RAKKAUDEN KESÄ

Täällä toivutaan vielä viikonlopun häähumusta. Oli kyllä ihan mielettömän tunteikkaat juhlat, etenkin kun kyseessä on ensimmäiset ystäväni häät – niin ainutlaatuista! Ollaan juteltu Vilman kanssa häistä niin pitkään, että tuntuu ihan kreisiltä että kaikki vuosien odottelu ja suunnittelu on nyt ohi.  Tavallaan haikeaa, mutta samalla myös helpottavaa. Tämä on varmasti sellainen kesä, jonka koko meidän kaveriporukka tulee aina muistamaan, eli nyt pitää vaan nauttia joka hetkestä.

Tällä viikolla ohjelmassa on minireissu Hankoon hyvällä porukalla, juhannusta vietetään vaan perheen kanssa kaupungissa ja sunnuntaina napataan Mariannan kanssa lento Tukholmaan. Ihana viikko siis jälleen tulossa!

One of my closest friends got married this weekend and I’m so happy for her! They have been together as long as we have, so we definitely have a special bond. It feels so surreal that everything we have planned is now in the past, but at the same time it’s pretty amazing. 

This week we are heading to Hanko with a great group of friends and then on Sunday we are traveling to Stockholm with Marianna. Such a great week ahead! 

Tämä mekko vilahtikin kesävaatteet-videossa, ja tätä Faithfulin mekkoa tuli käytettyä useaan otteeseen viime viikolla. Kiitos myös kaikille hyvistä hakaneula/ompelu-vinkeistä, nyt pystyy mekolla pyöräilemäänkin!

Saint Laurent Sunnies (affordable version here!)
Faithful The Brand Dress
Hat Attack Bag
Hermes Sandals (similar style here!)

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Maya June 18, 2018

  Ihana asu<3 Tämä kysymys menee vähän aiheen vierestä, mutta pakko kysyä, kun sinulla on kaikessa niin ihana tyyli! Olisiko antaa vinkkiä mikä lompakko kannattaisi hankkia? Mitä lompakoita sinulla itselläsi on ja mikä on ollut kaikista parhain? Kiitos vinkeistä jo etukäteen (:

  Reply
  • Alexa June 18, 2018

   Mulla on oikeestaan vaan korttikotelo, kun en oikein käytä käteistä. Viime vuosina ollut YSL:n korttikortelo ❤️ xx

   Reply
 2. Natali June 19, 2018

  Looking so chic, feminine and absolutely gorgeous Alexa!

  https://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa June 19, 2018

   Thanks Natali! 😘 xx

   Reply
 3. Ade June 19, 2018

  Moika Alexa! Voitteko Metin kanssa uusia aiemmat top-laukut / kenkä / asuste-videot? Teillä molemmilla on ihana tyyli ja ihania asusteita niin olisi ihan huikea saada videosta uusinta ! 😊 Olisi myös kiva kuulla seuraavista mahd. hankinnoista/ himoituksista niin asusteiden kuin sisustus hankintojen saralla! Ihanaa kesän jatkoa😊

  Reply
  • Alexa June 19, 2018

   Meillä oli itse asiassa puhetta tästä, pitää nostaa se uudestaan pöydälle! 😍👌 xx

   Reply