Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

REHELLISET KUULUMISET

april 10, 2018, outfit

En muista koska olisin päivitellyt kuulumisia vanhaan kunnon tapaan täällä blogin puolella! Kevät on kovaa vauhtia menossa ja sen kyllä tuntee. Kuten olen aikaisemmin kirjoitellut, niin kyseessä on ehdottomasti elämäni kiireisin ajanjakso. On tietysti paljon töitä, työmatkoja ja sen lisäksi vielä häät ja asuntoprojekti.  Tähän asti paketti on pysynyt hyvin kasassa, kun olen vaalinut omaa vapaa-aikaani, arvostaen sitä yhtä paljon kun tehokkaita työtuntejakin – se selkeästi pitää mielen ja kropan kasassa. Toissa viikolla paketti alkoi kuitenkin hieman rakoilemaan, kun en nukkunut viikkoon hyvin ja sen seurauksena sain vielä päälleni flunssan! Omaan vielä infektioastman, eli infektion iskiessä saan kaupanpäälle aina hengitysvaikeudet. Yrittäjä ei voi jäädä noin vain sairaslomalle, joten hommia on painettu siitä huolimatta samaan tahtiin deadlinejen lähestyessä – eikä työt tunnu loppuvan. Blogin ja Zarron lisäksi  teen tosiaan muutamaa sisällöntuotannon projektia eri yrityksille ja hää – sekä remppasuunnitelmia painetaan iltaisin. Laiska töitään luettelee, vai miten se menikään? Ajattelin että on ihan hauskaa kertoa teillekin että mitä täällä oikein puuhaillaan, kun postaustahti on hiukan normaalia verkkaisampi.

Rehellisesti sanottuna taustalla on ollut pieni writer’s block, kun kaiken ajatustyön on keskittänyt hetkellisesti muihin projekteihin. Vilma itse asiassa kirjoitti viime viikolla todella hyvin siitä, kuinka luovuus vaatii nimenomaan omaa aikaa – kurkkaa postaus täältä. Onneksi tämä on kuitenkin hetkellistä ja jo ensi kuu näyttää huomattavasti rauhallisemmalta, kun olen pyhittänyt melkein koko kuukauden häähumulle. Samalla olen edelleen myös todella innoissani meidän tulevasta podcastista, nimittäin on mielettömän inspiroivaa tehdä ihan erilaista mediaa tämän ohella. Siinä missä videot tuli itselleni uutena ja inspiroivana potkuna omaan tekemiseen pari vuotta sitten, niin nyt podcastista saa varmasti sellaista uutta tuulta alle.

Mutta kertokaa ihmeessä jos teillä on jotain postaustoiveita, mitä haluaisitte kuulla / nähdä täällä blogin puolella nyt lähiaikoina! Ainakin kevätvaatteista ajattelin tehdä videon tällä tai ensi viikolla ja sitten sisustuspostauksia on myös tulossa täältä vuokrakämpästä. Asuntoprojektista voisin myös tehdä tilannepäivityksen, nimittäin lupa-asiat on edennyt aika hyvää vauhtia eteenpäin, ja tiedetään jo alustava rakennusaikataulu.

Olipa vapauttavaa avautua vähän kuulumisista! Olen aina hiukan arka avautumaan tai valittamaan kiireitä ja flunssia täällä, sillä se tuntuu melkeinpä nololta. Aina on joku jolla on oikeasti hiukan rankempia asioita koettavana, jonka rinnalla omat arjen haasteet tuntuu ihan pikkujutuilta. Mutta samalla blogimaailmaa pidetään liian kiiltokuvamaisena ja täydellisenä, joten ehkä rehelliset kuulumiset säröineen on aina silloin tällöin ihan paikallaan. Aurinkoista viikkoa sinne! ❤️

It’s time for a little life update! As you guys know, this spring is probably the busiest ever. I’m working more than ever (besides the blog, I’m doing some content creation for other companies and I’m also involved in my mom’s design business) and our wedding is getting closer and we are also planning the apartment project. Exciting times, but a bit exhausting as well, especially when I’m constantly traveling. I have also been struggling with flu recently, while trying to tackle all of my on-going deadlines, so that’s why I have been posting a little bit less – hope you understand! I’d also be happy to hear, if you have any wishes regarding the blog. It would actually help me a lot, to know which topics / ideas you would be interested in. I’m currently decorating our current apartment and I’ll definitely update you on that soon! Also our apartment project is getting forward soon, hopefully we can start building next month – more about that later as well! Hope you have a lovely day! 

H&M Blazer (similar here!)
&Other Stories Dress (similar here!)
Chloe Bag
Rebecca Minkoff Boots


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Arttu Mustonen

28 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *