REHELLISIÄ KUULUMISIA

november 24, 2019, outfit

Tein viimeksi keväällä tällaisen “rehelliset kuulumiset” -postauksen ja tykkäsitte siitä kovasti, joten eiköhän vaihdeta jälleen kuulumiset! Kiitos Julialle postaus-inspiraatiosta.

Mitä oikeasti kuuluu? 

Tyypillinen marraskuun hässäkkä on päällä, eli kaikki pitäisi saada valmiiksi (kampanjat, kirjanpito, ensi vuoden suunnitelmat, tarjoukset ja muut projektit) ennen joulua. Me lähdetään tosiaan vielä sille häämatkalle (näin 1,5 vuotta häiden jälkeen) joulukuun 5.päivä, joten kovalla vauhdilla olen yrittänyt saada työhommia tältä vuodelta pulkkaan. Siitä syystä on ollut myös hiukan rauhallisempi postaustahti, mutta inspiraatiota on kyllä kovasti! Eli ei huolta, en ole katoamassa mihinkään.

Mitä tapahtuu työrintamalla?

Ensi vuotta pitkälti suunnitellaan ja niin paljon kaikkia hauskoja projekteja on tulossa! Tällä viikolla työstin kaikkia (argh niin ärsyttävän) salaisia projekteja ja siitä syystä en tee tällä viikkokatsausta. My day -vlogi tulee joka tapauksessa ensi viikolla, jee! Eli videoita todellakin tulee edelleen.

Parisuhde / perhe /ystävät?

Olen koittanut systemaattisesti tavata kaikkia läheisiä, kun ollaan tuolla häämatkalla kolme viikkoa ja myös joulun yli. Siellä pääsee viimein viettämään kunnon laatuaikaa Joksun kanssa, kun ollaan pitkästä aikaa keskenämme pidemmällä lomalla. Yhden viikon tuosta reissusta Joksu on opiskelemassa ja silloin saa seurakseni Emmin ja Milo-pojan, mikä on ihan huippua! Parisuhde-aikaa ja ystävä-aikaa parhaimmillaan.

Matkat?

Loppuvuodeksi ei ole tietenkään muuta tiedossa kun tuo häämatka, eli Los Angeles – San Francisco ja Cabo.

Harrastukset / Hyvinvointi?

Hyvinvointi on vähän kärsinyt tässä syksyllä, kun on ollut aikamoisia univaikeuksia ja sen lisäksi hermosärkyjä sekä nilkassa että hampaassa. Sairaslomalla nukuin onneksi kun pieni vauva, mutta sen jälkeen on ollut vähän haasteita. Outoa on se, että työmatkoilla nukun todella hyvin, mutta kotona en meinaa millään saada unta. Työasiat ja loputtomat to do-listat pyörii mielessä. Alkuvuodesta meillä on onneksi kunnon toimisto Lindan kanssa, niin siirrän kaikki työhommat sinne ja kotona keskityn vapaa-ajan viettoon, läsnäoloon ja rauhoittumiseen.

Harrastukset ovat keskittyneet pitkälti jalan kuntouttamiseen tänä syksynä. Eli kevyttä jumppaa, hierontaa, lymfaa, fyssaria ja sen sellaista. Onneksi hermokivut ovat nyt kadonneet (kop kop) ja jalka alkaa olemaan hyvässä kunnossa! Että tommostakin osaa arvostaa.

Yksi parhaista hyvinvointiin liittyvistä jutuista on kyllä ollut sauna! Se auttaa rauhottumaan ja tekee niin hyvää sekä mielelle että kropalle. Pitää kyllä ottaa avanto pitkästä aikaa uudelleen haltuun, viime kerrasta on jo vuosia.

Inspiroi eniten?

Olen kaikesta ihan super inspiroitunut kyllä! Kesä tuntui olevan yhtä epäonnea ja sähellystä ja nyt yhtäkkiä tuntuu, että asiat alkaa loksahtelemaan kohdalleen. Paljon ihania positiivisia sattumuksia ja hyväntahtoisia ihmisiä. Voitteko esimerkiksi kuvitella, että hammaslääkäri soitti seuraavana päivänä perään kysyäkseen, että miten voin? 2020 vuodesta tulee huippu! Mulla on siitä hyvä ja luottavainen fiilis.

Mitä syön / katson ?

Tortillat on kyllä olleet kesän ja syksyn hitti! Niihin ei vaan kyllästy. Arkiruokaan olen saanut tosi paljon inspiraatiota Kanervan e-reseptikirjasta.

Telkkarista on tullut kyllä vaikka mitä tänä syksynä! Eniten on tullut katsottua Tanssii Tähtien Kanssa ja uutena tuttavuutena A Million Little Things.

Mitä odotan?

Päällimmäisenä tietysti lomaa! Varattiin matka jo vuosi sitten, joten sitä on todella ehtinyt jo odottamaan ja fiilistelemään. Siitä on niin kauan, että tuntuu ihan oudolta, että se viimein todella tapahtuu. Samaan kategoriaan kuuluu myös surullisen kuuluisa asuntoprojekti, toivottavasti 2020 olisi meidän vuosi myös sen suhteen ja saataisiin hommat käytiin pian. Tilanne näyttää lupaavalta onneksi. Ensin loma alle ja sitten remppahousut jalkaan ja hommiin.

Mitä teille kuuluu?

Celine Sunnies
Toteme Coat
Toteme Sweater
Valentino Bag
&Other Stories Jeans (old)
Zara Shoes (old)

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *