REHELLINEN MIELIPIDE MICROBLADINGISTÄ

october 13, 2017, Beauty

Kävin ensimmäisen kerran microbladingissa reilu vuosi sitten ja olen tehnyt aiheesta myös videon, jossa pureudun enemmän perusasioihin. Nyt vuosi microbladingin jälkeen ajattelin kirjoitella hieman kokemuksiani, jos jollain olisi tästä hyötyä.

Viime vuonna microblading eli kulmien kestopigmentointi oli vasta pienen porukan tiedossa, mutta tämän vuoden aikana homma on räjähtänyt käsiin. Tekijöitä on tullut ihan älyttömästi ja tuntuu että tuunattuja kulmia näkee katukuvassa yhtä paljon kun ripsienpidennyksiäkin. Hintahaarukka on tekijästä riippuen n. 200-500€ (sis. vahvistuksen) ja n. kuukausi pigmentoinnin jälkeen tehdään vielä vahvistus. Olen käynyt kahdella eri tyypillä fiksaamassa kulmia microblading-tekniikalla ja molempia heistä voin lämpimästi suositella.  Annika Kakko ja Riina on molemmat mielettömän taitavia tekijöitä ja herttasia tyyppejä!

Plussat
•Ei tarvitse enää meikata kulmia! Aamulla säästyy aikaa ja kasvot näyttää ihan ryhdikkäältä ilman meikkiäkin.

•Näyttää todella luonnolliselta, paremmalta kun mitä osaisin itse meikata

Miinukset
•Omaan hiukan rasvoittuvan ihon ja meikkaan paljon, joten kulmat haalistuu helposti. Myös “karvamainen” jälki haalistuu huomattavasti kuukausien kuluessa. Olen nyt vuoden sisään käynyt ainakin viidesti vahvistamassa kulmia, kun tykkään siitä että ne näyttävät skarpeilta ja siisteiltä.

•Suurinosa netissä olevista referenssikuvista on otettu juuri toimenpiteen jälkeen, jolloin kulmat näyttävät todella vahvoilta ja skarpeilta, ja se saattaa antaa epärealistiset odotukset lopputuloksesta.

•Toimenpide on hiukan epämiellyttävä, mutta jos selviää sokeroinnista niin selviää tästäkin.

Summa summarum, vaikka kulmat haalistuukin niin suosittelen silti microbladingia jos kaipaa vahvempia kulmia tai edes pientä ehostusta. Uskon että pysyvyys johtuu pitkälti ihotyypistä, joten jollain muulla saattaa jälki pysyä hyvänä pitkäänkin. Olen todella iloinen siitä että tällainen tekniikka on kehitetty nopeutamaan meidän aamuja!

Have you heard about microblading? Probably yes, because I feel like everyone is talking about it at least in Finland. It’s the newest and coolest way to make your eyebrows look super sharp and definied, unless you want them to be bold and bushy – every shape and color is basically possible. I had my first appointment 1,5 years ago and I’m totally hooked. I love the fact that I don’t need to do my brows (at all!) anymore and it gives such a lifted look to the entire face. But there are a couple of downsides of the procedure; I have pretty oily forehead, so the tattoo doesn’t last as long as it should. I have had my eyebrows microbladed 5 times during the past 1,5 years, even though 2 times should be enough. That’s definitely a bummer, but I still couldn’t imagine not doing it because it saves so much time during the busy mornings. I have tried three different technicians in Finland; KakkoBrows, RiinaBrows and La Chocola so if you live here, I can totally recommend them all. 

Photos by Vilma P.

31 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *