Rainy Day Outfit

Olen kaivannut nahkahousujani koko helteisen heinäkuun! Nyt viime päivinä en ole muita käyttänytkään. Eli uniformu on ollut pitkälti sama kuin viime keväänä; Santoshin pehmoiset kashmirneuleet ja nahkahousut ovat olleet ahkerassa käytössä. Aika yksinkertaista, mutta toimii! :)

I’ve been missing my leather pants all summer! Lately I’ve been using them a lot. My uniform has been pretty much the same as last spring; cozy cashmere sweaters from Santosh and leather pants are my go-to pieces during the rainy fall days. 

Pics: Dora Dalila 

Acne Scarf (similar here)
Santosh Knit (similar here, here and here)
Object Leather Pants (similar here)
Mai Piu Senza Pumps
Céline Bag

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 comments

 1. Jenni August 27, 2014

  Hei! Pesetkö tai pesetätkö kasmirneuleesi? Itse olen vain tuulettanut neuleeni talvella, koska niissä ei ole näkyvää likaa eikä ne haise. Pidän siis aina neuleen alla aluspaitaa.

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 27, 2014

   Jep, sama juttu toistaiseksi! Voi olla että pitää kyllä pesettää jossain vaiheessa, mutta en tosiaan uskalla lähteä itse pesemään. Täytyykin kysellä Santoshin tytöiltä neuvoa:) xx

   Reply
   • Vivian Valpuri August 27, 2014

    Suosittelen pesemään laatuneuleet vain paikallisesti, eli esimerkiksi pääntiehen tulleet meikkitahrat/kainalot/yksittäiset muut sotkut käsin! Tuulettamalla (ja pakastamalla) saa luonnonkuidut puhtaiksi ja raikkaiksi, mutta jos joskus tuntuu siltä, että neule on päässyt venymään käytössä, niin suosittelen pesemään neuleet viileässä vedessä oikeanlaisella pesuaineella pesukoneen villaohjelmalla! Uusimpien pesukoneiden käsinpesuohjelmat ovat hyvin hellävaraisia (hellempiä mitä käsinpesu itse tehtynä – oikeasti!), ja tosiaan oikeanlaista mietoa pesuainetta käyttämällä ei ole huolta että suosikkineuleet menisivät pilalle :) Kerran-pari kaudessa olisi hyvä pestäkin neuleet, sillä kaikki kuituihin jäävä lika (mitä siis ei silmällä huomaa eikä kaikki tuulettaenkaan aina poistu…) haurastuttaa materiaalia!

    Avuliain terveisin,

    Vaatemyyjä-Valpuri, silkin ja kashmirin paras ystävä :D

    Reply
    • Vivian Valpuri August 27, 2014

     ÄH, vielä jotain unohtui..
     1. säilyttäkää neuleenne ilmavasti viikattuina, älkää henkareilla. Roikottaminen saa neuleen venymään. Henkarointi on kätevää vain silloin, kun käytön jälkeen tuulettaa neuleen ikkunan edessä tai parvekkeella.

     2. Jos/kun pesette neuleet, niin kuivattakaa ne ehdottomasti makuuasennossa eli esim. pyykkitelineen päälle levitettyinä, niin neule ei pääse roikkumaan ja veltostumaan. Kostea neule kannattaa ehdottomasti myös muotoilla kosteana, etteivät hihat pääse lyhentymään ja ettei neule menettäisi muotoaan. :)

     Reply
     • Alexa Aavarinne August 27, 2014

      <3


 2. Natali August 27, 2014

  Perfect pants and scarf! This is such a great minimalistic outfit!

  http://lartoffashion.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 27, 2014

   Thanks Natali!:) xx

   Reply
 3. hilja August 27, 2014

  yksinkertaisuudessaan aivan ihana asu! kauniinvärinen huivi <3

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 27, 2014

   Voi kiitos:) xx

   Reply
 4. s August 27, 2014

  Heei näin kun kuvailitte näitä! Ajelin autolla ohitse! Oot kyllä niin mun tyylinen pukeutuja vaikka nuo housut on kyllä liian rajut itselleni.

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 27, 2014

   Eikä haha! Aina niin hauska kuulla että lukijat ovat bongailleet :) Voi kiitos! xx

   Reply
 5. Sara August 27, 2014

  What a cozy outfit! I love the combination of the grey sweater with the beige scarf, looks very warm and light

  X Sara

  http://windowonmywardrobe.blogspot.com/

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 27, 2014

   Thanks Sara:)! xx

   Reply
 6. Annika August 27, 2014

  Miksi ton merkin kenkiä on ilmestynyt useampaan blogiin? istuvuus näyttää kaikilla huonoilta ja muutenkin halvan näköiset…. Muuten asu aivan ihana!

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 27, 2014

   Mä en oo nähny muilla paitsi mulla ja Lindalla! Meillä on ollut noi jo yli vuoden! :) xx

   Reply
 7. Cara August 28, 2014

  Laadukas cashmereneule ei kokemukseni kärsi hellävaraisesta pesusta pesukoneen villaohjelmalla lainkaan, varsinkin, kun valitsee oikeanlaisen pesuaineen ja kuivattaa vaakatasossa. Minulla on vuosia vanhoja cashmereneuleita, jotka ovat kuin uusia, vaikka niitä on pesty :-).

  Reply
 8. Jossutii August 29, 2014

  Mistä olet Santoshin neuleet kotiuttanut? Katselin että henkkikselläkin on jotain laadukkaampia n 70e neuleita, mutta ei nuokaan perusneuleet siitä paljon hinnakkaampia näytä olevan :) Iän myötä (hurjat 24 ja rapiat :D) olen tajunnut, että neuleissa kannattaa panostaa LAATUUN (eli heihei akryyli), eikä määrään, koska se palkitsee loppupeleissä :)
  Hei asiasta toiseen: sullahan on Canada-takki talvisin? Onko ollut hintansa väärti? :) En o tainnu muistaa kiittää, mutta KIITOS Miumiun bow:sta: se on päivittäin käytössä ja mun ehdoton lemppari ja nimitän sitä toisinaan (koiran ohella) mamin muruksi ;) Neuvosi siitä, että laukun kuuluu kestää käyttöä iskostui päähäni, enkä jaksa stressata sen laskemista esim lattialle tms. Onhan sen pinta anteeksiantavampi kuin Givenchyn (uskoisin), mutta muuten varoisin sitä varmaan 247 enkä uskaltaisi käyttää sitä ulkona lainkaan :D Viikonloppuja <3

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 29, 2014

   Jee hei ihan superia kuulla että se on ollut sulla kovassa käytössä! :) Canada on palvellut mua useita vuosia, mutta ajattelin myydä sen! Eli laita mulle viestiä jos haluat sen ostaa. Malli on Heli Arctic eli vielä vähän paksumpi kun sen perus Expedition.

   Santoshin neuleita saa netistä ja Nomad -putiikista. Laatu on ihan mieletöntä, ja mallit kauniitta. Suosittelen! Muutamat neuleet ostin viime talvena, ja olen niihin edelleen erittäin tyytyväinen. Eli samalla “laatu korvaa määrän” meiningillä mennään:)

   XX

   Reply
 9. Elisabeth August 30, 2014

  Kaunis huivi!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  Reply