REHELLISET KUULUMISET

En muista koska olisin päivitellyt kuulumisia vanhaan kunnon tapaan täällä blogin puolella! Kevät on kovaa vauhtia menossa ja sen kyllä tuntee. Kuten olen aikaisemmin kirjoitellut, niin kyseessä on ehdottomasti elämäni kiireisin ajanjakso. On tietysti paljon töitä, työmatkoja ja sen lisäksi vielä häät ja asuntoprojekti.  Tähän asti paketti on pysynyt hyvin kasassa, kun olen vaalinut omaa vapaa-aikaani, arvostaen sitä yhtä paljon kun tehokkaita työtuntejakin – se selkeästi pitää mielen ja kropan kasassa. Toissa viikolla paketti alkoi kuitenkin hieman rakoilemaan, kun en nukkunut viikkoon hyvin ja sen seurauksena sain vielä päälleni flunssan! Omaan vielä infektioastman, eli infektion iskiessä saan kaupanpäälle aina hengitysvaikeudet. Yrittäjä ei voi jäädä noin vain sairaslomalle, joten hommia on painettu siitä huolimatta samaan tahtiin deadlinejen lähestyessä – eikä työt tunnu loppuvan. Blogin ja Zarron lisäksi  teen tosiaan muutamaa sisällöntuotannon projektia eri yrityksille ja hää – sekä remppasuunnitelmia painetaan iltaisin. Laiska töitään luettelee, vai miten se menikään? Ajattelin että on ihan hauskaa kertoa teillekin että mitä täällä oikein puuhaillaan, kun postaustahti on hiukan normaalia verkkaisampi.

Rehellisesti sanottuna taustalla on ollut pieni writer’s block, kun kaiken ajatustyön on keskittänyt hetkellisesti muihin projekteihin. Vilma itse asiassa kirjoitti viime viikolla todella hyvin siitä, kuinka luovuus vaatii nimenomaan omaa aikaa – kurkkaa postaus täältä. Onneksi tämä on kuitenkin hetkellistä ja jo ensi kuu näyttää huomattavasti rauhallisemmalta, kun olen pyhittänyt melkein koko kuukauden häähumulle. Samalla olen edelleen myös todella innoissani meidän tulevasta podcastista, nimittäin on mielettömän inspiroivaa tehdä ihan erilaista mediaa tämän ohella. Siinä missä videot tuli itselleni uutena ja inspiroivana potkuna omaan tekemiseen pari vuotta sitten, niin nyt podcastista saa varmasti sellaista uutta tuulta alle.

Mutta kertokaa ihmeessä jos teillä on jotain postaustoiveita, mitä haluaisitte kuulla / nähdä täällä blogin puolella nyt lähiaikoina! Ainakin kevätvaatteista ajattelin tehdä videon tällä tai ensi viikolla ja sitten sisustuspostauksia on myös tulossa täältä vuokrakämpästä. Asuntoprojektista voisin myös tehdä tilannepäivityksen, nimittäin lupa-asiat on edennyt aika hyvää vauhtia eteenpäin, ja tiedetään jo alustava rakennusaikataulu.

Olipa vapauttavaa avautua vähän kuulumisista! Olen aina hiukan arka avautumaan tai valittamaan kiireitä ja flunssia täällä, sillä se tuntuu melkeinpä nololta. Aina on joku jolla on oikeasti hiukan rankempia asioita koettavana, jonka rinnalla omat arjen haasteet tuntuu ihan pikkujutuilta. Mutta samalla blogimaailmaa pidetään liian kiiltokuvamaisena ja täydellisenä, joten ehkä rehelliset kuulumiset säröineen on aina silloin tällöin ihan paikallaan. Aurinkoista viikkoa sinne! ❤️

It’s time for a little life update! As you guys know, this spring is probably the busiest ever. I’m working more than ever (besides the blog, I’m doing some content creation for other companies and I’m also involved in my mom’s design business) and our wedding is getting closer and we are also planning the apartment project. Exciting times, but a bit exhausting as well, especially when I’m constantly traveling. I have also been struggling with flu recently, while trying to tackle all of my on-going deadlines, so that’s why I have been posting a little bit less – hope you understand! I’d also be happy to hear, if you have any wishes regarding the blog. It would actually help me a lot, to know which topics / ideas you would be interested in. I’m currently decorating our current apartment and I’ll definitely update you on that soon! Also our apartment project is getting forward soon, hopefully we can start building next month – more about that later as well! Hope you have a lovely day! 

H&M Blazer (similar here!)
&Other Stories Dress (similar here!)
Chloe Bag
Rebecca Minkoff Boots

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

28 comments

 1. vierailija April 10, 2018

  Hellou!
  Sun postauksissa on aina myös syvyyttä ja tarkoituksenmukaisuutta, käsittelet muitakin asioita kuin muotia. Sulla on realiteetit hyvin hallussa. Se on ilmeisesti taito näyttää asiat sellaisena kuin ne on ja vaatii itsetuntemusta. Sussa on muutakin muin kiiltokuvamaisuutta siksi varmaan oot niin suosittu, suhun on helpompi samaistua.

  Reply
  • Alexa April 10, 2018

   Voi kuinka ihana olet, kommentistasi tuli ihan super hyvä mieli! Aurinkoa viikkoosi! ❤️ xx

   Reply
 2. C April 10, 2018

  En yleisesti ajattele “töiden luettelemista” laiskan hommana tai valituksena, hauskaa kuulla mitä muilla on meneillään! Oma suhtautuminen kiireeseen elämässä on suurimmaksi osaksi positiivista. Ihan mahtavaa, että on kaikkea meneillään ja töitä riittää.

  Tsemppiä ja energiaa kiireen keskelle! :)

  Reply
  • Alexa April 10, 2018

   Voi kiitos ihana! ? Ja ihanaa viikkoa sinne! ❤️ xx

   Reply
 3. Tiina April 10, 2018

  Se kevään trendejä käsittelevä postaus oli kiva ja sellaisista nimenomaan saa paljon inspiraatiota kun kuvia on paljon ja nimenomaan eri trendeistä ja asuista. Myös katumuotipostaukset on olleet mun suosikkeja inspiraation lähteenä. On virkistävää nähdä erilaisten ihmisten erilaisia tyylejä ja aina sieltä jää jotain käteen itsellekin. Nämä näin niin kuin inspiraation kannalta ovat parhaimpia.

  Mutta muuten on kiva lukea ihan tavallisia kuulumisia mitä asunnon, häiden ym. suhteen kuuluu tai mitä itse olet puuhaillut. Niin ja Zarrossa on niin kaunista ja ihanan näköistä, että kaikki videot ja postaukset sieltä antaa aina paljon ideoita ja silmänruokaa. :)

  Joku postaus esim. Zarron myymistä brändeistä ja paljon yleiskuvia liikkeen tunnelmasta ja tuotteista olisi aivan ihana. En ole taas hetkeen ehtinyt Zarroon ihastelemaan ja tästä tulikin mieleeni että pitäisi kyllä tulla käymään.

  Sanomattakin selvää, että sun blogi on kaikenkaikkiaan ihana ja tosi priimaa. Ehdotukset olivat vain sellaisia omia toiveita jos jotain saa toivoa. Haha. :)

  Reply
  • Alexa April 10, 2018

   Voi kuinka ihana kommentti, kiitos Tiina! ? Vinkit ovat todellakin tervetulleita, kun välillä näin seitsemän vuoden bloggaamisen jälkeen pää lyö tyhjää ja aina on kivaa tuottaa juuri sellaista sisältöä mille tietää olevan tilausta. Nyt kun sääkin alkaa olemaan keväisempi, niin pitää ehdottomasti kunnostautua taas street stylen suhteen! Pitää myös ehdottomasti ideoida Zarrosta joku postaus ja yksi projekti on siihenkin liittyen meneillään, josta saan tulevaisuudessa tänne paljon kivaa matskua. Ihanaa että luet, kiitos kommentistasi ihana! ❤️ xx

   Reply
 4. Liinu* April 10, 2018

  Tsemppiä kiireen keskelle! <3
  Postaustoiveena olisi laukkukokoelman esittely (erityisesti design laukkujen). Sulla on aivan pettämätön maku ja blogista kiva seurata miten laukut istuvat eri asuihin.

  Reply
  • Alexa April 10, 2018

   Kiitos ihana! ❤️ Yhdestä uudesta laukusta ja erityisesti Chanel-laukkujen hoitamisesta on tulossa juttu piakkoin! ? xx

   Reply
 5. Elin April 10, 2018

  Työpukeutumisesta olisi kiva lukea! Itsellä hakusessa ainakin laadukkaat kengät ja yleisesti inspistä kaipilisin jokapäiväiseen office wear – tyyliin sulta.? Reseptivinkit ja faktapostaukset susta kans aina kivoja! ?

  Reply
  • Alexa April 10, 2018

   Hei kiitos vinkistä, ihana kuulla! ❤️ xx

   Reply
  • Suvi April 10, 2018

   Hei joo mahtava idea! Komppaan tätä ja tästä mäkin tykkäisin :)

   Reply
   • Alexa April 10, 2018

    Jee, ihana kuulla Suvi! ? xx

    Reply
 6. Kiia April 10, 2018

  Onko sulla Guccin samettisesta marmont-laukusta mini versio vai se suurempi koko? Pähkäilen noiden välillä ja sun näyttää juuri sopivan kokoiselta :)

  Reply
  • Alexa April 10, 2018

   Mulla on se pienempi, just täydellinen! ? xx

   Reply
 7. Luiza April 10, 2018

  Hey, Alexa!

  Wedding season is just around the corner (for you too ;), and I bet that topic about wedding guests’ dresses would have been really appreciated by your readers. Would be great to see some recommendations for both lower and higher budget, for weddings at the beach and in the hotel, for short and tall girls, etc.

  Other than that, how about your travel tips? Now it’s the time when people plan their trips for summer (if they don’t like or can’t do last-minute trips), so maybe you can recommend some destinations? And highlight what’s the best about them?

  All the best for you during this demanding time.
  Luiza

  Reply
 8. xod April 10, 2018

  Tämmöset rehelliset kuulumispostaukset on just parhaita :)

  Reply
  • Alexa April 10, 2018

   Ihana kuulla, kiitos! ? xx

   Reply
 9. Minna April 10, 2018

  Uusi meikkausvideo olisi kiva. Esim. jos sulla on uusia meikkaus idiksiä tai kikkoja löytynyt, niin jakoon vaan! ?

  Reply
  • Alexa April 10, 2018

   Jee, kiva kuulla hei! ❤️ xx

   Reply
 10. Suvi April 10, 2018

  Olipa ihana lukea kuulumisiasi pitkästä aikaa. Oot kyllä sellainen supermimmi, että oksat pois!!

  Nää ns. mitä kaiken takana tapahtuu, ja sulle kuuluu on musta aina mielenkiintoista luettavaa postauksissa, kun pääsee hieman pintaa syvemmälle!

  Toivottavasti flunssa hellittää ja ihanaa häähumua ja kevättä sulle Alexa! :)

  Reply
  • Alexa April 10, 2018

   Voi kuinka ihana olet, kiitos Suvi! ❤️ xx

   Reply
 11. Henrika April 11, 2018

  Kevätmuodille ja sisustusinspiraatiolle kyllä! Lisäksi häihin liittyvät jutut ja resepti-ideat kiinnostavat. Parhaita juttuja vlogipuolella on mielestäni olleet ihan tavalliset arkiset myday-tyyliset vlogit?

  Tykkäsin tästä postauksesta paljon, koska itsekin välillä suhailen monen projektin välillä, toisinaan oma aika unohtuu ja tämä oli hyvä muistutus siitä. Helposti myös ajattelee, että miksi minä en pysty, kun kaikki muutkin pystyvät, joten pieni inhimillisyys some-maailmaan on vain hyvästä.

  Ihanan aurinkoista viikkoa!

  Reply
  • Alexa April 11, 2018

   Voi ihana oot Henrika! ❤️ Kiitos kommentistasi ja hurjasti energiaa sun kevääseen! ? xx

   Reply
 12. Anna April 11, 2018

  Pakko kommentoida, että ihanaa kun kerroit rehellisesti kuulumisia. Omat häät on myös ensi kuussa ja vaikka kaikki suurimmat asiat ovatkin järjestyksessä, niin itsellä kans vähän paketti rakoili tuossa alkuviikosta. Samoja syitä oli eli huonosti nukutut yöt, liikunnan puute muutamana päivänä ja työkiireet. Vaikka koenkin olevani aika easy going morsian, niin pieni hermoromahdus tuli. Mutta nyt se on toivottavasti selätetty ja odotan innolla häitä viimeisten to do listojen kera :)

  Reply
  • Alexa April 11, 2018

   Huippua kuulla että tykkäsit postauksesta! ❤️ Hei ihanaa häiden fiilistely aikaa sinne, koitetaan nauttia tästä ihanasta ajasta! ? xx

   Reply
 13. Linda April 15, 2018

  Ei stressiä ja kiirettä tarvitse hävetä. Musta on ainakin kiva lukea rehellisiä kuulumisia. Itsellehän tulisi ihan riittämätön tunne, jos näkee paljonko esim. juuri sinä saat aikaan ja luulee että sulla kaikki menee ihan tosta noin vaan. Eihän se kenelläkään niin ole.

  Olisi muuten mielenkiintoista kuulla, miten käsittelet stressiä ja painetta. Luin kyllä sun linkatun postauksen aiheesta, mutta olisiko sulla jotain konkreettisia vinkkejä, miten sitä omaa aikaa pystyy vaalimaan paremmin? Jotenkin tuntuu, että varsinkin uran alussa on tosi vaikea sanoa ei, kun pelottaa, että «jos en minä, niin sitten joku muu».

  Aurinkoista kevättä! :)

  Reply
  • Alexa April 15, 2018

   Kiitos kommentistasi ihana! ? Pitää ehdottomasti pohtia aihetta ja kirjottaa siitä enemmän! Ihanaa kevättä sinnekin! ? xx

   Reply