Random Facts: Right Now

-Olen viime aikoina kokenut mielettömän hyvää palvelua ketjuvaateliikkeissä! En tiedä onko kyse ollut puhtaasta tuurista kohdallani, mutta esim. Monkissa ja H&M:ssa olen törmännyt todella ystävällisiin ja auttavaisiin asiakaspalvelijoihin – kiitos teille!
-Olen viime päivinä tehnyt ihan super ihanaa jälkkäriä omenista ja kreikkajugusta! Pitää varmasti tehdä siitä resepti teille jaettavaksi!
-Olemme tekemässä kivoja muutoksia Zarroon, ja olen tosi innoissani niistä. Nettisivut (kiitos luojan) menevät syksyn aikana viimein uusiksi, ja valikoimaan tulee lisää “mun näköistä” tavaraa. Ihania isoja vaaleita nojatuoleja, ja marmoria ainakin luvassa! Lupaan kertoa ja kuvailla teille enemmän kun näitä muutoksia tapahtuu. Ja muuten! Sitä maailman parasta valkoista pörröpeittoa on tulossa takaisin valikoimaan syksyksi, jee!
-Mulla on joku älytön ylivilkkauskausi meneillään. Tämä kiire ja tekeminen tosiaan tuntuu sopivan mulle! Tosin juuri tuo eilinen reissu mökille tuli enemmän kuin tarpeeseen, ja nyt taas jaksaa paahtaa loppuviikon! :)
-Olen ollut erityisen fiiliksissä paikallisista kivijalkakaupoista, ja teen ehdottomasti niistä oman postauksen pian. Täytyy antaa erityismaininta Urban A:lle, sillä tytöillä on todella silmää kauniille ja käytännöllisille vaatteille. Pidän myös kovasti heidän kauniista ja herkullisesta (?) liiketilasta Helsingin Erottajalla.
-Musta tuntuu että tämä on ensimmäinen syksy kun tulen olemaan koukussa Vain Elämää -sarjaan, hups!

-I’ve been really impressed by the sales associates at big chains like H&M and Monki lately. Maybe it has been pure luck, but they have been so helpful and friendly. I really appreciate personal customer service, it’s really a big part of the shopping experience. I don’t expect to get it at all at large chain stores, but it’s always a pleasent surprise to get some.
-I’ve been making a delicious apple-greek yogurt snack lately, I need to post the recipe asap!
-We are making some big changes at Zarro (my mom’s design boutique) and I’m so excited about them. The website will be redesigned and hopefully we will get shipping worldwide. We are going to have more “my kind of” furniture in the future, so loads of cool things with marble and brass coming up.
-It’s been so hectic lately! I’ve been working every single day from morning until midnight, but I’m lucky I really enjoy what I’m doing.
-I’m in love with the local concept stores! I need to make a whole post about them. I especially like Urban A, they have a great selection of stylish Nordic brands like Anine Bing and BLK Denim.
-I’m already hooked on the awkward Finnish tv serie called “Vain Elämää” (translation: Just Life). It’s about local artists who get together to play eachother’s songs. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 comments

 1. anna September 22, 2014

  Kiva kuulla tosta palvelun laadusta, itekkin oon kyllä ollut yllättävän tyytyväinen lähiaikoina! Urban A kuulostaa tosi kivalta pitääpä käydä joskus, ja ootan innolla tuota reseptiä!

  http://www.aduaa.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 22, 2014

   Ihan mahtavaa että täällä saa hyvää palvelua nykyään! :) xx

   Reply
 2. Anna September 22, 2014

  Lovely facts! :) have a super start into the new week. x

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 22, 2014

   Have a great week too! xx

   Reply
 3. Anna September 22, 2014

  I cross my fingers for the worldwide shipping!!! Please let us know if you’re doing it!:-)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 22, 2014

   I’ll let you know! :) xx

   Reply
 4. sayittwice September 22, 2014

  täytyy sanoa, kun oon h&m:llä töissä, että kyllä itse ainakin annan hyvää palvelua aina kun sitä tullaan kysymään! joillakin ihmisillä on valitettavan väärä kuva siitä, ettei ketjuliikkeissä muka saisi palvelua. totta on se, että meillä ei esim. kerkeä kysymään jokaiselta asiakkaalta tarvitsevatko he apua kun on niin paljon pinta-alaa mitä pitää siistinä ja hoitaa sovituskoppejen siisteyttä. ei tarvitse kuin kysyä, niin myyjä kyllä lopettaa kaiken mitä oli tekemässä ja siirtyy palvelemaan asiakasta. asiakkaat eivät ehkä aina osaa suhtautua palveluun realistisesti, suurissa ketjuliikkeissä ei ole mahdollista antaa samanlaista palvelua kuin pienessä kivijalkaliikkeessä. mutta itse en ainakaan ole koskaan kysyvää jättänyt pulaan. se on sitten ihan oma vika jos ei osaa tulla minulta apua kysymään, jos sitä tarvii :D sori avautuminen! oli vaan pakko. ihanaa että sait hyvää palvelua, niin sen pitääkin mennä :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 22, 2014

   No mutta tosi kiva kuulla! Itse en oleta saavani ketjuliikkeessä henkilökohtaista palvelua, mutta välillä sitä yllättyy positiivisestikin! Pyrin nimittäin aina pyytämään apua, mikäli en omatoimisesti löydä haluamaani tuotetta. Pisteet siitä että olet asiakaspalveluhenkinen, nimittäin alalle eksyy useasti myös niitä joita se palvelu ei välttämättä kiinnosta :) xx

   Reply
 5. Ira September 22, 2014

  Looking forward to the mentioned recipe ;-)

  xxx
  http://www.journal-of-style.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 22, 2014

   I’ll definitely post it! :) xx

   Reply
 6. heidi September 22, 2014

  Haha apua mäki oon ihan koukussa vain elämään!! ihan hulluna odotan jo seuraavaa…:D osaatko sanoa milloin tulee postausta zarron uutuuksista?:)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 22, 2014

   Haha sama :D Apua en oo yhtään miettinyt! Varmaan sitten kun uudet nettisivut aukeaa! xx

   Reply
 7. Miss Dior September 22, 2014

  moi :) olen jo niin monesti kommentoinut sun postauksia ja kirjoittanut, että sul on ihana blogi. ja mä oikeesti ihan joka päivä tuun tähän katsomaan mitä kaikkea mahtavaa oot kirjoittanut ja kuvannut. tykkään tosi paljon sun tyylistä (sekä vaatteet että blogityyli) ja miten kirjoitat asioista. saan tosi paljon inspiraatiota sun postauksista ja muutenkin tulee tosi hyvä mieli kun saa katsella ja lukea :) haluaisin toivottaa sulle kaikkea parasta ja ihanaa ja suloista, koska annat maailmalle paljon kauniita ja positiivisia asioita ja uskon, että takaisin aina saa tuplasti sitä mitä on antanut. oot tosi kiva ja olisi tosi mahtava tutustua sinuun livenäkin :) kiitos sun ihanasta blogista :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 22, 2014

   Voi kuinka ihana olet! Tulipa tosi hyvä mieli tästä kommentista :) Olet todella esimerkillinen positiivisuudenlähettiläs noin upealla asenteellasi! Kiitos ihanista sanoistasi, ja vietä upea syksy! :) xx

   Reply
 8. nea September 22, 2014

  Reseptiä odotellessa!;) ja jee zarron pörröpeitto on ehdottomasti ostoslistalla!! Tä oli mun mielestä kiva postaus, vähän erilainen :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 22, 2014

   Jee loistavaa! Mun on pakko tehdä se resepti pian, nimittäin oon ihan koukussa siihen haha! Siis se peitto on yks mun rakastetuimmista jutuista kotona, joten voin lämpimästi suositella! Infoan kun saadaan sitä :) xx

   Reply
 9. Pia September 22, 2014

  Joo tee ihmeessä jälkkäripostaus! Oon tehny hiljattain todella paljon terveellisiä jälkiruokia ja ne korvaa tosi hyvin kaiken epäterveellisen! Tekeekö sun äiti sisustuskeikkoja? Mun huone todella kaipaisi sellaista, tietysti myös vähän omineen ideoineen :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 22, 2014

   Joo pitää tehdä! :) Äiti ei ole sisustusarkkitehti, mutta kyllä siltä silmää löytyy! Voin suositella esimerkiksi Helena Karihtalaa tai Ilkka Mälkiäistä, he ovat todella taitavia työssään! :) xx

   Reply
 10. Mollie Rose September 23, 2014

  Hi! I have nominated you for the Sisterhood of the World Bloggers Award! http://sincerelymollierose.blogspot.com/2014/09/sisterhood-of-world-bloggers-award.html

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 23, 2014

   Thank you! :) xx

   Reply
 11. Nessa September 23, 2014

  Tykkään tästä yhdeistelmästä tosi paljon! Oli ihan pakko penkoa omaa vaatekaappia tarkistaakseni jos olisin saanut koottua itselleni jotain vastaavaa päälle.:D

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 23, 2014

   Haha sika hyvä! Kiitos! :) xx

   Reply
 12. S September 24, 2014

  Apua! Älkää liikaa muuttako Zarroa! Olisi kamalaa jos siitä tulisi jokin Formverk2. Klassikot ja ajattomat tuotteet ovat aivan parhautta. Uusmodernismi ja klassikot viehättävät liikkeessäsi. Samoin klassiset tuotteet, kuten tyylikkäät nitojat, rei’ttimet jne. Lista olisi loputon….

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 24, 2014

   Haha älä huoli! Ei mitään radikaalia ole tulossakaan :) Muutamia kivoja lisäyksiä vaan, jotka selkeyttää kokonaisuutta! :) xx

   Reply
 13. anonymous September 24, 2014

  Oon napsinu täältä aiemminkin herkkureseptejä, joten muistathan sitten varmasti pistää tuon omena-jogurttijälkkärin reseptin jakoon, että me päästään kaikki herkuttelemaan.

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 24, 2014

   Huomenna! :) xx

   Reply
 14. camilla October 1, 2014

  Sä saat mut kyllä aina hyvälle tuulelle. Niin positiivinen ja innostava, että alan uskoa siihen, että kaikki on maailmassa mahdollista. :D Olet ihana.

  Reply
  • Alexa October 1, 2014

   Voi kuinka ihana olet Camilla! Kiitos ja kauniita unia sinne! :) xx

   Reply