Ravintola Michel

ravintola-michel5
Stadiin on jälleen avattu uusi ravintolamaailman helmi, nimittäin Michel. Kävin alkuviikosta lounastamassa kyseisessä ravintolassa Mikonkadulla ja yllätyin todella positiivisesti. Joanna Laajiston suunnittelma sisustus on todella raikas ja trendikäs, juuri sellainen pieni tuulahdus Tukholmaa. Lounas oli ihan älyttömän hyvää! Valitsin listalta raikkaan kanasalaatin ja se oli kyllä taivaallinen – kaupungin paras salaatti. Seuralaiseni Viivi kokeili Steak & Friesia ja se oli myös huikean hyvä omassa luokassaan. Sain maistiaisen Viivin lautaselta ja se jäi kyllä kaivelemaan mieltäni.

Innostuin paikasta niin että kävimme poikaystäväni kanssa eilen vielä illallistamassa. Ihmiset olivat selkeästi löytäneet nyt Michelin, sillä se oli täyteen varattu. Vedettiin Michel Menu, joka oli koottu listan “hittiannoksista”. Miniburgerit olivat niin hyviä että meinasin herkistyä niitä syödessä. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen menu. Meille osui vielä kaiken lisäksi todella mukava tarjoilija, joten ilta oli kaikin puolin onnistunut. Tarjoilija hehkutti Michelin brunssia myös sen verran että se on kyllä koettava pian.

I have found my new favorite restaurant, besides The Cock of course! It’s Restaurant Michel and it just recently opened its doors on Mikonkatu in the same corner with Louis Vuitton. I totally fell for the interior design, thanks to talented Finnish designer Joanna Laajisto. I didn’t expect anything regarding the food, but it was amazing! The menu was mouthwatering and so was the chicken salad which I chose to order. I can’t wait to try their brunch, I bet it’s going to be superb. 
michel-ravintola2
michel-restaurantmichel-ravintola1 michel-restaurant2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 comments

 1. Natali May 1, 2015

  Looks and sounds so great! Can’t wait to try it for myself next time I’m in Helsinki. :)

  http://lartoffashion.com

  Reply
 2. Liisa May 1, 2015

  Vitsit miten kivan näkönen paikka!

  Reply
 3. UNA May 1, 2015

  The food looks uber-tempting :)
  I love healthy and delicious meals like these ones!
  Think it shouldn’t be hard to recreate them at home as well
  x

  http://unasrandomfashion.com

  Reply
 4. Aino May 1, 2015

  Näyttää ihanalta, pitääkin käydä kokeilemassa kun kerkeän! Pakko myös vinkata ihan kauppatorin laidalle avatusta ravintolasta, Vaelsasta, jossa kävin tänään vappulounaalla. Vähän samanlaiset stokisvibat tuli sieltä ja varsinkin yläkerrasta tuli teiän kämppä mieleen! :-D kalanruoto parketti sekä avarat valkoset tilat.
  Ihanaa vappua sulle ja minä oottelen jo innolla sun tukholman reissun postauksia, varsinkin kivat ravintolavinkit kiinnostais. :-)

  Reply
  • Alexa May 1, 2015

   Wau, en olekaan kuullut Vaelsasta aikaisemmin! Kiitos siis paljon vinkistä :) xx

   Reply
 5. Ulla May 1, 2015

  It looks very delicious ♥
  x

  https://www.pinterest.com/tiffanyssecret/

  Reply
 6. mimi May 1, 2015

  Minkä hintainen tuo ravintola on? Paljon esim salaattisi maksoi? xx

  Reply
  • Alexa May 1, 2015

   Parin kympin pintaan. Ei siis halvimmasta päästä, mutta laatu kompensoi :) xx

   Reply
 7. Sanna Lontoosta May 2, 2015

  Varmaan ihana ravintola, mutta mika oli tuo ‘tuulahdus Tukholmaa’ kommentti? Varsinkin kun se ei kaantynyt englannin versioon??

  Reply
  • Alexa May 2, 2015

   Siellä on vaan sellanen Tukholma -fiilis! :) Kirjoitan Englanniksi aina “eri tekstin” kuin Suomeksi, enkä varsinaisesti käännä suoraan. xx

   Reply
 8. Jenni May 2, 2015

  Näin perheellisen näkökulmasta olipa kiva, kun kuvissasi vilahti ravintolassa rivi syöttötuoleja. Ei siis niinkään kuvan takia, vaan siitä etta ravintola on selkeästi myös lapsiystävällinen :)

  Reply
  • Alexa May 2, 2015

   Joo siellä oli tosi paljon myös lapsiperheitä! :) xx

   Reply