REHELLISIÄ KUULUMISIA

march 29, 2019, outfit

Mitä kuuluu, mikä meisseli? Mun on pitkään pitänyt kertoa teille ihan perus kuulumisia, kun niitä aina toivotte ja Julian kivasti toteutettu postaus innoitti mut nyt höpöttelemään!

Mitä oikeasti kuuluu?
En tiedä onko se sitten orastava PMS vai mikä, mutta olen todella itkenyt onnesta tällä viikolla useampaan otteeseen. Olen vaan havahtunut siihen miten mallikkaasti kaikki asiat ovat, aina terveydestä perheeseen ja työkuvioihin. Aina voisi valittaa kiireestä, mutta oikeasti kaikki on just nyt hyvin ja arvostan sitä hurjasti.

Mitä tapahtuu työrintamalla?
Viime viikkoina meidän Vaalispessu-ohjelman teko on vienyt kaikki resurssit ja sen takia olen myös pitänyt muut projektit minimissään. Kuten aikaisemmin tällä viikolla kirjoitinkin, niin Vaalispessu on yksi upeimmista projekteista mitä olen koskaan tehnyt ja olen äärimmäisen ylpeä siitä! Ollaan meidän pienen tiimin kanssa jännitetty ja päästetty useat liikutuksen kyyneleetkin. Palautteita on tullut jo nyt yli tuhat ja moni nuori on myös lupautunut äänestämään. Tuntuu että oma työ on saanut jälleen ihan uutta merkitystä. Tällä hetkellä Vaalispessun jaksoista kuunneltavissa on Vihreät – Emma Kari, Liike Nyt – Hjallis Harkimo, Kristillisdemokraatit – Sari Essayah ja Keskusta – Antti Kaikkonen -jaksot.

Sen lisäksi tällä viikolla yksi lapsuudenunelma toteutui kun oltiin Lindan kanssa Stockalla yötä ja se oli myös kerrassaan hullu kokemus! Siellä me vaan hiippailtiin pimeässä, kokeiltiin parfyymeja keskellä yötä ja nukuttiin kodinosastolla. Varmasti myös yksi tempaus, joka muistetaan lopun elämää!

Tämän lisäksi Helsingin Sanomat julkaisi Nonsensesta tänään jutun, joka tuntuu ihan mielettömältä! Ei olisi tosiaan viime huhtikuussa uskonut kun aloitettiin, että vielä jonain päivänä Hesari kirjoittaa meidän podcastista artikkelin. Juttu on tänään luettavissa digilehdessä tilaajille ja se ilmestyy myös huomiseen printtilehteen.

Parisuhde / perhe /ystävät?
Meillä on ollut nyt yhteisiä työprojekteja Lindan kanssa niin, että ollaan nähty joka päivä – mikäs sen ihanampaa! Muuten en ole projektien lomassa nyt ehtinyt ystäviä näkemään, mutta onneksi juhlittiin porukalla valmistujaisia viikonloppuna. Porukoiden kanssa puhutaan päivittäin ja Joksun kanssa vietetään toki illat yhdessä rentoutuen. Eli mallikkaasti menee ja kesällä panostan sitten vielä entistä enemmän vapaa-aikaan ja ihmissuhteisiin. ❤️

Matkat?
Ensi viikon loppupuolella suuntaan Pariisiin kuvaamaan yhtä jännää salaista projektia! Jälleen yksi asia josta olen hurjan innoissani ja keväinen Pariisi hyvässä seurassa on toki myös enemmän kuin jees. Muuten ei ole hirveästi matkasuunnitelmia vireillä ja hyvä niin, tämän hässäkän jälkeen on nimittäin hyvä asettua ja saada taas arki rullaamaan.

Harrastukset / Hyvinvointi?
Kapkaupungissa tuli treenattua kiitettävästi, mutta nyt viimeiset kaksi viikkoa olen tosiaan istunut konttorilla / studiossa niin pitkiä päiviä, että en ole jumpalle kerennyt. Mä niin kaipaan sitä! Nyt viikonloppuna meinaan kyllä mennä ystävän kanssa salille, tullut ihan ikävä sitä fiilistä kun tulee hikikarpalot pintaan. Tosin niitä hikikarpaloita on kyllä meinannut nousta studiossa, kun on alkanut jännittämään meidän vaalivieraat, mutta hyvin ollaan loppuen lopuksi, ainakin toistaiseksi selvitty 😅

Inspiroi eniten?
Politiikka ja vaalit. Tätä en olisi kyllä edes viime syksynä nähnyt tapahtuvan! Ahmin päivittäin artikkeleja vaaleista, politiikasta ja ylipäätään Suomesta. Tiedonjano on kasvanut ja vienyt mennessään. Mutta älkää huoliko, kyllä mä ihan tavallista sisältöäkin teen! Sen lisäksi inspiroi videoiden tekeminen, kevät ja valo.

Mitä syön / katson ?
Me ollaan syöty Lindan kanssa Sushibar + Winessa ihan liikaa viime aikoina, kun se on ihan meidän studion vieressä – mutta ei siihen kyllästy! Telkkarista ollaan tuijotettu Joksun kanssa Selviytyjiä sunnuntaisin ja myös Suitsia joka ilta.

&Other Stories Blazer
Filippa K Shirt
&Other Stories Jeans
Hermés Bag
Chanel Shoes

Mitä odotan?
Tiedättekö kun joskus on sellaisia viikkoja joista nauttii äärimmäisen paljon ja toivoisi että se hyvä fiilis vaan jatkuu? Tämä viikko on ollut täynnä onnen hetkiä, mielenkiintoisia kohtaamisia, positiivista jännitystä ja onnistumisen iloa. Nyt juuri en odota mitään, vaan nautin juuri tästä hetkestä. Kiitos myös kaikille teille sadoista viesteistä mitä olette tällä viikolla laittaneet, olette ehdottomasti olleet suuressa roolissa tämän hyvän fiiliksen takana. ❤️

Photos by Linda Juhola

29 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *