RASKAUDEN TOINEN KOLMANNES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 comments

 1. Paltsu August 17, 2020

  Ootappa vaan, vika kolmannes voi olla ihan yhtä kiva kun tokakin! ? Itselle ei missään vaiheessa tullut niin tukalaa oloa että olisi toivonut beben jo syntyvän. Toki hän sitten tulikin maailmaan pari viikkoa ennen laskettua aikaa, joten ymmärrän kyllä että tilanne on varmastikin eri heillä joilla laskettu aika tulee ja menee eikä vauva suostu ulkoistumaan ? Mutta että kivastikin voi mennä, itse lopettelin treenaamisen n. 3 viikkoa ennen la, kun ei enää tuntunut niin mukavalta, hyötyliikuntaa kertyi toki tuon jälkeenkin. Tsemppiä!

  Reply
  • Alexa August 17, 2020

   Noniin nähtäväksi jää! ? Toistaiseksi ollut ainakin tosi jees ja oma äiti sanoi että hänellä vika kolmannes oli ihan yhtä jees, kun edellisetkin. Mutta jännää jännää! ❤️ xx

   Reply
 2. Oona August 17, 2020

  Kiva video :) Mikä huulituote sulla on tän videon ensimmäisessä pätkässä? :)

  Reply
  • Alexa August 18, 2020

   Oletan että Lumenen Luminous Shine sävy 6 ?? xx

   Reply
 3. T.Rva46 August 18, 2020

  Hyvä ihme miten säteilet, ja olet kauniimpi kuin koskaan. Todellinen sisäinen valo? Kiva kuunnella kuinka tasapainoinen ja onnellinen olet, itsekkäästi myös seuraajana löydän enemmän samaistumispintaa kuin ehkä aiemmin, toki ikäerostakin lienee kyse?

  Minun lapsi on sinun ikäisesi, saimme hänet lukioiässä, kasvettiin perheeksi yhdessä. Juuri kun olen mielenkiinnolla seuraillut matkaasi äidiksi, ja muistellut omaani joka ei ollut noin varmaa ja valmista, sain kuulla tulevani mummiksi!!?❤ Eli nyt näitä postauksiasi lukiessa on vielä aivan uusi ulottuvuus.
  Ihmeellistä, ja niin ihanaa!

  Reply
  • Alexa August 19, 2020

   Hei miten ihana viesti, kiitos siitä! ?? Ja hurjasti onnea sinne tulevalle mummille. Ihan huippua. Lapsenlapset on kuulemma elämän jälkiruoka, mikä ihana sanonta. ❤️ xx

   Reply