Important Updates

happy
Pikamoikat! Nykyään postaan harvoin tällaisia spontaaneja postauksia, mutta joskus näinkin. Nyt on tosiaan asiaakin, niin ajattelin että höpöttelen menemään samantien.

Lukijatutkimus on nyt päättynyt, ja vastauksia kerätään yhteen parhaillaan. Teen niistä sitten yhteenvetoa heti vain kun saan raportit käsiini. Tutkimuksen yhteydessä oli arvonta, ja arvonnan voittaja on “Jenni”. Otan sinuun yhteyttä meilitse pian!

-Instagram -sivullani on tällä hetkellä menossa arvonta. Palkintona on Acnen Canada -huivi valinnaisessa värissä. Kannattaa kurkata ohjeet arvontaan täällä!

Olen saanut hiukan palautetta Blogloviniin eilen tehdystä muutoksesta, joten selvännen teille hiukan muutoksen tarkoitusta. Ennen Bloglovinin app:ista pystyi lukemaan blogeja “haamulukijana”, niin että lukija oli appissa eikä blogissani, ja näin ollen en nähnyt kyseistä lukijaa analytiikoissani ollenkaan. Tämä tarkoittaa siis sitä että kävijäni olivat jokseenkin vääristyneitä (alakanttiin) tämän vuoksi, mutta nyt se on korjattu. Tämä on siis minulle ja statistiikoilleni positiivinen muutos, mutta app:in käyttäjille tietysti vähän ikävempi muutos. Koittakaa ymmärtää!

Ei muuta kun mukavaa viikonloppua! Nauttikaa!

-I’m currently hosting a giveaway on Instagram! You can win The Canada Scarf from Acne, so check out the details here

-I rarely post anyting spontaneously, but now I needed to! Many of my readers have been complaining about the Bloglovin’ app fix today, so I wanted to explain it for you guys. So the thing is that some people can read blogs via Bloglovins app, but when the post is read through the app it doesn’t track the reader to the blog. That being said, the readers who read through Bloglovin’s app have been “ghost readers” all the time. So they haven’t appeared on my blogs statistics and that has probably effected my monthly salary. So if you have been reading through Bloglovins app, I’m really sorry that is has become a bit more difficult (one click!) for you. Hope you still understand my point of view! 

Have a lovely weekend babes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 comments

 1. Essi September 25, 2015

  En olekaan koskaan tullut ajatelleeksi, ettei bloglovinin kautta lukevat lukijat “rekisteröidy” samalla tavalla kuin muut. Kiitos kun ilmoitit ja täytyypä itsekin testata miten tämä vaikuttaa omaan blogiini. Ihan vain bloglovinin asetuksista sai muutettua näkymän vai täytyykö siinä vähän kikkailla?

  Kaikesta huolimatta aion jatkossakin lukea postauksesi alusta loppuun :) Xx

  http://essiesophie.blogspot.com

  Reply
  • Alexa September 25, 2015

   Bloglovinin puhelinappin kautta tulleet siis! Tekninen tiimi koodasi minulle tämän asian, tuskin olisin itse osannut kun vaikutti sen verran monimutkaiselta jutulta :D xx

   Reply
 2. Lauraa September 26, 2015

  Mietin jo kommentteja lukiessa, et mikä homman nimi on ku ei mulla oo muuttunu bloglovinin kautta lukiessa näkymät mihinkään. Blondi ku olen ja hissi ylös kulkee välillä vähän hitaan puoleisesti, tajusin, että itehän mä oon sen bloglovinista muuttanu, et siirryn kaikissa blogeissa sinne oikeelle sivustolle suoraan.. :D

  Reply