R.I.P Chez Dominique

Syksy on aina kiireistä aikaa. Duunissa on paljon tekemistä ja joka viikonloppu tuntuu olevan jotain ohjelmaa. Viime lauantaina haudattiin Chez Dominique – Suomen ainoa kahden tähden Michelin-ravintola. Ilta koostui mielettömästä ruoasta (totta kai), samppanjasta ja älyttömän hauskoista puheista. Hansit seuraavat projektit ovat pitkään vaiettuja salaisuuksia, josta saamme kuulemma esimakua tulevalla viikolla. Muutaman kuvan ehdin juhlista nappaamaankin, tosin ne ovat tapani vastaisesti aika epäskarppeja. Mutta mieluummin niin kun ei ollenkaan! :) 

Fall is always such a busy period. It feels like all the major events are held during fall and there is always something going on every weekend. Last Saturday I attended Chez Dominique’s funeral. It’s probably the most respected (two Michelin stars) restaurant in Finland and Saturday was its last night after fifteen years of serving.

The night was filled with heavenly food, champagne and great toasts from Hans Välimäki and former employees. Such a memorable night. Thanks Hans, Toni & co!

Olin liikkeessä Vivianin (kyllä, hänellä on taas ja vihdoin oma blogi!!!) ja avokkini kanssa, meillä oli ihan super hauska ilta!


Itse maestro päätti ryhtyä baarimikoksi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. anton October 7, 2013

  had one of my better dinners there a couple of years ago. They really know their stuff.

  Reply
  • Alexa Aavarinne October 7, 2013

   Yeah, me too! Looking forward to Hans’ next project :) xx

   Reply
 2. carita October 7, 2013

  Mistä löytäisin laittamasi videon asuntosi valaisimista? Haluaisin nähdä sen kristallikruunun uudestaan :)

  Reply
 3. carita October 7, 2013

  Olisitko piilottanut sen videon vahingossa? Mycosmoon siirryttäessä linkki koko videoon katosi :(

  Reply