RASKAUSUTELUITA JA KREISEJÄ KESÄMUISTOJA

Siis mihin nämä viikot menee? Juurihan meidän edellinen jakso tuli ulos! Tällä viikolla fiilistellään kesää ja höpötellään kesämuistoista, hommahan lähti taas ihan käsistä! Kumpi meistä ryöstettiin ja kumpi meni kännissä naimisiin? Se selviää päivän jaksossa. Kuvan mekot on muuten YAS:ilta, tietty!
NONSENSE by Alexa & Linda podcastia voi kuunnella Soundcloudissa, puhelimien omien podcast-appien avulla sekä tähän postaukseen upotetun boksin kautta. Itse käytän podien kuunteluun podcast-appia, joka löytyy jokaisesta iPhonesta oletuksena. Jos käytätte sitä, niin muistakaa käydä arvostelemassa meidän podi siellä!
P.S. Ollaan perustettu meidän podille IG-tili! Menkää siis seuraamaan @nonsensepodi -tiliä, luvassa on yhtä räävitöntä materiaalia!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 comments

 1. Emiliaa June 14, 2018

  Haha luin ensin otsikon olevan “raskaustestejä ja kreisejä kesämuistoja” :D

  Reply
  • Alexa June 14, 2018

   Haha, ois voinut olla! 😂❤️ xx

   Reply
 2. vveronika June 14, 2018

  oh I looove your earring! can you pls give us where it’s from? thanks :-)

  Reply
  • Alexa June 14, 2018

   It’s from Ivyrevel / Zalando 😘 xx

   Reply
 3. Kaisa June 14, 2018

  Hei! Onkohan tekninen ongelma vain minulla, vai onkohan muillakin samaa probleemaa eli boksin kautta ei saa kuunneltua ja Soundcloud ei ala pyörittää podia (ei ole asennettuna puh) :) tietysti ongelma voi olla pelkästään vain minunkin kännykässä :)

  Reply
  • Alexa June 14, 2018

   Oikeesti, no johan on! 😬 Pitää laittaa tuottajalle viestiä, toistaiseksi kukaan muu ei oo sanonut. xx

   Reply
 4. Mirkku June 14, 2018

  Varmaan maailman paras kaupunkifestari on FLOW.
  Sieltä löytää uutta musiikkia ja ihan mielettömistä puitteista, mitä ei oo missään nähty. Siisti paikka samppanjabaareineen ja fining dining- ravintoloiden kioskiruokineen. Itse en jättäisi väliin. Ensimmäinen ja viimeinen festari mihin kannattaa osallistua. 👍

  Reply
  • Alexa June 14, 2018

   Mä oon ollut Flowssa ehkä kuutena vuotena suunnilleen, mut viime vuosina on alkanut ahdistaa se aivan älytön väenpaljous. Toki festareilla kuuluu olla jengiä, mutta siellä on tullut viime vuosina melkeinpä vaaratilanteita sen takia 😅 Ymmärrän haipin, onhan se tosi erilainen festari kun on hyvät safkat ja pääsee kotiin yöksi, mutta en mä varmaan enää jaksa 😅 Tai katotaan et syönkö sanani, parina vuotena oon hommannut liput päivää ennen 😂 Ehkä mun pitäisi viedä Linda sinne, mut sit taas toisaalta nautitaan niin paljon siitä peitonalla olosta, karkkipussi kourassa 😂 xx

   Reply
 5. Huitu June 16, 2018

  Mulle kävi itse asiassa talvella, kun olin tekemässä juttua (oon toimittaja) ja ryhdyin sit vaihtaan kuulumisia tämän haastateltavan kaa, kun ollaan aika monta juttua tehty. Aloin puhua et niin et kohta on tulossa muutoksen tuulia, enkä päässy pidemmälle, kun nainen katto mun vatsanseutua ja totes, et niin mä vähän oon huomannut.

  Jäädyin sekunniksi ja totesin sit vähän kireämmin ja tylymmin et niin kun mun pomo on jäämässä vuorotteluvapaalle ja musta on tulossa siksi aikaa päätoimittaja. Oltiin kumpikin niin häkeltyneitä koko tilanteesta, et en oo varma menikö mun suuri (ainakin mun mielestä suuri) uutinen ihan perille asti, kun siinä sit aika nopeeta lopeteltiin ja mä vaan häivyin paikalta.

  Mut kavereiden kaa julteltiin jälkeen päin, et ei koskaan voitais tehdä tollasia oletuksia tai ylipäätään udella perheenlisäyksestä, kun koskaan ei voi tietää, onko taustalla ongelmia, keskenmenoja tms. Et kun ei niitä lapsia vaan saada. Mut nähtävästi muutkin on huomannu et häihin laihdutetut kilot on tullu nopeeta takasin…

  Reply
  • Alexa June 18, 2018

   Voi kauhee! Just tota mä tarkotan. 😭❤️ xx

   Reply