Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

RAKKAUDEN KESÄ

june 18, 2018, outfit

Täällä toivutaan vielä viikonlopun häähumusta. Oli kyllä ihan mielettömän tunteikkaat juhlat, etenkin kun kyseessä on ensimmäiset ystäväni häät – niin ainutlaatuista! Ollaan juteltu Vilman kanssa häistä niin pitkään, että tuntuu ihan kreisiltä että kaikki vuosien odottelu ja suunnittelu on nyt ohi.  Tavallaan haikeaa, mutta samalla myös helpottavaa. Tämä on varmasti sellainen kesä, jonka koko meidän kaveriporukka tulee aina muistamaan, eli nyt pitää vaan nauttia joka hetkestä.

Tällä viikolla ohjelmassa on minireissu Hankoon hyvällä porukalla, juhannusta vietetään vaan perheen kanssa kaupungissa ja sunnuntaina napataan Mariannan kanssa lento Tukholmaan. Ihana viikko siis jälleen tulossa!

One of my closest friends got married this weekend and I’m so happy for her! They have been together as long as we have, so we definitely have a special bond. It feels so surreal that everything we have planned is now in the past, but at the same time it’s pretty amazing. 

This week we are heading to Hanko with a great group of friends and then on Sunday we are traveling to Stockholm with Marianna. Such a great week ahead! 

Tämä mekko vilahtikin kesävaatteet-videossa, ja tätä Faithfulin mekkoa tuli käytettyä useaan otteeseen viime viikolla. Kiitos myös kaikille hyvistä hakaneula/ompelu-vinkeistä, nyt pystyy mekolla pyöräilemäänkin!

Saint Laurent Sunnies (affordable version here!)
Faithful The Brand Dress
Hat Attack Bag
Hermes Sandals (similar style here!)


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Linda Juhola

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *