RELAXED

_MG_5064
Huh tämä viikko on ollut kyllä sellainen että ei ole juurikaan jaksanut laittautua. Päivät on pitkälti kuluneet samaa asua kuluttaen (nahkahousut, rento neule ja tennarit), ja Pikku Myy-nuttura on ollut luottokampaukseni läpi viikon. Löysin muuten 3,5 vuotta vanhan tutoriaalin tähän nutturaan, joka Viivin kanssa silloin aloittelevina bloggareina tehtiin. Tuto löytyy täältä, eikö olekin söötti?Voisin ehkä tehdä asiaankuuluvan videon tästä nutturasta, kun sitä on aina säännöllisen satunnaisesti kyselty!  :)

Ensi viikolla onkin kivaa ohjelmaa! Vuoden ikävin kuukausi on selätetty, ja ihana joulukuu on edessä. Alkuviikko menee töissä, mutta torstaina lähdenkin taas Tukholmaan. Tuntuu että viime kerrasta olisi ikuisuus, vaikka eihän siitä ole kahta kuukauttakaan. Se vaan on niin ihana kaupunki, että sinne kaipaa aina takaisin. Tällä kertaa visiitti on tosin hieman normaalista poikkeava, nimittäin torstai menee Gina Tricotin juhlien parissa muiden pohjoismaalaisten bloggareiden seurassa. Mukavaa päästä tapaamaan ulkomaalaisia blogikollegoita pitkästä aikaa, ja tuleepa reissusta hieman erilainen!

I’ve been so lazy this week. I’ve been rocking the same outfit (leather pants, a cozy sweater and sneakers) all week long and I haven’t had time to take outfit photos. It’s so dark though, that it feels impossible to photograph anyway. I’m glad December is on the way, because Christmas brings the positives vibes everywhere! 

Next week is going to be superb. On Thursday I’m leaving for Stockholm for a couple of days to celebrate with Gina Tricot and the other Scandinavian bloggers. So exciting!

_MG_5100_MG_5086_MG_5094

Photos by: Katarina Lilius

Tiger of Sweden Jacket
Hunkydory Knit
By Malene Birger Leather Pants
Nike Sneakers
Chanel Bag

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 comments

 1. Natali November 29, 2014

  Beautiful coat, just the perfect piece to “rock” during the Winter.

  http://lartoffashion.blogspot.com

  Reply
  • Alexa November 29, 2014

   Thanks Natali:)! xx

   Reply
 2. Tinja November 29, 2014

  Kuulostaa mielenkiintoiselta reissulta :)

  Reply
  • Alexa November 29, 2014

   Joo oon kyllä ihan innoissani :)! xx

   Reply
 3. Miia November 29, 2014

  Täydellinen asu! Tykkään myös tosi paljon näiden kuvien muokkauksesta, ihanan rauhallinen ja harmoninen tunnelma! :)

  Reply
 4. LadyBlue November 29, 2014

  Mun silmään toi vaaleanharmaa on vaan niin kaunis <3 Nyt on metsästyksessä kaulaliina, joka ei kutita! Mutta noin vaaleana ei meinaa tärpätä. Kynttilät muuten sain ostettua tänään, jeee :) Kuvittelin myös, että sen kun kävelen Stockalle ja haen sieltä maljakon, jota oon harkinnut tässä varmaan toista vuotta. Se ei lähde mielestä, joten se on saatava. No eihän niitä itse asiassa ole enää vähään aikaan näkynyt, joten jos joskus olet luopumassa siitä Villa Stockmannin kapeasta, korkeasta, jalallisesta maljakosta, niin ostan sen :) Ei sattuis muutossa jäämään yli…?

  Reply
  • Alexa November 29, 2014

   Heippa! Canada -huivia tuli vaaleanharmaana Gaudeteen eilen! Postailinkin siitä itse asiassa instaan, kantsii tsekata! :) Voi ei, no höh! En näillä näkymin ole luopumussa, mutta kerron sulle ekana jos joskus meinaan :) xx

   Reply
   • LadyBlue November 29, 2014

    Canadakin kutittaa :( Pitäis varmaankin olla joku mikä on 100% cashmerea. Täytyy jatkaa etsintöjä! Joo pidä mielessä jos joskus luovut maljakosta :)

    Reply
    • Alexa November 29, 2014

     No höh :( Urban A:ssa oli joku, jonka Marianna ja Julia osti! Se näytti super kivalta myös :) xx

     Reply
 5. kasimiirako November 29, 2014

  toi takki on taydellinen!!

  Reply
  • Alexa November 29, 2014

   Sitä on tullut kyllä käytettyä hurjasti! :) xx

   Reply
 6. Tintti December 1, 2014

  Oi ihana asu ja varsinkin tuo neule näyttää ihanalta! Onkohan vielä myynnissä tuota, satutko tietämään?

  Reply
  • Alexa December 1, 2014

   Luulisin että on! Mä ostin omani Urban a:sta :) xx

   Reply