seinät alas ja maalailemaan :D Et näkis sen koko potentiaalin! Mut pikku hiljaa pikku hiljaa…

  xx

  Reply
 16. Anonymous December 29, 2011

  Voi että, tulee varmasti upea kämppä! Nuo makkarin pariovet ovat aina olleet mun unelmien kämpän must have-listalla. :D Ja oon jo poikaystävälläni ‘hienovaraisesti’ maininnut, että sellaiset sitten kanssa rempataan meidän omistusasuntoomme. Haha!

  Reply
 17. Anonymous December 29, 2011

  Onko Zarro teidän perheen yritys?

  Reply
 18. ALEXA December 29, 2011

  Anonyymi: Jep todellakin ! Pariovissa on sitä vanhan ajan patinaa ja romantiikkaa:) Haha no etköhän sä saa sitä taipumaan! Anonyymi: Juu kyllä on :) xx

  Reply
 19. Anonymous March 17, 2012

  Hei,

  Kuinka paljon tossa teidän uudessa asunnossa on neliöitä? Odotan innolla lopputulosta.

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 17, 2012

   Toi pohja näyttää siltä että se ois ihan massiivinen :D Ei sentään, 65 neliöä mutta korkeat huoneet ja hyvin käytetty tila tekee siitä kyllä suuren tuntuisen :)

   xx

   Reply